- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Bosver görmüyoruz diyip çıkıcaz artık işin içindenZaten ben o iyi kayınvalidelere ve gelinlere değil yine benimkine sinirleniyorum.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bosver görmüyoruz diyip çıkıcaz artık işin içindenZaten ben o iyi kayınvalidelere ve gelinlere değil yine benimkine sinirleniyorum.![]()
Görmediğimiz halde evde krize neden olabiliyor kenafir kadın, görsek boşanırdık şimdiye kadar.Bosver görmüyoruz diyip çıkıcaz artık işin içinden
Kızlar merhaba 7 haftalık hamileyim bugüne kadar biraz kasık ve bel ağrım olurdu göğüs ağrım olurdu bugün bir anda kesildi böyle olan var mı
Kizlar yarin 10 cu haftami tamamliyorum iki hafta sonra ikili tarama testi icin gidicem insallah bebish iyidir en son gittimde 5 gun ileriden geliyordu umarim iyidir ve cinsiyet tahmini yapicak tabi bebis gosterirse yaa aslinda bunlari yazmak icin baslamamistim uzattim heyecanliyim bu gunlerde benim gobus sismeye basladi sizlerde bir deisiklik var mi acaba?
Gülüyorum da sinirler bozuk. Ben bi müddet bıraktım artık of diyip geçiyorumGörmediğimiz halde evde krize neden olabiliyor kenafir kadın, görsek boşanırdık şimdiye kadar.![]()
5 nisan doktor konusunda hala çok kararsızım daha kalp atışını duymadım diye biraz tedirginimHep aynı şeyleri yaşıycaz diye bir durum yok bence ya bir sonraki doktor randevun ne zaman
Gülüyorum da sinirler bozuk. Ben bi müddet bıraktım artık of diyip geçiyorum
5 nisan doktor konusunda hala çok kararsızım daha kalp atışını duymadım diye biraz tedirginim
Hep aynı şeyleri yaşıycaz diye bir durum yok bence ya bir sonraki doktor randevun ne zaman
Pardon bana yazdınız sandım5 nisan doktor konusunda hala çok kararsızım daha kalp atışını duymadım diye biraz tedirginim
Umarım bir sorun yoktur ayın 3 ünde gidicem kalp atışı bakalım hayırlısı olsunHep aynı şeyleri yaşıycaz diye bir durum yok bence ya bir sonraki doktor randevun ne zaman
Hangimiz heyecanlı değiliz kiKizlar yarin 10 cu haftami tamamliyorum iki hafta sonra ikili tarama testi icin gidicem insallah bebish iyidir en son gittimde 5 gun ileriden geliyordu umarim iyidir ve cinsiyet tahmini yapicak tabi bebis gosterirse yaa aslinda bunlari yazmak icin baslamamistim uzattim heyecanliyim bu gunlerde benim gobus sismeye basladi sizlerde bir deisiklik var mi acaba?
Çok geçmiş olsun hiçbir bilgim yok maalesefSelam arkadaşlar, çok fena durumdayım.. 2-3 gün önce azı dişlerim den birinin küçük bi bölümü kırıldı. Önce ağrı sızı yoktu ama sonra oldu. Dişçiye gittim kanal tedavisi gerekiyor 14.haftadan sonra yapalım dedi ama benim ağrım var şimdi de o dişin olduğu yanak alev gibi yanıyor. Ne yapabilirim bilen var mı? Anestezisiz bi işlem var mı, yapılabilir mi bu durumda
Burda cogumuz 6-7 de duyduk aslında bence gitsen iyi olur. 5 nisanı beklemektense gene doktorunla konus ben erken gelmek istiyorum dePardon bana yazdınız sandım
Aynen öyle yeterki bulasmasinlarAy takmayın ya hele şu hamilelik döneminde can sıkkınlığına bile değmez. İnsanın kalbini yoruyorlar başka bir şey değil
Teşekkür ederimHangimiz heyecanlı değiliz ki![]()
benim göbüş de Çıplak baktığımda çıkmış ama kıyafette pek belli olmuyor. Henüz ekstra bi kilo artışım da olmadı
Çok geçmiş olsun hiçbir bilgim yok maalesef![]()
İyi ol minnoşum.Gülüyorum da sinirler bozuk. Ben bi müddet bıraktım artık of diyip geçiyorum
Hepimiz kuzum hepimizİyi ol minnoşum.![]()
Kızlar selam, halsizlik ve bulantı devam ediyor mu sizde de? Bendeki halsizlik artık can sıkıcı bir hal almaya başladı lütfen yalnız değilsin deyin![]()
Teşekkür ederim![]()
Çok teşekkür ederimSirkeli yada tuzlu suyla gargara yapsanız bir nebze belki rahatlatır. Karanfil koymak filanda rahatlatıyor. Çok geçmiş olsun