- 5 Mayıs 2021
- 3.860
- 6.068
- 88
Ay yok bu da fazla sakin, bak hala fosur fosur uyuyor.Kıymetini bil sakin adamın, benimki 2 gün önceden stres yapmaya başlıyor. :)
Güzel haberlerle gel inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yok bu da fazla sakin, bak hala fosur fosur uyuyor.Kıymetini bil sakin adamın, benimki 2 gün önceden stres yapmaya başlıyor. :)
Güzel haberlerle gel inşallah :)
Yaaa ahhhaahahYa benim eşim de uyandırmasam uyur mesela ben asla uyuyamıyorum kontrol günümde:)
Ama onlar da çok heyecanlı bakma sadece biz kadar yoğun ve ortada yaşayamıyorlar. Usg cihazına bir bakışı var görsen Ahmet kural sılaya bakıyorunshshsh![]()
İnşallah minnoşum, ağlayarak çıkacağım kesin de, yine mutluluktan olur inşallah.Güzellik, hadi hayırlı haberlerle gel insallah bugün bebisinin dahada büyüdüğünü göreceksin![]()
Mutluluktan olacak canım benim insallahhİnşallah minnoşum, ağlayarak çıkacağım kesin de, yine mutluluktan olur inşallah.![]()
Sen yine iyisin benim eski pantolonlarımın hiç biri olmuyor. Ben zaten 8. yada 9. haftada bir tane hamile pantolonu almıştım. Yıkayıp kurutup onu giyiyordum :) Benim göbek çok büyüdü yaa. Başka yerimde kilom yok sadece göbek var. Yaz için aldım ben de bir kaç hamile tişörtü bir tane daha pantolon aldım. Önceden yazlık elbiselerim var bol bol onları giyerim diye düşünüyorum. Şimdi yaz gelince onların fiyatları da uçacak iyisi mi şimdiden almak en güzeli :))Aman çok zor ya gerçekten sinir olmuştur iyice.
Bende iki tane elbise almistim waikikiden biraz da alt ust almayı düşünüyorum çünkü son olan pantolonumda cok sıkıyor artık. Biz kendimize bakalım suanlik bosver
Allah razı olsun canım insallah hayırlı yere çıkar inşallah
Çok teşekkür ederim insan bebis olunca daha kaygilaniyor tabi insallah ayrılmayacağımiz yerler olur![]()
Ya yerim seniBenim koca üretim hatası sanırım benden daha stresli daha agresif oluyor kontrol zamanları vallahi şanslısınız kıymetini bilin. Net!![]()
Bebegimin kalbi durmus kurtaj yapicaklarÇok geçmiş olsun
Doktorda sıra bekliyorsun sanırım çıkınca güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Tamamdır canım doktor randevun kaçta ?
Evet ilk gebelik. Senin işin daha zormuş ya Allah yardım etsin evde çocuk olunca bu bulantılar halsizlik gerçekten çekilecek gibi değil. Az kaldı inşallah geçecekİlk gebelik mi? Ben ilkinde bile dha iyiydim bunda üzerimden tir geçti eşim babam ailem hepsi bu naısl çocukmuş böyle dediler. Elhamdülillah iyiye gidecez ama ben 13 oldum şimdiye bitmesi çoktan keyif almak lazımdi ya fotoğrafım bile yok içimden gelmedi ki kreşe giden kızım var oda ilgi bekliyor epey zorlandım Allah büyük geçecek
Heyecanlandım14.00’te yavrum, az kaldı.![]()
Benimki de anasına çekti rahat sinir oluyorumYaaa ahhhaahahYalnız o bakışların sonu iyi olmadı.
Evet gördüğünde çok mutlu oluyor ama bu halleri de umursamaz geliyor bana sinir oluyorum. Anası kılıklı.![]()
Geçecek inanıyorumİnşallah bi an önce geçer kuzum en azından şu hamilelik bulantısı![]()
Ah !Bebegimin kalbi durmus kurtaj yapicaklar![]()
Gecmis olsunBebegimin kalbi durmus kurtaj yapicaklar![]()
Çok çok geçmiş olsun...Bebegimin kalbi durmus kurtaj yapicaklar![]()
Sana kocaman sarılıyorum.Bebegimin kalbi durmus kurtaj yapicaklar![]()
Heyecanlandımgüzel haberlerle gelirsin inşallah
![]()
İnşallah bebeğim.Benimki de anasına çekti rahat sinir oluyorum![]()
Ahh ahhh canım benim. Yanmıştır ciğerlerin. Kanaman falan var mıydı? Başka birkaç doktora daha gitse miydin acaba ? Üzülme nolur ahh canım benimBebegimin kalbi durmus kurtaj yapicaklar![]()
Ben 13. Haftadayım 12.haftada gittiğim de böyle bir testten konuşmadık açıkçası sadece ikili testi yaptırdım .Maddi durumu olan yaptırmalı yoksa 33 den sonra yaptırmalı bence çünkü belli yaştan sonra risk artıyor ben 34 üm yaptırdım ben zaten eşimde pinpiriklidir ayrıca gende var bizim aklımızdan silinsin die geçen hafta yaptırdım ben
Benimde 13. Hafta hala geçmiyor . Yalnız değilsin .Arkadaşlar mide bulantısı durumlarınız ne alemde bi benim mi geçmiyor bu yav![]()