Aynen bana bahane olsun. Bir aydır görememiştimCinsiyeti de belli olur o zamana belki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bana bahane olsun. Bir aydır görememiştimCinsiyeti de belli olur o zamana belki![]()
Nasıl sıra geliyorİnanın o konuda bilgim yok ben hamileliğimin başından beri devlete gidiyorum.
Bende çalışıyorum mecbur izin alıp, işimi halledip koşarak geri geliyorum
AmaDilos6342 yaptırdı özelde bildiğim o görünce cevap verir size
Çok mantıklı olur böyle diloş sevindim geçen bir abladan kapsamlı kan testi istediler bende kulak misafiri oldum 650 tl dedim yandıkBen 150 lira verdim canım kana muayene ücreti de zaten 10 gün içinde gittigim için vermedim
Ayy evet olabilir katı halide zor olur onun amannValla canım eğer denemek istersen hindistan cevizi yağını kullan nemlendirici olarak. Ben süreçte krem kullanamıyorum yada ben çok pimpirikliyimhani tenimize cildiğimize sürdüğümüz her şey dolaşıma katılıyor sonucta o yüzden bende hindistan cevizi yağını tercih ediyorum
İnşallahhh canmKötü bir şey yoktur ya ciltlerimiz de çok kuruyor gebelikten oda kaşıntı yapar
Evet beybisi dün gittim, şükürler olsun iyiydi.
Minnoş kendine doğru çevirebiliyor musun? Benim için çok önemli, bebitomla göz göze gezmeliyiz.Kızlar ebebek e gittik bugün kesinlikle bu eklediğim hem çok hafif hem tek elle kapanıyor kabin boy oluyor
Sen araştırırsın o gibi geldi bana yanlış bilgi vermek istemem. Fakat sma sonucu dediğim gibi doğruluk payı çok düşükmüş ben vazgeçtim o yüzden.sağırlık DNA, senin söylediğin fetal DNA ile aynı şey yani dimi?
Bebişim ya inan onu sormadım ama öbür travel mıdır sistem olanlar nasıl ağır tek elle kapamayı geç 2 elle kapatıp kaldıramadım kocaman yer kaplıyor bunu tek elle kapayıp kaldırdım kuş gibi yani çocuk kucağımdaykende bunu kapatıp taşıyabilirimMinnoş kendine doğru çevirebiliyor musun? Benim için çok önemli, bebitomla göz göze gezmeliyiz.![]()
E süpermiş, incecik bileklerimle ben nasıl süreceğim diye düşünüyorum.Bebişim ya inan onu sormadım ama öbür travel mıdır sistem olanlar nasıl ağır tek elle kapamayı geç 2 elle kapatıp kaldıramadım kocaman yer kaplıyor bunu tek elle kapayıp kaldırdım kuş gibi yani çocuk kucağımdaykende bunu kapatıp taşıyabilirim
İşte canım hastaneden hastaneye değişiyor başka hastanede 550 lira isteyebiliyorlar meselaÇok mantıklı olur böyle diloş sevindim geçen bir abladan kapsamlı kan testi istediler bende kulak misafiri oldum 650 tl dedim yandık![]()
Diyabet hastasiyım kusmaktan sekerim cok düsmûs bayilınca evde hastaneye goturmusler acilde de yukseltemeyince yoğunbakıma almislar orda toparladım ancak hic birsey yiyemedigimden yediklerimide cıkartınca vurduğum iğne sekerimi düsürmüs yukseltemedik o nedenleYoğun bakımda neden yattınızbenim de kusmalarım şiddetlendi, korkuyorum
Kime sorssm lansinoh diyolar canım galiba bende lansinoh alırımCanım Daha araştırıyorum not alıyorum ama Lansinoh - wee - mamajoo yu öneriyorlar elektrikli olanlarda. Normal de ise mochi herkes bu markayı söylüyor. Kafam çok karışık. Bir yandan da İndirimlerini takip etmek gerekiyor. Neyse ki zamanımız var daha. Avent en pahalısı. Bu yazdığım üç ürünün içerisinde de Lansinoh en pahalı olanı ama en çok ondan memnun kalmış kullananlar tereddütsüz tavsiye etti. Henüz karar veremedim yani.
Ayy darısı bana canım malum hamileliğim aşırı zor geçiyor daha çocuk düşünmüyorum Allah nasip ederse bir kızım var buda oğlan olursa benim için güzel olur gercu iki kız da harika full sigortaYa sorma bi de kalabalık tamam ama mesela benim sıram 2 8. Siradakini öne alıyor veya tanıdık biri var ona 10da gel diyor sekreter sinirim bozuldu. 2 ay sonra başka doktora gitmeyi düşünüyorum gerçekten.
Valla bilmiyorum kii hiç belli olmaz Hahaha erkeğe de dönebiliraynı gidiyor sonuçta
zaten ben geçen hafta kız gibi dediğinde gördüğümde bacak arası boştu sonradan nerden çıktı bu pipi anlamadım
Çok artistik olup başımıza iş çıkarmasın haa hiç oğlan anası olacağımı düsünmezdim![]()
İnşallah Allah gönlüne göre versin canim. Bir an önce de şu bulantilarin geçsin inşallah hep aklımdasınız Allah yardımcınız olsun da bi an önce bitsin bulantilarinAyy darısı bana canım malum hamileliğim aşırı zor geçiyor daha çocuk düşünmüyorum Allah nasip ederse bir kızım var buda oğlan olursa benim için güzel olur gercu iki kız da harika full sigortabenim Dr çok garantici maalesef tahmin yürütmedi haftaya gidecem inşallah o zaman da mide bulantısı geçerde mutlu mutku görürüm bebeğimi dua bekliyorum