- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Bilsem yavrum sabah akşam ögg demeyle geçiyor ara ara bi yokluyorGelmeseydin iyiydi Diloşum, ne işin var buralarda.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilsem yavrum sabah akşam ögg demeyle geçiyor ara ara bi yokluyorGelmeseydin iyiydi Diloşum, ne işin var buralarda.![]()
Allah yardımcınız olsun bütün sıkıntı çekenlerinBende bende kızlar bitmiyor bulantım gerçekten artık psikolojimi etkiliyor Allah yardımcımız olsun
Benim 9.haftam da devlet hastanesinde 7+4 çıktı nasıl üzüldüm haftaya özele kendi Dr umu seçtim ve gttim gayet nırnal gününde dedi başka bir dr a gitmeni tavsiye ederimKızlarr gittim kalp atışını duyduk çok şükür ama küçük geldi bana 9.5 mm 7 +6 dayım ve kanama alanın var dedi bunun için ne ilaç ne iğne verdi sağlıksızsa bırak düşsün diyor canımı çok şıktı çok büyümemiş gibi geldi bana şimdiye 1.5 cm filan olmalı değil miydim
Ayyy masallahh gözün aydın cook sevindimKızlar nifty sonucum çıktı sağlıklı bir kız anası oluyorum kesinleşti![]()
Mide yanması da var, arada yemekten sonra veya uyandığımda afedersin ögürmeKız o reflü reflü ben de mide yanması vuruyobenim de cok arttı. Az önce baktım bulantıya çevirecek ekmek arası bi şeyler atıştırdım kesti hemen.
Allahim hepimize şifa versin ömrüm boyunca bir dha asla bulantı lafını bile görmek istemiyorum neler yaşadığımı bir yüce Allahım bilirBende bende kızlar bitmiyor bulantım gerçekten artık psikolojimi etkiliyor Allah yardımcımız olsun
Hadi hayırlısı iple çekiyorum bir sonraki randevuyu%90 kız diyorum![]()
Hadi şifa olsun ilaç inşallah bi sıkıntı çıkmazGünaydın iyi haftalar herkese. Bugün doktorumun tavsiyesi ile iç hastalıklarına gittik. TSH' ım yerlerdeydi, 0.07 gibi bir değer. Benim ezelden beri biraz düşük seyrediyor zaten. Doktor zaten sende hipertiroid varmış gebelikle ekstra tetiklenmiş dedi, çok çalışıyor yani tiroid bezim. ilaç verdi, Propycil kullanacağım.
Glukozum da biraz yüksekti, yarın açlık tokluk şekerime baktırmaya gideceğim. İnsülinimi çok önemsemedi, şu an önemli olan açlık tokluk şekerin dedi. İnsülin korkulacak seviyede değil dedi.
Değiştiricem sanırım doktorumu hiç net konuşmadı çünkü kesenin küçüklüğüne takılma dedi 6 gün geride olması beni çok endişelendirdi hiç beklemiyordum çok büyür sanmıştımBenim 9.haftam da devlet hastanesinde 7+4 çıktı nasıl üzüldüm haftaya özele kendi Dr umu seçtim ve gttim gayet nırnal gününde dedi başka bir dr a gitmeni tavsiye ederim
Ben de ben de aynı şeyi düşünüyorumGünaydın arkadaşlar bende kamu kurumunda çalışıyorum biz 24 haftalık olana kadar idari izni kaldırırlar dimiDiyorum keşke biraz daha erken davransaymışım çocuk işinde
![]()
Ben henüz doktorumla konuşmadım ama kesinlikle yaptırmayı düşünmüyorum şeker yüklemesi yaptırıp sonra yüksek şekerden hastanede kalanları biliyorum (özür dilerim şeker yüklemesi yaptırmayı düşünen arkadaşlar vardır kesin bu benim gördüğüm ve düşündüğüm tamamen)Bir de şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Eskiden şeker yüklemesi diye bir şey yoktu. Bebeğe neden şeker verip şeker hastası olup olmayacağına bakalım. Açıkçası bu konuda pek bir bilgim yok olabildiğinde doğal yollarla gebeliğimi yaşayıp. Yavrumu Allahın izniyle kucağıma almak istiyorum. (Allah hepimize nasip etsin o günleri inşallah) Doktorunuzla hiç konuştunuz mu bu şeker yüklemesi ile ilgili?
Merhabalar bir kızçe haberi benden gelsin12+2 kontrole gittim bebiş 12+6 çıktı şükür cinsiyetini de baya baya gösterdi %80 kız dedi doktorumuz
![]()
Kızlarr gittim kalp atışını duyduk çok şükür ama küçük geldi bana 9.5 mm 7 +6 dayım ve kanama alanın var dedi bunun için ne ilaç ne iğne verdi sağlıksızsa bırak düşsün diyor canımı çok şıktı çok büyümemiş gibi geldi bana şimdiye 1.5 cm filan olmalı değil miydim
Doktorun isterse söylüyor bana söyledi canım 11+2 de kız demişti kız kesinleşti![]()
Sağol canım çok teşekkürler.Hadi şifa olsun ilaç inşallah bi sıkıntı çıkmaz![]()
Yaptırmayıp sonrasında çok pişmanlıklar yaşayanlar da var bilemiyorum...Ben henüz doktorumla konuşmadım ama kesinlikle yaptırmayı düşünmüyorum şeker yüklemesi yaptırıp sonra yüksek şekerden hastanede kalanları biliyorum (özür dilerim şeker yüklemesi yaptırmayı düşünen arkadaşlar vardır kesin bu benim gördüğüm ve düşündüğüm tamamen)
Şeker yüklemesi dediğin gibi bir şey değil. Ona zaten daha var doktorunla detaylı konuşmanı araştırmanı öneririm. Gebeliğin sağlıklı ilerlemesiyle alakalı bir durum normalde şeker ile alakalı sıkıntın olmamasına rağmen gebelikte hamilede şeker hastalığı gelişebiliyor.Bir de şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Eskiden şeker yüklemesi diye bir şey yoktu. Bebeğe neden şeker verip şeker hastası olup olmayacağına bakalım. Açıkçası bu konuda pek bir bilgim yok olabildiğinde doğal yollarla gebeliğimi yaşayıp. Yavrumu Allahın izniyle kucağıma almak istiyorum. (Allah hepimize nasip etsin o günleri inşallah) Doktorunuzla hiç konuştunuz mu bu şeker yüklemesi ile ilgili?
Amin insallah canimSağol canım sende inşallah
bekliyorum inşallah güzel haberler alırsın.