2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Icini ferah tut canim rabbim en hayirlisini bilir vardir bir hikmeti elbet guzel dusun gezel seyler olsun ❤️🙏
İnşallah canım
Hayır canım gayet normal. Benimki 8+6 da tam 2 cm miş. 9.5 mm dediğin 1 cm sayılır zaten. Ayrıca küçük olsa küçük der doktor.

Diğer konuda doktor içine sinmiyorsa değiştir derim. Yurtdışında kanama yaşadığı halde doktorların ilaça gerek görmediği arkadaşlarımız vardı burada.
Kaçıncı doktor değiştirmem eşim yok diyor yeter diyor

Günaydın iyi haftalar herkese. Bugün doktorumun tavsiyesi ile iç hastalıklarına gittik. TSH' ım yerlerdeydi, 0.07 gibi bir değer. Benim ezelden beri biraz düşük seyrediyor zaten. Doktor zaten sende hipertiroid varmış gebelikle ekstra tetiklenmiş dedi, çok çalışıyor yani tiroid bezim. ilaç verdi, Propycil kullanacağım.
Glukozum da biraz yüksekti, yarın açlık tokluk şekerime baktırmaya gideceğim. İnsülinimi çok önemsemedi, şu an önemli olan açlık tokluk şekerin dedi. İnsülin korkulacak seviyede değil dedi.
Bebeğim ilaçlar şifa olur inşallah 🙏🏻
Evde şeker ölçen aletlerden edin istersen gebelik süresince takip edersin ne durumda hem. Ben öyle yapıyorum ailede şeker hastalığı var bakıyorum sık sık ne durumda diye. İnsülin konusuna şaşırdım ama diyet filan bahsetmedi mi beslenme ile alakalı ?

:dua: Hadi inşallah hayırlı haberlerle gel canım.
İnşallah çiçeğim 💕 bebeğim hayatta kalbini net dinlemeye başladık şükürler olsun o konuda endişelerim kalmadı artık 😂

Bebeğim ilaçlar şifa olur inşallah 🙏🏻
Evde şeker ölçen aletlerden edin istersen gebelik süresince takip edersin ne durumda hem. Ben öyle yapıyorum ailede şeker hastalığı var bakıyorum sık sık ne durumda diye. İnsülin konusuna şaşırdım ama diyet filan bahsetmedi mi beslenme ile alakalı ?

İnşallah çiçeğim 💕 bebeğim hayatta kalbini net dinlemeye başladık şükürler olsun o konuda endişelerim kalmadı artık 😂
İnşallah canım. Yarın kan testi sonucuna göre belki diyetisyene başlatabilirlermiş. Zaten haberi aldığımdan beri aşırı dikkat ediyorum.
Duymuştum o aletleri duruma göre o şekilde devam edeceğiz bakalım...
İyi ki o aleti aldın :) Kafan rahat oh :)

İnşallah canım. Yarın kan testi sonucuna göre belki diyetisyene başlatabilirlermiş. Zaten haberi aldığımdan beri aşırı dikkat ediyorum.
Duymuştum o aletleri duruma göre o şekilde devam edeceğiz bakalım...
İyi ki o aleti aldın :) Kafan rahat oh :)
anladım canım hadi bakalım sonuçlar güzel çıkar inşallah.

Vallahi sorma üstümden büyük bi yük kalktı :)

Back
X