Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende papazartesiye aldım çok heyecanlıBenim nifty sonucu cuma günü çıkacakmış, pazartesi günü de doktorla randevum var.![]()
Ben şeker yüklemesi yaptirmicam doktorumada söylerim gittiğimdeBir de şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Eskiden şeker yüklemesi diye bir şey yoktu. Bebeğe neden şeker verip şeker hastası olup olmayacağına bakalım. Açıkçası bu konuda pek bir bilgim yok olabildiğinde doğal yollarla gebeliğimi yaşayıp. Yavrumu Allahın izniyle kucağıma almak istiyorum. (Allah hepimize nasip etsin o günleri inşallah) Doktorunuzla hiç konuştunuz mu bu şeker yüklemesi ile ilgili?
13. haftada geçti benim. Prillam Dr kullandım günde 2 tane ona rağmen kusmaya devam ediyordum. Geçti çok şükür. Az daha dayan.Kızlar ben 11 haftalığım ve aşırı mide bulantım var ilaç içmesem kusuyorum da artık çok yoruldum hayat enerjim kalmadı ,benim gibi olanlar var mı ne zaman geçer artık![]()
Nil hanımın babası kazandıEşin kazandı desenesağlıkla gelsiin minik hanımm
![]()
Hayırlı olsun cinsiyetiKızlar cinsiyetim belli oldu erkekmiş 4 doktor söyledi 2si perinatolog neden 4 doktor derseniz maalesef 2 Li testim riskli geldi doktor doktor geziyorum ense ve burunda sıkıntı yok çok şükür ama biyokimyasal 65:1 riskim genel riskim 271:1 nifty yaptırdım 6 gün oldu sonucu bekliyorum günler geçmek bilmiyor sanki bende doktor doktor geziyorum o yüzden
Aynı benBende erkek istiyorumama ilk çocuğum kız diye yoksa valla kızın yeri ayrı ilk bebekte kız olsun diye ne dualar ettim bundada kız olsa yine sevinirim
Ense ve burunda bişey yoksa gönlünü ferah tut Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahKızlar cinsiyetim belli oldu erkekmiş 4 doktor söyledi 2si perinatolog neden 4 doktor derseniz maalesef 2 Li testim riskli geldi doktor doktor geziyorum ense ve burunda sıkıntı yok çok şükür ama biyokimyasal 65:1 riskim genel riskim 271:1 nifty yaptırdım 6 gün oldu sonucu bekliyorum günler geçmek bilmiyor sanki bende doktor doktor geziyorum o yüzden
Sezeryan geçmişim olmadığı için bilemiyorum ama bu durumda genel anestezi istemek en iyisi diye düşündüm.Merhaba kizlar dun bir konu actim ama hic yazan olmadiburasida yeri deil belki ama korkuyorum ne yapayim ben simdi iki sezeryan ameliyati oldum ya bu bebekte sezeryan olucak mecbur zaten son ameliyattan 5 ay sonra hamile kaldim 1 sene olucak eylul ayinda ben ekim ayinda buyuk bir ihtimal sezeryan olucam aranizda tanidigi olan var mi acaba sezeryan sonrasi hemen hamile kalip tekrar sezeryan olani sorun yasadilar mi acaba riskleri nedir beni cok korkutuyor bu ameliyat ikinciside zaten cok kotuydu
spinal anestezi yaptilar hic uyusma olmadi doktor canli canli kesti karnimi sonra inandilarda uyuttular beni
ameliyatin ortasinda tekrar uyandim tekrar uyuttular uykularim kaciyor dusundukce
Ben 3 ay boyunca kizim diye sevdim oglan cikti cok aglamistim kocamin azi kullaklarina ermisti tabi cunku o erkek istiyordu gerci bende erkek hissediyordum ama kiz aski var icimde ne yapayim saglikla gelsinler canim cinsiyetin aslinda hic bir onemi yok rabbim herkeze saglicakla bebeklerini kucagina almayi nasip etsin annelik dunyanin en guzel duygusuBende öyle oldum kaç gündür kızım kızım diyorum üç hafta sonra bir gidiyormusum erkek![]()
Aminnn cok doğru söyledin canım kesinlikle en önemlisi sağlıkla kucağına almakBen 3 ay boyunca kizim diye sevdim oglan cikti cok aglamistim kocamin azi kullaklarina ermisti tabi cunku o erkek istiyordu gerci bende erkek hissediyordum ama kiz aski var icimde ne yapayim saglikla gelsinler canim cinsiyetin aslinda hic bir onemi yok rabbim herkeze saglicakla bebeklerini kucagina almayi nasip etsin annelik dunyanin en guzel duygusu![]()
Genel olucak cunku hala atlatamadim bu korkuyu ama cok endiseliyim nasil olucak ilesmemistir daha birde yeni kesi olucak zaten bir cocugum var ikisine birden nasil bakicam rabbim yardimcim olsun vallahi aciyorum kendime 26 yasindayim insallah iyilesme surecim cabuk olurSezeryan geçmişim olmadığı için bilemiyorum ama bu durumda genel anestezi istemek en iyisi diye düşündüm.
İnşallah iyi düşün Allah bir kolaylık verirGenel olucak cunku hala atlatamadim bu korkuyu ama cok endiseliyim nasil olucak ilesmemistir daha birde yeni kesi olucak zaten bir cocugum var ikisine birden nasil bakicam rabbim yardimcim olsun vallahi aciyorum kendime 26 yasindayim insallah iyilesme surecim cabuk olur
Amin canım seninde hayırlı oğlun olsn benimde rabbim isteyen herkese hayırlı salih sağlıklı evlatlar versin. Biraz da babamız erkek istiyor Yoksa benim için hiç farketmezAynı benkız olsun çamurdan olsun der kızım benden kaptı
bi kızım var Rabbim erkek de tattırsın aminn
isteyen herkese sağlıkla versin gönlündekini sana da oğluş versin hamilelerin duası kabul olur dua edelim birbirimize
![]()
Allah bagislasin canim allah yardimcimiz olsun insallahİnşallah iyi düşün Allah bir kolaylık verirBenim oğlanda ilkokula başlayacak seneye tam da doğum zamanına geliyor zorlanacağım eminim ama şimdiden düşünmemeye çalışıyorum.