2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar cinsiyetim belli oldu erkekmiş 4 doktor söyledi 2si perinatolog neden 4 doktor derseniz maalesef 2 Li testim riskli geldi doktor doktor geziyorum ense ve burunda sıkıntı yok çok şükür ama biyokimyasal 65:1 riskim genel riskim 271:1 nifty yaptırdım 6 gün oldu sonucu bekliyorum günler geçmek bilmiyor sanki bende doktor doktor geziyorum o yüzden
Benimde biyokimyasal risk 108:1 çıktı. Bende yarın yaptircam nifty. İnşallah sıkıntısız çıkar 🙏

Teşekkür ederiz yavrum. kayınpederime de dedik içine kaliteli bi yatak senden 😅 tekstil fabrikasında çalışıyor çok anlar böyle şeylerden ayarlarız diyor 🥲
Heh aynen işte bu zamana kadar herhangi bi sorun yaşamamak aynı satıcıdan devam etmek vs mantıklı yani. Ben daha hiç oturduğum civarda satın almadım o yüzden güvenemiyorum buradakilere yoksa hazır süt yerine daha mis 😌

Aa öyle mi bilinçli olmanız çok güzel. o zaman folik asit içermeyen bi multivitamin bilmiyorum genelde gebelikte verilenlerin hepsinde var sanırım. Doktorunuz ne diyor ?
Doktoru tahlilden önce gitmiştim, bir sonraki muayeneye gitmeme 3 hafta var. B12 düştükçe folat artışı daha da olmuş. Ters orantılıymış. Her hususta doktoru rahatsız etmek istemediğim için sizin doktorlarınızın fikrini merak etmiştim. Teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için.

E597DE51-75CD-4B58-BA7B-2C804C06431A.webp

Kızlar içinizde çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar vardır mutlaka bana yardımcı olur musunuz
Ben 25 Marta iğne oldum bugün test yaptım 2 bardak su içip hemen 2. İdrar ile sizce iğne etkisi mi

Doktoru tahlilden önce gitmiştim, bir sonraki muayeneye gitmeme 3 hafta var. B12 düştükçe folat artışı daha da olmuş. Ters orantılıymış. Her hususta doktoru rahatsız etmek istemediğim için sizin doktorlarınızın fikrini merak etmiştim. Teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için.
Evet öyle bir ters etki olduğunu biliyordum ben de.
Biraz baktım da olmayan yok gibi ya. Genelde içinde hep 400 mikrogram Var. Pharmaton vitality de 200 mikrogram var en azından.

Benımde terginlikte geçti malesef ama sonunfa bitti. Eger doktor gebelikte herhangi bir sorun göremiyorsa beklemekten baska careniz yok. Cogu kanama 2.trimesterda bitiyor
Bebeğe uzak biryerde kanama alanın korkma dediler de insan çok tedirgin oluyor gerçekten 2 gün kahverengi 3. Gün yoğun Kanamayla geçiyor

Kanz with me anne yanı park yatak aldım 🤩 fotoğrafını ekledim. Dönencesi yok ama bu alışveriş bize 350 TL Çek verdi. Onunla da mantıklı bi şey almayı düşünüyoruz 😅

Tetanoz çiçeğim. Hüseyin hocaya sordum hiç yaptırmadıysan 2 doz yaptırabilirsin gebelikte dedi. 5 doza sonradan tamamlanıyormuş hatta toplam 10 doz aşıyı tamamlayınca ömür boyu koruma sağlıyormuş. Belirli aralıkları var ama gebelikte 2 dozu yapılabiliyor.

Hijyeniyle alakalı bu sokak sütlerine Karşı bi çekince var çok kaynatmayla yeterince temiz bir süt elde edilmiyor bi de kaynatınca vitamin mineral değerleri yok oluyor gibi gibi seyler ama olay çıkabilir burada çok bir şey demiyorum 🤣

Ben tam olarak bunu sordum kuzum, doktorum bulunması cok zor dedi bulabilirsen bu aşıdan yaptır dedi.

Ekliyorum canım sağlıkla gelsin bebiş 💕🤩

Ocean mummy (multivitamin), D vitamini, Demir ilacı, kalsiyum magnezyum.
Kız olay yaratırım süt hakkında o kapalı hazır süt
Yoğurtlar çok mu iyi yerlerde katkısız yapılıyor yoğurt 1 ay bozulmuyor şaka şaka herkes içine sineni yapsın yatak çok güzellll🥰 iyi günlerde kullanın

Kızlar bi sorum daha var 😅 sol bel arka tarafımda halk ağzında böğür denen yerde ağrım var günlerdir ara ara gösteriyor kendini. Böbrek midir diye düşündüm ama beraberinde başka belirtiler de olması gerekmiyor mu? Bir yandan da ya enfeksiyon falansa ihmal etmeyeyim diye endişeleniyorum. Sizde var mı bu tür bir ağrı

Kız olay yaratırım süt hakkında o kapalı hazır süt
Yoğurtlar çok mu iyi yerlerde katkısız yapılıyor yoğurt 1 ay bozulmuyor şaka şaka herkes içine sineni yapsın yatak çok güzellll🥰 iyi günlerde kullanın
Kuzum hep aldığın satıcı ise bir şey olacağını sanmıyorum temizdir zaten 😌 2 senedir bu çevrede oturuyorum ben de komşuya geliyor ama cesaret edemedim annemlerin de sütçüsü var yıllardır tanırız güzeldir sütleri de. Hazırlar konusundaki eleştirine de katılıyorum. 😘
İnşallah kuzucum

Eki Görüntüle 3041625
Kızlar içinizde çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar vardır mutlaka bana yardımcı olur musunuz
Ben 25 Marta iğne oldum bugün test yaptım 2 bardak su içip hemen 2. İdrar ile sizce iğne etkisi mi

Genelde 8-9. Günde filan iğnenin etkisi bitiyor. 2 gün sonra tekrarla bence için rahat etsin

Kızlar bi sorum daha var 😅 sol bel arka tarafımda halk ağzında böğür denen yerde ağrım var günlerdir ara ara gösteriyor kendini. Böbrek midir diye düşündüm ama beraberinde başka belirtiler de olması gerekmiyor mu? Bir yandan da ya enfeksiyon falansa ihmal etmeyeyim diye endişeleniyorum. Sizde var mı bu tür bir ağrı
Bende de oluyor hatta bugün de oldu bilemiyorum böbrek mi acaba diye düşündüm hamilelikten önce böyle birşey yoktu

Back
X