Soyadını bilmiyorum uyumunu ama bian Doruk daha hoşuma gittiDoruk ya da Demir düşünüyorum kız olsaydı tek seçenek Duruydu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soyadını bilmiyorum uyumunu ama bian Doruk daha hoşuma gittiDoruk ya da Demir düşünüyorum kız olsaydı tek seçenek Duruydu.
Kız cok yukarda değil mi pipişe göreBenim bebe pipiden ibaret maşallah![]()
İkisi de çogzel damat için uygundurDoruk ya da Demir düşünüyorum kız olsaydı tek seçenek Duruydu.
Ay hiç öyle bi etkisi olmuyor vallaBenim doktor, alıp da psikolojini bozma dedi ama kısırı bıkmısın ırtık.![]()
Bence de beybisi, yarın gidip jel alacağım, onu da sipariş edecektim ama geç kargoya verilecekti vazgeçtim.Ay hiç öyle bi etkisi olmuyor valla![]()
Doruk çok hoşuma gittiDoruk ya da Demir düşünüyorum kız olsaydı tek seçenek Duruydu.
Benımde öyleydi hatta sonradan kanama alanı bile gözükmemesine rsgmen kanama oldugu oldu. Endise etme canımBebeğe uzak biryerde kanama alanın korkma dediler de insan çok tedirgin oluyor gerçekten 2 gün kahverengi 3. Gün yoğun Kanamayla geçiyor
Aşağıda bir çıkıntı var o zaman onu düşündümKız cok yukarda değil mi pipişe göre
İkisi de çogzel damat için uygundur![]()
Bir anda durup dururken burnumdan nefes alamadım. Gerçekten kötü bir hismiş. Bant rahatsız edici ama en azından nefes alabildik şükürBu burun bandıra çok ağırlık yapıyor ama nefessiz kalmaktan iyidir ay ne kötüymüş dimi![]()
Doruk uzun zamandır karar verdiğimiz bir isimdi. Eşim ve kendi isminin harfleri de var. Anlamı güzel ve sade diye istiyordum ama bir an acaba Demir mi olsa dedimDoruk çok hoşuma gitti
Doruk ve güneş, Demir ve güneş ben ikisini de beğendim iki isim olsunDoruk uzun zamandır karar verdiğimiz bir isimdi. Eşim ve kendi isminin harfleri de var. Anlamı güzel ve sade diye istiyordum ama bir an acaba Demir mi olsa dedim![]()
Al kuzum al onsuz duymak cok zor gerçektenBence de beybisi, yarın gidip jel alacağım, onu da sipariş edecektim ama geç kargoya verilecekti vazgeçtim.![]()
Soyad çok bilinen soyadlardan biri de, iki isimle de uyumlu olacaktı. Sanırım gene doruk olacak ismi. Zaten eşim her halükarda isim seçme işini bana bıraktı. O yüzden hür irade ile seçebilirimSoyadını bilmiyorum uyumunu ama bian Doruk daha hoşuma gitti
Tek isim en iyisi yaDoruk ve güneş, Demir ve güneş ben ikisini de beğendim iki isim olsun![]()
Vay vay babacı olmuş şimdidenTek isim en iyisi yabebemin kafası karışmasın
hemşire kız da oğlun olacak şanslısın diyor bana
valla biraz babacı sanki bizimki
onun sesine direkt ultrasonda tepki veriyor.
Vay vay babacı olmuş şimdidenBizimki de öyle sanırım
kalbini dinlicez tam ses gelmiyordu, babası bi seslenince pozisyon değişti herhalde hemen güm güm güm güm
![]()
Ben de ikinci ismi bi ara çok düşündüm de sadece Güneşgerçekten daha kolay gibi
evde iki isimle de seslen bi bak bakalım hangisi daha yakın geliyor sana
![]()
Bendede bir sirt agrisi var sol tarafta neden boyle acabaBende de oluyor hatta bugün de oldu bilemiyorum böbrek mi acaba diye düşündüm hamilelikten önce böyle birşey yoktu
İnşallah minnoşum bu aralar yine içimi bir karanlık kapladı, kasık ağrısından zor hareket ediyorum koktum ama fıtık geldi aklıma ondandır değil mi ya?Al kuzum al onsuz duymak cok zor gerçektengünün de ilerlemiş olcak baya kesin duyarsın
![]()
Valla tek isim iyidirgüneş güzel isim, ben alengirli isimlere karşıyım zaten. Basit temel isimleri daha çok seviyorum
Yorucu bir süreçten sonra bugünleri gördük Allah daha da güzel günleri nasip etsin![]()
Bak sen benden 3 gün geridesin. Birebir olmaz ama bu hafta yaşadıklarımı söyleyeyim, tabi doktor hepsine normal dediİnşallah minnoşum bu aralar yine içimi bir karanlık kapladı, kasık ağrısından zor hareket ediyorum koktum ama fıtık geldi aklıma ondandır değil mi ya?![]()
Hadi gözün aydın çok çok sevindimmEvet bugün doktordan geldim bebeğim kesin erkekbamyalog
herşey yolundaymış çoğu ilacımı kesti şükür
![]()
Benimde aklımda doruk vardıDoruk ya da Demir düşünüyorum kız olsaydı tek seçenek Duruydu.