- 8 Ocak 2021
- 796
- 1.762
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım korkma doktor benü muayene bile etti geçmiyor kasık ağrım 2 gündür adet dönemim bi saçma ağrılarım var anlatamamİnşallah minnoşum bu aralar yine içimi bir karanlık kapladı, kasık ağrısından zor hareket ediyorum koktum ama fıtık geldi aklıma ondandır değil mi ya?![]()
Ah o batmalar çok yavaş oturup kalkmaya çalılıyorum kalsiyum takviyesi kullanıyorum ama umduğum gibi azalmadı hiçbir ağrım, aslında ağrı sızı normal geliyor bana da, bazen ruhum sıkılıyor bunaldım artık, yemek yiyememekten bile bunaldım ağladım bugün sinirlerim bozuluyor, bu bulantılar neden geçmiyor diye kendimi duvara çarpa çarpa ağlayasım geliyor. Dayanacak gücüm kalmadı sanki.amin güzellik. mucizeyi yaşadığımı hissediyorum adeta..
amin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Bak sen benden 3 gün geridesin. Birebir olmaz ama bu hafta yaşadıklarımı söyleyeyim, tabi doktor hepsine normal dedi,
Cumartesi günü alttan zonklama batma hisler yaşadım ama oturamıyorum kalkamıyorum hele bunları ani şekilde hiç yapamadım. Bu bir gün sürdü. Pazar günü kasık ağrılarım cok oldu ve dediğin gibi hareketimin kitlendiği anlar oldu. Kalsiyum magnezyum takviyesini 2 aldım 2 gün. Suan hafif ama ara ara devam ediyor tabi. Kağan Kocatepe de yuvarlak bağ ağrısı gibi ağrılardan bahsetmiş bu hafta için. Rahim büyüyor yukarı çıkıyor yavaşça elbet gerilecek ve ağrı yapacak biraz biliyoruz bunları zaten.
Doktorum da bugün bana ‘bak bebek biraz daha yukarı çıkmış dedi. Bu değişiklikler hep ağrı yapıyor işte. Sen strese sokma kendini, dinlen, ayaklarını sıcak tut beslenmeye çalış bi bak bakalım azalıyor mu ağrılar ?![]()
Canım çok teşekkür ederimHadi gözün aydın çok çok sevindimm![]()
Sen çok yaşa yaYav elalemin kadınları havada takla atıyor hele pregnant gym yazınca ben oturduğum yerse kçma kramp giriyor vay arkadaş yaaaaa
Benim bel bacak ağrılarımı komple kesiyor bu takviye ya. İçmezsem perte çıkıyorum.Ah o batmalar çok yavaş oturup kalkmaya çalılıyorum kalsiyum takviyesi kullanıyorum ama umduğum gibi azalmadı hiçbir ağrım, aslında ağrı sızı normal geliyor bana da, bazen ruhum sıkılıyor bunaldım artık, yemek yiyememekten bile bunaldım ağladım bugün sinirlerim bozuluyor, bu bulantılar neden geçmiyor diye kendimi duvara çarpa çarpa ağlayasım geliyor. Dayanacak gücüm kalmadı sanki.
Kemiklerim ağrıyor, bel bacak bitmiş zaten hiç hafiflemedi belki ilerleyen zamanlarda faydasını görürüm bebeğim.Benim bel bacak ağrılarımı komple kesiyor bu takviye ya. İçmezsem perte çıkıyorum.
Of kuzum keşke şu yaşadıklarına derman olabilsem gerçekten üzülüyorum hepinize. Allahım bir an önce sıkıntılarınızı alsın, pamuk gibi bir hamilelik nasip etsin hepimize
Eminim ki sen çok güçlüsün. ben öyle bir enerji alıyorum senden, hormonların da etkisiyle ani düşüşler yaşıyorsundur sadece. Geçecek hepsi![]()
Her akşam bir tane içiyorum ben, Zararı yok da faydası olduğunu düşünüyorum şahsen.Kızlar soda içiyor musunuz? Bir zararı var mıdır acaba.. Benim canım asitli içecek istiyor, sodayla bastırıyorum..
Allah allah ya.Kemiklerim ağrıyor, bel bacak bitmiş zaten hiç hafiflemedi belki ilerleyen zamanlarda faydasını görürüm bebeğim.
İnşallah, yani azalması gerekirken daha da derine çekmesi artık düşüş ki ne düşüş, bu doğuma kadar böyle devam edecekse sonumu pek iyi görmüyorum maalesef.
Amin çiçeğim, inşallah.Allah allah ya.
Devam Etmeyecek öyle düşünme. Azalarak bitecek tüm bu sıkıntılar inşallahDua edelim bolbol
![]()
Bana doktor her gün bir tane maden suyu içebilirsin dediKızlar soda içiyor musunuz? Bir zararı var mıdır acaba.. Benim canım asitli içecek istiyor, sodayla bastırıyorum..
Piştiiii![]()
Evett minik kankiler hepsiiCanım çok teşekkür ederimberaber büyüteceğiz bebişleri
![]()
Hergün 1 tane içiyorumKızlar soda içiyor musunuz? Bir zararı var mıdır acaba.. Benim canım asitli içecek istiyor, sodayla bastırıyorum..
Bu arada aklımda Edis de var bilemiyorumPiştiiii![]()
Erkek isimleri; Pars, Ali , Kılıç , Alp fikir olsun size:)Evett minik kankiler hepsii
Valla özellikle erkek ismi olarak pek bisey bulamadık, tek tük isim geliyor insanın aklına bi de soyadimizda uzun karmankarisik olmasın diye sade isim daha hoş oluyor. Minik kankiler adaş olsun bir de![]()
Teşekkür ettimmErkek isimleri; Pars, Ali , Kılıç , Alp fikir olsun size:)
İnşAllahhh aminnnn sağ Salim almak nasip olsun kucağımızaAyyy cok tatli yaa hep goruyordum oyle surpriz balonla fln orenenleri cok hos bence insallah
![]()
hayalindeki gibi olur canim
Amin canim cumlemizin basina insallahİnşAllahhh aminnnn sağ Salim almak nasip olsun kucağımıza![]()