- 25 Ekim 2017
- 556
- 643
- 103
Ben de vinalac kullanıyorumSize de folik asitli vermişler. Folik asit kullanmak istemedim ama vinalac dedi bana da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de vinalac kullanıyorumSize de folik asitli vermişler. Folik asit kullanmak istemedim ama vinalac dedi bana da
Tatlım, hüma da güzel güneş de ama bence güneş tek başına çok çok daha güzel benceEklemişiz ama farklı tarihler eklemişiz :) diğer bilgiler ile birlikte ekledimbu arada 15 ocak için doğum tarihi 22 ekim olmuyor mu? İmzanızda da öyle yazıyor
Canım hayırlı olsun:) listeye eklememi ister misin kızımızı
Ya ben eskiden kızımın adını hüma koyarım diyordum şimdi sen yazınca hatırladım:) cok güzel bi isim güneş hüma olur mu acaba![]()
Herkesin bünyesi farklı demekki ben dramamine yi sabah kahvaltı arasında alıyorum aldığım dan beri maşallah bir tık iyiyim o prilam i üç ay boşuna içtigimemi üzüleyim üç buçuk aydır yaşadıklarımami bilemiyorum inşallah bundan sonrası güzel olur 14+1 olduk artık bitsin istiyorumDramine de bana kötü gelmişti. Daha cok basimi döndürdü. Kafami kaldiramayacak gibi oldum. Prilam en azindan sadece uyku yapiyor bende
Hooop kaynanadan isim müdahalesiTatlım, hüma da güzel güneş de ama bence güneş tek başına çok çok daha güzel bence![]()
Çok sevindim kuzumGünaydın herkese mutlu huzurlu bir gün olsunkan değerlerimin hepsi normal gelmiş şu an çok mutluyum
tsh değerim dışında şekerim gayet iyi açlık da tokluk da
t3,t4 filan da baktırmış hoca. Onlar da iyi. Vallahi keyfim yerine geldi
![]()
Görünür görünür çikolata sonrası soğuk su içmeni tavsiye ederim gıppır gıppır oluyorlarKızlar öğleden sonra randevum var heyecandan ta 7 de uyandım niye böyle heyecan yaptım çünkü cinsiyeti bu defa görürum demi 14+1![]()
Geçmiş olsun cnm bol bol salavatı Fatih oku kardeşim bir de Ya FettahEvet koyu cıkmıs bende farkettim inşallah vardır canımmİğnenin etkisi muhallak bir konu olunca işte kimi diyor 10 günde bitiyor kimi 8 hani 2 gün önceden yapsan negatif bir şey olsa elinde. İnşallah vardırr ama sağlıklı bir şekilde tutunuyordur sanada minik
![]()
Hooop kaynanadan isim müdahalesi
Sen böyle diyince ben de güneş e daha çok yakınlaştım
Eşim zaten hüma ismini beğenmemişti daha önce söylediğimde, daha modeeerreen isimler istiyordu beyimiz
Çok sevindim kuzummaşallah olsun böyle devam etsin inşallah
Görünür görünür çikolata sonrası soğuk su içmeni tavsiye ederim gıppır gıppır oluyorlargüzel haberlerini bekliyoruz
![]()
İnşallah sağlıklı bir tosuncuk oğluş nasip eder rabbimAy 13 de Dr bilemiyorum göremiyorum dedi bu defa görmesse eşime dedim ordan çıkıp tip merkezine giderim meraktan ölecem dedimdua edin hayırlı sağlıklı oğluş gelsin kızım var buda farklı olsun yoksa asla cinsiyet ayırımı değil gerçi iki kız da. Güzel.
Hepsi güzel ya evladın![]()
Benimde aşırı derecede burnum tıkanıyor , burun spreyini bitirdim hatta. öyle akıntı falan yok ama öyle kuru bir tıkanma. Doktora da sordum hatta, gayet normal hamilelikte oluyor burun spreyi kullanabilirsin dediDaha demin 2 burun deliğim kapandı nefes alamadım bi an burun bandı taktım bu ne ya nefes alamadım resmen![]()
Burun bandı tavsiye ediyorum canım bütün gece onla uyudum bir kere tıkanmayı geç normalde bukadar açık değildi:) bak şimdi çıkardım yine başladı ama hiç olmazsa uyumadan önce rahatlarsınBenimde aşırı derecede burnum tıkanıyor , burun spreyini bitirdim hatta. öyle akıntı falan yok ama öyle kuru bir tıkanma. Doktora da sordum hatta, gayet normal hamilelikte oluyor burun spreyi kullanabilirsin dedi
Amin canım aminİnşallah sağlıklı bir tosuncuk oğluş nasip eder rabbimİki evladı da tatmak istiyorsun çok normal
İnsan evlat ayırt edebilir mi rabbim hepsine yetecek güç versin yeterki.
![]()
Canım benim çok geçmiş olsun öncelikle.Kızlar doktordan geliyorum bugün akşam kasığıma sancı girdi peşinede yoğun bir kırmızı kanamam oldu. 2 mm kanama alanım vardı 3 hafta önce 2 cm olmuş o alan ama 2 haftadır kahverengi lekelenmem yoktu. Bende artık yatış modundan çıkmıstım hareketsizlik vücudumu mahvetti cünkü haftalardır. Sırtım sivilcelenmeye bile başlamıştı kilo alma ağrı durumu onları saymıyorum artık. Yatmaya devam edeceksin progestanı kullanmaya devam et. Sağlıklıysa seninle kalır bebeğin dedi. Kalp atışımı gelişimi haftasıyla uyumlu o konuda sıkıntı yok dedi. Ben en son 7+4 te görmüştüm bugünde görünce çok heycanlandımresmen bir bebek formundaydıı ekranda görünce beni ağlama tuttu. Ay şu günleri hepimiz bir sağlıkla atlatsaydık inşallah rahat edeceğiz
![]()
evet tekli ve çiftli arasında en fazla 200 lira oynuyor. Ben de lansinoh un çiftlisinden alacağım ama acayip pahalı. İndirime girmesini bekliyorum, bütün alışveriş sitelerinden favoriledim. Eğer sizin de gözünüze çarparsa kampanya falan haberdar edelim buradan birbirimizi inşallahTekliside bi haylli pahali ona o kadar vermektense ciftli mantikli geliyor
Ben zaten ciddi bulantı sorunu yaşıyorum. Daha kötüsüne hiç hazır değilimBana bunlari yazmış canım. Yatmadan ic dedi cok mide bulantısı yapiyormus. Sagolsun benim midemde cok müsait. Birde kabizlik yapıyormuş![]()
Yok ve yaşım 40Evet aynen o yaşınız küçük mü hiç stres yapmayın sizin baya bir düşük