- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Ayy hadi inşallahAldıım randevu haftaya çarşambayadün doya doya bakamamıştıım haftaya doya doya bakarıım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hadi inşallahAldıım randevu haftaya çarşambayadün doya doya bakamamıştıım haftaya doya doya bakarıım
![]()
Her iş sonrası banada oluyor cnm aslında bi anda yapmamak lazımmerhabalar kızlar bir şey soracağım. 3 aydır hiçbir iş yapmıyordum annemlerde kalıyordum zaten daha 2 gün önce geldim evime dün biraz temizlik yaptım fazla ayakta durunca belim ağrıdı sonra yattım sağ kasığıma şiddetli olmayan bir ağrı girdi çıktı girdi çıktı korktum yattım uyuya kalmışım uyandığımda geçmişti. normal midir acaba çok endişelendim bugün tekrar bi ağrı yokladı sağ kasıktan?![]()
Ayyy tabii ki sevin kız kardeş çok güzel bir şey ne demek üzülsem mi. Lütfen böyle düşünme lütfenİkinci kızım geliyor sevinsemmi üzülsem mi bilemedim kızlar karmaşık duygular içerisindeyim
Bilmiyorum canım herşey erkeği gösteriyordu bir kızım var birde oğlum olmasını istedim olmadı eşimin ailesi ve akrabaları yüzünden erkek istedim şuan bi kötü oldum ama suçluluk duygusu hissediyorumAyyy tabii ki sevin kız kardeş çok güzel bir şey ne demek üzülsem mi. Lütfen böyle düşünme lütfen![]()
Yaaa bebeğin sağlıklı ya lütfen şükret. Toplum baskısından akraba zorbalığından nefret ediyorum. Bir kızın varmış evet gönül ikisini de tatmak istiyor. Fakat olmadı diye moralini bozma bebeğini de üzmeBilmiyorum canım herşey erkeği gösteriyordu bir kızım var birde oğlum olmasını istedim olmadı eşimin ailesi ve akrabaları yüzünden erkek istedim şuan bi kötü oldum ama suçluluk duygusu hissediyorum
Sağol canımm bizim sınav haftaları bu haftalar o yüzden yoğun okulTeşekkür ederiimSen nasılsın nasıl gidiyor görünmüyorsuun hiç buralarda
Evlat ikiside hem ikisininde huyu suyu farklı olacak sevinmelisiniz bence Allah kayıp vermesinİkinci kızım geliyor sevinsemmi üzülsem mi bilemedim kızlar karmaşık duygular içerisindeyim
Yaaa bebeğin sağlıklı ya lütfen şükret. Toplum baskısından akraba zorbalığından nefret ediyorum. Bir kızın varmış evet gönül ikisini de tatmak istiyor. Fakat olmadı diye moralini bozma bebeğini de üzmeboş ver sen başkalarını bu hayat bizim
![]()
Evlat ikiside hem ikisininde huyu suyu farklı olacak sevinmelisiniz bence Allah kayıp vermesin![]()
Canim e nabizdan kontrol edebilirsin bana da iki hafta dediler üç gün içinde çıkmıştım bir hafta sonra gidip aldım bilerek öyle diyorlar yoğunluk vs olursa diyeBenimde bugün ikili testim yapıldi ama bana 3 hafta sonra sonucu cikacak dedi doktor neden o kadar geç. Sizin bir haftada çıkmış![]()
Hayat o kadar garip ki seni çok iyi anlıyorum canim kız evlat cennettir sevin insanın icinde bir burukluk oluyor ister istemez benim de oğlum vardı ikinciye oğlum oluyor gönül isterdi ki iki evlat tan da olsun ama bazı şeyler nasip kısmet kaderdasimİkinci kızım geliyor sevinsemmi üzülsem mi bilemedim kızlar karmaşık duygular içerisindeyim
Kaç haftaliksinz kesin mi dediİkinci kızım geliyor sevinsemmi üzülsem mi bilemedim kızlar karmaşık duygular içerisindeyim
Bence sevin, iki kız harikaİkinci kızım geliyor sevinsemmi üzülsem mi bilemedim kızlar karmaşık duygular içerisindeyim
Benimde iki oğlum var, 3.ye hamileyim yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar hepimiz ortak dileğiHayat o kadar garip ki seni çok iyi anlıyorum canim kız evlat cennettir sevin insanın icinde bir burukluk oluyor ister istemez benim de oğlum vardı ikinciye oğlum oluyor gönül isterdi ki iki evlat tan da olsun ama bazı şeyler nasip kısmet kaderdasimAllah'ın hakkı üçtür 3.de bulacağız gönlümüzden geçeni
![]()
Tabiki öyle en önemlisi sağlıkBence sevin, iki kız harika
Benimde iki oğlum var, 3.ye hamileyim yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar hepimiz ortak dileği
Canım evladın kız erkeğimiBilmiyorum canım herşey erkeği gösteriyordu bir kızım var birde oğlum olmasını istedim olmadı eşimin ailesi ve akrabaları yüzünden erkek istedim şuan bi kötü oldum ama suçluluk duygusu hissediyorum
Öylemi diyorsun canım 3.ye cesaret edebilir miyim ne kadar zor şeyler yaşadım Allah biliyor yeni yeni kendime geliyorum ama bir tuhaf oldum ramzi, nub, Çin, Rus herşey erkek diyordu sağlıklı olsunda napiymHayat o kadar garip ki seni çok iyi anlıyorum canim kız evlat cennettir sevin insanın icinde bir burukluk oluyor ister istemez benim de oğlum vardı ikinciye oğlum oluyor gönül isterdi ki iki evlat tan da olsun ama bazı şeyler nasip kısmet kaderdasimAllah'ın hakkı üçtür 3.de bulacağız gönlümüzden geçeni
![]()
14+1 canım evet yüzde yüz dedi %70 falan deseydi bir umudum olurduKaç haftaliksinz kesin mi dedi
Bence sevin, iki kız harika
Benimde iki oğlum var, 3.ye hamileyim yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar hepimiz ortak dileği
Oğlanların arası 4 yaşTabiki öyle en önemlisi sağlıkkaç yaş var aralarında
![]()
Haklısın canım o kadar haklısın ki inan sırf eşim için erkek istemiştim o istiyor diye birde bir kızım var ya buda erkek olursa daha çocuk yapmam diyordumCanım evladın kız erkeğimi
Olur hem kız daha hayırlı emin ol erkek evlenir bidaha kopar gider kız candır arkadaş sırdaştır ben anneme hep öyle oldum ve iyi ki ablam varrr
Henüz belli değil cinsiyeti, geçen yıl da bir kaybım oldu, inşallah bunu sağlıkla kucağıma alırım, benimde eşim çok istedi ama ben hemen cesaret edemedimÖylemi diyorsun canım 3.ye cesaret edebilir miyim ne kadar zor şeyler yaşadım Allah biliyor yeni yeni kendime geliyorum ama bir tuhaf oldum ramzi, nub, Çin, Rus herşey erkek diyordu sağlıklı olsunda napiym
14+1 canım evet yüzde yüz dedi %70 falan deseydi bir umudum olurdu
cinsiyeti bellimi canım hamilelgim zor geçtiği için çocuk defterini kapatırım diye düşünmüştüm ama eşim şimidedin 3.yu istiyor