- 15 Ocak 2014
- 5.986
- 5.197
- 398
Canım koku devam ama kusma bittiDenerim, yeter ki iyi gelsin. Tiksinmeler öğürmeler geçseydi en azından, koku hassasiheti de tam gaz devam ediyor, sen nasılsın bu konuda?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım koku devam ama kusma bittiDenerim, yeter ki iyi gelsin. Tiksinmeler öğürmeler geçseydi en azından, koku hassasiheti de tam gaz devam ediyor, sen nasılsın bu konuda?
Gitmek iyi mi kötümü bilmiyorum her bebişi gördükten sonra bana anasın sen ana moduna giriyor göbüş büyüdükçe üstüme titriyor acaba benim ki psikolojik sıkıntıyamı girdi çocuk ve anası ben![]()
Kuzum pazartesi aldım randevuyu aslında bu hafta 13. Haftayım gitmem lazım ama bilerek haftaya aldım bari cinsiyeti daha net görebilir diye ,
Canım koku devam ama kusma bitti
Kuzum pazartesi aldım randevuyu aslında bu hafta 13. Haftayım gitmem lazım ama bilerek haftaya aldım bari cinsiyeti daha net görebilir diye ,inşallah görür hepinizi okuyorum maşallah cinsiyetler geliyor bende heyecanlandım bakalım ne olucak
![]()
Bütün kız dedikleriniz erkek cıktıAyy hadi bakalıım belli eder kendiniibenim tahminim senin erkekte o yüzden merak ediyorum senii
![]()
Aynen canım buna şükür hamd olsunAy çok şükür en azından bir tanesinden kurtulmuşsunKoku konusunda da bulundurdugun ortamı yada ne biliyim yemek vs yaparken camı açıp filan yaparsan faydalı oluyor. Bende de yemek pişirirken soğanı yapda öldürmek kısmı kötü geliyor ondan kapı pencere açık o kısmı öyle atlatıyorum
![]()
Bana şurda Erkek diyen daha çıkmadıBütün kız dedikleriniz erkek cıktıaysiz isimleri bile koymuşsunuz güzel isimler var benim düşündüğüm isimler çıkmamış daha
![]()
Ayy inşallah hangisi olursa kabul tabii ama bakalım sürpriz öğreneceğiz hepimiz aynı anda zarfa koyun demem gerekiyor sanırım doktorumaKolayy gelsin çok yorma kendinii o yoğunlukta. Ayy hadi bakalıım hem cinsiyette söylerbende 7 gün sonra doktoruma gitceem
Benimki hemen işaret ediyor sor sor diyeBenim hiç kanamam olmadı başından beri ama doktorum şimdilik ilişki yasak olsun bir süre dedi son kontrolde sormadım heyecandan dolayı aklıma bile gelmedi![]()
Bütün kız dedikleriniz erkek cıktıaysiz isimleri bile koymuşsunuz güzel isimler var benim düşündüğüm isimler çıkmamış daha
![]()
Ayy inşallah hangisi olursa kabul tabii ama bakalım sürpriz öğreneceğiz hepimiz aynı anda zarfa koyun demem gerekiyor sanırım doktorumahayırlısıyla kavuşun sizdee
![]()
Bizim bir hintli tanigimiz aile var . 2. bebekleri kiz , gecen hafta dogdu. Simdiden erkek olmasi istegiyle 3. kesin yapicaz diyorlar .Özellikle erkek peşine düşen insanlar sonradan bu evlatlardan çok çekiyor, Allah sınıyor resmen. Ya 3. De kız olursa ne yapacak? Bir çocuk daha mı… Hamilelik kolay değil, çocuk büyütmek de.
Hayali biraz ailesini memnun etmek gibi geldi. Ne bileyim siz biraz duygusal düşünüyorsunuz eşiniz olduğu için sanırım.
Bu aralar hiç öyle romantik değilim biliyor musun midem bulanıyorbizden geçti o işler
Ayy doğru önden yapıcaz artık değişirse yapacak birşey yok bizimkide beklemezBenimde kardeşiim istiyor abla parti yapalım diye de parti için 16. Haftayo beklemek lazıım kesinleşsin diye o kadar da ben bekleyemem![]()
Herhalde bie şeyler eskisi gibi olmazgecen diyorum biz artik unumuzu eledik , elegimizi astik
inanamadi , nasil yani cocuktan sonra boyle mi olacagiz diyor
![]()
Benimde arkadasim yapmak istiyor bizim icin . Iki hafta sonra genetik teste gidicem cinsiyeti de ozaman ogrenicez . “ beni arasinlar “Ayy doğru önden yapıcaz artık değişirse yapacak birşey yok bizimkide beklemez![]()
Kıyamam ya ne düşünceliler benimde kuzenim organizasyon işleriyle uğraşıyor o ısrar etti yoksa ben sevmiyorum mavi pembe falan silver veya beyaz ile öğrensek olmuyor mu diyorum oldu canımm diyorBenimde arkadasim yapmak istiyor bizim icin . Iki hafta sonra genetik teste gidicem cinsiyeti de ozaman ogrenicez . “ beni arasinlar “
diyorbende pazarlik yapiyorum “ o zaman ogrendigin gun partiyi yapiyoruz , bekleyemem “ diye
![]()