2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Ben de öyle yaptım duşun altında bezi sıkar gibi sıktım çünkü korktum ateş gibi ve şiş duruyordu. Ertesi gün inmişti biraz arada yine buz tutuyorum gerçekten acılıydı ya
Benimkinin ucu beyaz baktım süt kanalı tıkandı için cilt kısmında da tıkanmış o yüzden süt de çok çıkmıyor çocukta ememiyor gelmeyince sinirleniyor inşallah o beyazlıkta gider de rahata kavuşur sürekli emzirir sağ sıcak koy soğuk koy bu şekilde geçiyor. Hala daha geçmedi inşallah benimki geçer müdahaleye gerek kalmaz

Çişli bez sayısı günde kaç adet bu önemli doyup duymadığı konusunda
Canım cişten çok kaka yapıyor bizim her bezinde azıcık kaka var günde 6-7 bez degistiriyorum bazılarında çiş az bazında çok o yüzden çok anlamıyorum saatleri nasıl ayarlasam

Enfeksiyon oluşmadı ama kalan kısım da düşmedi. Sanırım Dr yakacak öyle düşecek gibi bakalım pazartesiye kadar bekliycem

Korkma son haftalarda öyle çok almıyorlar artık. Hatta bazıları duruyor kilosu. Bizim de 37 de 3800 ölçüldü 41 bitti doğurdum dedim şimdi kesin 4 u geçmiştir diye ama 3800 doğdu. Saplamalar da oluyor. Kolay bir doğum diliyorum hepinize. Çatala çıkmadan ikinmamaya çalışın onun yerine sancı gelince yere çömelin. Tabi insan yapamiyor ama yapabilirse insan ne âlâ. Ben saatlerce her sancida ikindim çatala çıkınca artık takatim kalmamisti. 🤷
Gerçekten mi 🥹 inşallah kilo alımı öyledir çok hızlanmaz. Çok teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacağım

.

O kadar çıkmaz korkutma kendini, bana da 4oldu dördü geçecek sezeryan alternatifin var diyordu, iki hafta sonra çıkan 3.680, ölçümler kesin değil anca doğum önü stres yaratıyor 😂
İnşallah 🥹 ölçümleri mi bol keseden yapıyolar anlamadım. Karın çevresi geri derken birden kilosu hızlanıp haftasını baya geçince endişelendim. Okul kapanınca evden de çıkmadım bebek irileşti heralde. Neyse yürüyeyim biraz. Çok sağol Valy 😍

Ayy dün gece kabus gibiydi😅akşam 20:00 civarında üç parmak kadar su geldi beklemeye başladım .gece 3 gibi yine geldi ama böyle bir iki bardak kadar ama bu arada emin olamıyorum çiş mi ay kokusuna bakıyorum koku yok tüm ev halkını ayağa kaldırdım sancımda var biraz gittik ebe muayene etti kağıtla suyun değil bu dedi açıklığa baktı açıklık yok vajinanda yumuşamamış dedi ama 3gün önce doktor 4 cm yakın açıklığın vardı demişti dedim tekrar baktı 3cm ama doğum için değil normal bu açıklık dedi Nst çekti sanırım sancım çıktı doktorla konuştu eve gitsin sancı su olursa gelsin dedi. Gece gece bir ekşın yaşadık 😅😅

Evet dün içtim yeşil bi yaprak. Dalının yaprağı oluyor. Tadı kokusu kötü ağır değil içilir. 2 kupa içtim. Bakalım belki bugün de içerim ama pek işe yaramıyo gibi
Ay çok sagol hızlı cevap için🙏🏻🩷. Hemen amazindan sipariş veriyorum. Bugün teslimat:) yeni favorim içeceğim olacak kendisi.
Soğutarak içine limon buz fln belki fena olmaz

Ayy dün gece kabus gibiydi😅akşam 20:00 civarında üç parmak kadar su geldi beklemeye başladım .gece 3 gibi yine geldi ama böyle bir iki bardak kadar ama bu arada emin olamıyorum çiş mi ay kokusuna bakıyorum koku yok tüm ev halkını ayağa kaldırdım sancımda var biraz gittik ebe muayene etti kağıtla suyun değil bu dedi açıklığa baktı açıklık yok vajinanda yumuşamamış dedi ama 3gün önce doktor 4 cm yakın açıklığın vardı demişti dedim tekrar baktı 3cm ama doğum için değil normal bu açıklık dedi Nst çekti sanırım sancım çıktı doktorla konuştu eve gitsin sancı su olursa gelsin dedi. Gece gece bir ekşın yaşadık 😅😅
Suysa tutamazsın idrar veya ter mi ki acaba?
Heyecanlandım bi gelişme var en azından sancımsı bir takım gelişmeler olmuş 😃 sağ salim doğralım inş

Canım bir süre sagım yapmadan önce sıcak kompleks yap daha sütün artar hem rahatlarsın ben 2-3gün öyle yaptım ya her gün duşta güzel ce ov
Sıcak kompres duşta yapıyoruz dimi ben öyle yaptım başka yöntemi varsa öyle de deniyim .duşta masaj yaptım bir sefer o bile iyi geldi

Suysa tutamazsın idrar veya ter mi ki acaba?
Heyecanlandım bi gelişme var en azından sancımsı bir takım gelişmeler olmuş 😃 sağ salim doğralım inş
Ay anlamadım bende yaa galiba çişti eşim zaten işiyon diye bizi buralara getirdin diye baya dalga geçti😂😂 ama tutmaya çalıştım aktı gitti ilginçti yani .şey diyor bide bu üçüncü insan az çok anlar yaa😂😂 valla bu işin matematiği yok tecrübe edilmiyor yaa hepsi bambaşka ama bu kız beni oyum oyum oynattı😂😂

Benimkinin ucu beyaz baktım süt kanalı tıkandı için cilt kısmında da tıkanmış o yüzden süt de çok çıkmıyor çocukta ememiyor gelmeyince sinirleniyor inşallah o beyazlıkta gider de rahata kavuşur sürekli emzirir sağ sıcak koy soğuk koy bu şekilde geçiyor. Hala daha geçmedi inşallah benimki geçer müdahaleye gerek kalmaz
Onu ihmal etmeden kanalı açıcı masajlar yapmaya devam et saat ilerledikçe daha çok acı veriyor. Göğüste renk değişimi ya da ateş yoksa çok korkma dedi hemşire ama aslında sıcaklık ister istemez oluyor

Kızlar meme yara ve hassasiyeti için gümüş kapak aldım ama hiç sevemedim yapıştı fln daha çok acıttı gibi anlayamadım. sonrasında göğüs kalkanı aldım çok daha rahat ettim meme ucu boşlukta kalıyor bazen kremliyorum bazen kremsiz takıyorum emzirme atletinin içine yerleştiriyorum tahriş olmuyor en azından tişörte atlete değip. Size de fikir olabilir. Yalnız dışardayken onla emzirmek çok sinir bozucu geldi ama mecburum takmaya çünkü sütüm sızıntı şeklinde gelip içinde birikiyor. sizler bu sütleri bebişe veriyor musunuz merak ediyorum çünkü sütler hep ziyan oluyor gibi geliyor. Bir de bu son süt ilk süt dediğiniz ne oluyor onu nasıl anlayacaz.

.

O kadar çıkmaz korkutma kendini, bana da 4oldu dördü geçecek sezeryan alternatifin var diyordu, iki hafta sonra çıkan 3.680, ölçümler kesin değil anca doğum önü stres yaratıyor 😂

Gerçekten mi 🥹 inşallah kilo alımı öyledir çok hızlanmaz. Çok teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacağım
Benimde 39+3 de kontrole gittiğimde asistan 4250 ölçtü kendi doktorum geldi 4150 ölçtü. Sonra kemik yapımın uygun olmayışı bebeğin kanala girmeyişi felan çeşitli sebeplerden o gün sezaryene alındım 4100 doğdu oğlum pek de bi sapma olmadı kilomuzda 🥰

Kızlar meme yara ve hassasiyeti için gümüş kapak aldım ama hiç sevemedim yapıştı fln daha çok acıttı gibi anlayamadım. sonrasında göğüs kalkanı aldım çok daha rahat ettim meme ucu boşlukta kalıyor bazen kremliyorum bazen kremsiz takıyorum emzirme atletinin içine yerleştiriyorum tahriş olmuyor en azından tişörte atlete değip. Size de fikir olabilir. Yalnız dışardayken onla emzirmek çok sinir bozucu geldi ama mecburum takmaya çünkü sütüm sızıntı şeklinde gelip içinde birikiyor. sizler bu sütleri bebişe veriyor musunuz merak ediyorum çünkü sütler hep ziyan oluyor gibi geliyor. Bir de bu son süt ilk süt dediğiniz ne oluyor onu nasıl anlayacaz.
Göğüse takılan kap şeklinde olanları ben hangi memeyi vermiyorsam emzirirken ona takıyorum, diğer memeyi emzirirken onun içinde süt birikiyor. Onu süt saklama poşetlerinde 1 gün boyunca buzdolabında biriktirip sonra buzluğa atıyorum. Göğüs kalkanı olan yani meme ucuna takılan başlıkları da emzirirken takıyorum, göğüs yaralarım o şekilde geçti

Göğüse takılan kap şeklinde olanları ben hangi memeyi vermiyorsam emzirirken ona takıyorum, diğer memeyi emzirirken onun içinde süt birikiyor. Onu süt saklama poşetlerinde 1 gün boyunca buzdolabında biriktirip sonra buzluğa atıyorum. Göğüs kalkanı olan yani meme ucuna takılan başlıkları da emzirirken takıyorum, göğüs yaralarım o şekilde geçti
Biriken süt mesela hangi saatlerde birikmiş bilmediğim için sorun olur mu diye düşündüm ben de ama dediğin mantıklı. buzdolabında aynı ısıya getirdikten sonra birleştiriyorsun değil mi yoksa farklı ısılardaki sütleri biriktikçe aynı poşete aktarıyorsun. Buzdolabında daha fazla kalabiliyorsa bir günden fazla da tutamaz mıyız daha çok birikmiş olur en azından bi poşette bi öğün olsun.

Back
X