selam kızlar bebeğim 9 günlük oldu bile

sezaryen tahminimden çok daha zormuş, günlük ağrım geçti ama arada harekete göre yanma oluyor. dikişlerin sağ tarafında şişlik ve sertlik var, sizce normal mi?
meme uçlarım benim de 4-5 güne kadar çatladı ben her emzirmenin ardından lansinoh meme ucu kremi sürdüm üstüne gümüş kapak kapattım hâlâ her emzirmemde öyle yapıyorum çok hızlı toparladı iyi geldi
1 kez mastit oldum sağ memem taş gibi oldu, sımsıcaktı, bebeğim ememiyordu o sertlikten ya da tıkanıklıktan. ona da sağım yaptım öyle düzeldi
sezaryen yaralarım için siliskar jel verdi doktor onu kullanıyorum sabah akşam. dikiş yerlerimin üzeri hâlâ uyuşuk gibi, uzanırken vs karnımın tam ortasında şişlik oluyor sanki bebek var gibi ama sanırım onlar ortada toplanmış karın kaslarım? anlayamadım tam. bilgisi olan varsa yazsın lütfen.
ilk 1 hafta çiş yaparken dahi zorlandım. baş ağrım 4 gün kadar sürdü o da spinal anesteziden ama şükür o da geçti

bir de kendi omega3 takviyem bittikten sonra lacmix’e geçmemi önerdi takviye olarak sütü de arttırdığını söyledi.
bebeğime ocean d3 veriyorum 3 damla günde.
forumu çok özlemişim. hepinizin yazdıklarını okudum.