Benim çalışmalar da uzun sürüyor inş bu sefer çok tedavi gerekmezOrası öyle bebeğim, muhtemelen bu yaşadıklarım umrumda olmayacak hadi bir daha diye start vereceğim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim çalışmalar da uzun sürüyor inş bu sefer çok tedavi gerekmezOrası öyle bebeğim, muhtemelen bu yaşadıklarım umrumda olmayacak hadi bir daha diye start vereceğim.![]()
Dıııtt büyük konuşuluyor yapmaaaDağınıklığa pek bişey diyemem oyuncak vs olabilir ama kirli olmasın ya. Bebeler yatınca sadece uykuyu düşünen insanları anlamıyorum biraz kendinize bakım evinize çeki düzen verin yani. Tabii büyük konuşmamak lazım insanın dermanı kalmayabilir bilemicem yaşamadım daha. Çalışmıyorum ben çalışanların işi daha zordur tabii ki
Büyük konuşma hatun, ilk defa bebe bakacağız ve muhtemelen yamulacağız.Dağınıklığa pek bişey diyemem oyuncak vs olabilir ama kirli olmasın ya. Bebeler yatınca sadece uykuyu düşünen insanları anlamıyorum biraz kendinize bakım evinize çeki düzen verin yani. Tabii büyük konuşmamak lazım insanın dermanı kalmayabilir bilemicem yaşamadım daha. Çalışmıyorum ben çalışanların işi daha zordur tabii ki
Desene ikincisi kolay ve çabuk olacak.Benim çalışmalar da uzun sürüyor inş bu sefer çok tedavi gerekmez![]()
Olabilir canım ben yürüyüş vs. olarak çok kısıtlayamadim kendimi ama vücut gerçekten daha da hassaslaşıyor her konuda. Bi de benim rahmim sola eğik genelde de sağdan ağrım oluyor acaba o tarafa da büyüyüp gerildigi için olabilir mi diyordum. Çikolata kisti için ağrı yapmaz dediler çünkü doktorlar. Bu aralar her yerimde ağrı var demekki iyice genişledigi içinde olabilirEkliyorum canımsağlıcakla gelsin oğluşunuz. Bulursunuz vaktiniz bol
erkek isimlerine karar vermek hep cok zor sanırım bizde de durum aynıydı
Normaldir normaldir. Karın kasları zayıf olması bile etkiliyormuş kişiden kişiye ağrı şiddetinin farklı olması bu yüzden biraz da. Ben iki aydır ciddi yattığım için evde az bi eğilip doğruldum ölüyorum sandım gerçekten. Eşim tarafından yeniden yasaklar başladı
Sen de bu arada ekstra kötü şeyler okuma durduk yere üzüntü yaşama canım benim bence
Doğru çok büyük konuştum yaşamadan bilemeyiz bakalım yaşayalım görelimDıııtt büyük konuşuluyor yapmaaaher bebe bir değil bi damla uykuya hasret kalıyor insanlar. Düzgün dinlemeyince bile sütü gelmiyor çoğu kadının
Daha hamilelikte yamulduysak doru diyonBüyük konuşma hatun, ilk defa bebe bakacağız ve muhtemelen yamulacağız.![]()
Kuzu yağsız sağlıklı ekmekten minik tostçuklara sarıl iyi geliyorsa. Kilo hallolur zaten fit bir kadınsınYa minnoşum ben sık sık yiyemiyorum ki, içim almıyor, ama tost bu akşam beni kurtardı.O zaman takviyelerin saatini değiştirip kahvaltıdan sonra alayım, demir ilacını da yine bu saatlerde içmeye devam edeyim.
Bak öyle söylersen ben günde üç öğün dinlemeye kalkarım duyamayınca elimde değil keyfim kaçıyor.![]()
Aha mutlu annede takılıyorsun dimi ben artık cocuğun günlük gelişimi ile alakalı ne yazıyor sadece onu okumaya giriyorum. Gerisi tırıvırı girme bence hiç. Gel burda sohbet edelim bdv den de uzak durOlabilir canım ben yürüyüş vs. olarak çok kısıtlayamadim kendimi ama vücut gerçekten daha da hassaslaşıyor her konuda. Bi de benim rahmim sola eğik genelde de sağdan ağrım oluyor acaba o tarafa da büyüyüp gerildigi için olabilir mi diyordum. Çikolata kisti için ağrı yapmaz dediler çünkü doktorlar. Bu aralar her yerimde ağrı var demekki iyice genişledigi içinde olabilir
Ya ben aslında okumak istemiyorum sözde hamilelik programı ama dedikodu daha çok. Biri üvey kızının dedikodusunu yapmış, nasıl üzüldüm benzer olaylarda yaşandığı ve bildiğim için. Herkes direk saydirmis nasil kötü kelimeler.
Bu insanlara yeter ki dedikodu olsun dedim ya hiç sorgulamadan direk konuşuyorlar herseyi
Hamilelik programı diye giriyorum hamilelikle ilgili bisey yok![]()
Sözde 2. Trimester balayı mıydıBu işte bir terslik var, sizde olmayan belirtiler bir anda başladı, bende hafiflemesi gereken zamanda arttı. Zamanlama çok tuhaf.
Ne zaman gideceksin kontrole bebeğim görünce rahatlarsın, gerçi orda başka bir doktora görünecektiin.
İnşallahDesene ikincisi kolay ve çabuk olacak.![]()
Aynen öyle kuzu bebeler sağlıklı mutlu olsun biz mutlu olalım gerisi hallolur evellallahDoğru çok büyük konuştum yaşamadan bilemeyiz bakalım yaşayalım görelim
Sütüm kesileceğine evim kirli olsun tabi ki![]()
Ay evet arada bakıyım diyorum bu insanların bilip bilmeden konuşması beni üzüyor yani direk sazan gibi atlamalari.Kuzu yağsız sağlıklı ekmekten minik tostçuklara sarıl iyi geliyorsa. Kilo hallolur zaten fit bir kadınsınsık yemekten kastım bu birazda midem biraz boş kalsa midem bulanıyor. Hatta bi de üzerine su içsem hemen artıyor bulantım benim de mesela. Bastır mideni az az sık sık
Aha mutlu annede takılıyorsun dimi ben artık cocuğun günlük gelişimi ile alakalı ne yazıyor sadece onu okumaya giriyorum. Gerisi tırıvırı girme bence hiç. Gel burda sohbet edelim bdv den de uzak dur![]()
Sana yasaklıyorum orayı sadece günlük neler yazıyor oku çık tamam mıAy evet arada bakıyım diyorum bu insanların bilip bilmeden konuşması beni üzüyor yani direk sazan gibi atlamalari.
Bi cevap vermeyeyim diyorum sonra dayanamiyorum
Burda zaten direk bizim topiklere giriyorum aşağıya inmiyorum hiç
İnsanların yazdıkları beni üzüyor defolsun gitsin evden vs. Daha ağıza alınmayacak ifadeler. Yazık vallahi
2 ay boyunca tostla beslenince tost görmek istemiyordum, haftalardır ilk defa yedim, bir süre daha yiyebilirim sanırım.Kuzu yağsız sağlıklı ekmekten minik tostçuklara sarıl iyi geliyorsa. Kilo hallolur zaten fit bir kadınsınsık yemekten kastım bu birazda midem biraz boş kalsa midem bulanıyor. Hatta bi de üzerine su içsem hemen artıyor bulantım benim de mesela. Bastır mideni az az sık sık
![]()
Süpersin işte motivasyon budur2 ay boyunca tostla beslenince tost görmek istemiyordum, haftalardır ilk defa yedim, bir süre daha yiyebilirim sanırım.Kilo hiç almadım daha bebeğim almaktan da korkmuyorum, nasıl eski halime döneceğimi bilirim ben.
![]()
Muhtemelen sabah bulantılarınız ya çok azaldı yada tamamen bitti.
Balayı bizim neyimize ki dedirtti sağ olsun.Sözde 2. Trimester balayı mıydı
Bende anlamadım kuzu vücutta sağlam olmadığı için rahmim sola eğik acaba gerilirken büyürken iyice mi ağrı yapar diyorum bi bilemedim
Önümüzdeki hafta gidicem canım inşallah rahatlayalım bi sıkıntı olmasında![]()
Ben biraz uykuya doyup öyle yaparız diye düşünüyorum.İnşallahEmzirme olayı olmasa 1 sene sonra isterdim ikinciyi
![]()
İnşallah enfeksiyon değildir, tehlikeli bir şey değildir çiçeğim.Ben yarın sabaha randevu aldım. 2 gündür garip yeşil bi akıntı geliyor vajinal akıntı gibi değil yapısı hiç. Yapışkan uzuyan garip bi şey.
Eşime diyince baya telaş yaptı evin yakınından bi doktora randevu aldım sabah erkenden gideceğiz bakalm.