- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
- 88
Plastik aldım ben terlik tuvalete vs girilip edilecek hastane ortamı sonucta koridorundani gezilecek belki yürüyüş için plastik iyidir ondanEksikleri not defterine yazarim terligim yok zaten. Erkek terligi alirim. Yeni evliyim zaten ya evde 1 tane terlik vardi :) Fuzuli olur odemli ayak icin gerci bakayim. 40lik 41lik bayan terligi de alirim. Bayan da eksik :)
Deneyim olmayınca işte kuzum ne nasıl olcak merak halindeyim sürekliSadece uyuturken verirsen gün içinde ağladığında sussun diye vermezsen ağzında gezmiyor canım zaten rahat ol :)

eşimin arkadasının mağazası var ben ordan yaptım hep alışverişimi, bir iki model lcw yeni doğan ve 3-6 aldım bir arkadasım çalısıyor lcw yeni doğan ve 3-6 kesinlikle pamuklu oluyor icin rahat etsin al dedi. Bir kaç modeldenişte e bebekten aldım yeni doğan olarak ileri aylara girmedim ordan.Kizlar dun e bebege gittim. Tulumlara bayildim doldurdum sepeti sonra oturdum. Tek tek kumaslarina baktim icinde polyester olanlar var. Yeni dogan olmalarina ragmen. Kimisinde de %100 pamuk yaziyor ama dokununca tam pamuk hissi gelmiyor kesinlikle. onu ele bunu ele kala kala elime 3 takim kaldi. Cok canim sikildi acikcasi. Internetten de dokunup alamiyorsun. Insanlari kandiriyorlar resmen sonucta etiketinde %100 pamuk yazmislar ama yalan. Alip memnun kaldiginiz markalar neler tam pamuk istiyorum dedigim kumasi anlamissinizdir.
Benim doktorum magnezyumu bana düzenli kullandırmadı. Ben bacağıma kramp giriyor diye verdi. Krampların eğer artarsa dozunu artır azalırsa dozunu azalt gün aşırıya dön dedi. Bende 32. Hafta itibariyle tamamen bıraktım. Soda zaten günde 2-3 içmezsem olmaz ordan da aldıgımı düşünüyorum. Birde benim diyetisyenin dediği sodayı suyla karıstır daha fazla al sodyumunu vs diye. Arada da öyle içiyorum. Ama çok şükür kramp olayım uzun zamandır bittiAslinda ben gecen hafta sordum devam et ilaclara dedi ama magnezyumu ozellikle sormadim bu hafta direkt sorucam cunku ben soda da baya iciyorum ikisi birden kasilmalari engellemesin yani. Gercekten de kasilmam yok bu arada artik sodanin etkisi mi bilemicem tabi
Benimki de geride ya o sebepten sordum canim. 39 a kadar daha var belki de kendiliginden gelir minnos. Belki de tansiyon durumundan dolayi oyle demistir detayli sormak lazim tabi.
Benim de gitmeden aklimda bir suru soru oluyor hatta telefona yaziyorum doktor konusunca hepsini unutuyorum telefona bakmak bile gelmiyor aklima.
Yaa ben bile heyecanlandim suan
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim zaten 36 dan sonra dogum bekleyebilirsiniz diyorlar kilosu da normal aralikta. Zorluklar oldu tabi ama cok guzel geldiniz bu gune kadar valla helal olsun size ana kiz![]()