2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim yağmurcum :) ay bunu da unuttum hemen yarın sabah olsun bi bakayım yakınlarda en azından saçımı kestiresim var. ellemedim 2 sene olacak hamilelikte aldı başını gitti 🙈 iyi gelir😂
mümkünse 1 hafta önceden planlayın canım son dk olunca psikolojik olarak hazırlanmakla geçiyor 😂
mesela eşim baba olacağını yeni farketmiş gibi😂 doğuma da girecek bi strese girdi 😂

😂 ya cansın sen 😂😂
çarpıntım tuttu şimdiden 😂 doğuma girerken tansiyonu çıkanları çok iyi anladım 🙈

bu bize çok güzel denk geldi yaaa😂😂
Ayyy canım ya çok heyecanlı ben bile heyecanlandım 🥰

Muz kabizlik yapabilir kizlar yaninda kuru kayisi jncir falan yiyin zaten demir ilaclari da kabizlik yapiyor

Süt bende gaz yapıyor diye sütü çok az içtim bu zamana kadar. 4-5 günde 1 bardak şeklinde. Yoğurt yada ayran olarak tüketiyordum her gün. Ama artık kabızlık sorunları başladıgı için günde 1 hatta bazen 2 kere süt içiyorum bağırsaklarıma can geldi resmen 😂😂 yeniden doğmuş gibi oldum 😂😂

Kızlar
Pazartesi 36+2 de Güneşimiz doğuyor. 🥹🥹🥹
Doktor bebeğin başına dokunuyorum dedi.
Her an her şey olabilir, biz de riske atmak istemiyoruz diye bu şekilde karar almak zorunda kaldık. Minnoş 2700 gr inş 3 kg doğar 🙈
Ay çok heyecanlı dualarımla seninle canım çok şükür bu haftalara kadar geldin 🤲🏻Pazartesi heyecan dorukta kendini yorma o güne kadar bol bol dinlen

Kızlar
Her an her şey olabilir, biz de riske atmak istemiyoruz diye bu şekilde karar almak zorunda kaldık. Minnoş 2700 gr inş 3 kg doğar 🙈
Yaaaa🥹 çok mutlu oldum. Rabbim bir avazda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲 Kendim doğuracak gibi heyecan yaptım resmen. Güneş hanım epey korkuttu bizi ara ara ama maşallah artık bir doğum günü var 😍🎂

Kızlar
Canımm, hadi hayırlısı olsun, kilosu da gayet güzel, nihayet kavuşuyorsun kızına 🥰🙏 Güzel haberlerini bekliyoruz burada, dualarım seninle 🥰

Ay çok heyecanlı dualarımla seninle canım çok şükür bu haftalara kadar geldin 🤲🏻Pazartesi heyecan dorukta kendini yorma o güne kadar bol bol dinlen
Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun 🥹
Valla mümkün değil sanırım zaten uyuyamıyordum, şimdi evde milleti yatırdım çaktırmadan bi şeylerle uğraşıyorum 🤣

-Sunshine -Sunshine ayyy gözün aydın 🤩 sağlıkla al kucağına güneşi inşallah çok kolay bir doğum ardından da çok kolay bir lohusalık geçirirsin. Sütün de bol bol gelsin inşallah ❤️
İnşallah kuzum 🌸
güzel dileklerini rabbim hepimize en güzelinden nasip etsin inşallah 🥰

Yaaaa🥹 çok mutlu oldum. Rabbim bir avazda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲 Kendim doğuracak gibi heyecan yaptım resmen. Güneş hanım epey korkuttu bizi ara ara ama maşallah artık bir doğum günü var 😍🎂
Amin çiçeğim 🥹 cansınız hepiniz vallahi aylar geçti neler neler paylaştık burada🤗
Ne güzel baktın öyle gerçekten doğum günü oluyor değil mi 🥹 resmen doğacağını haala aşama aşama algılıyorum 😇
-Sunshine -Sunshine eğer sen giremzsen eşin girip yazsın heyacanlanırz🤣
Kız bu herifin hamileliği benimkinden beter geçti şimdi de doğum korkusu başladı, kendimi bıraktım onu sakinleştiriyorum 🤣
Ya sana bi şey olursa ya bebeğe bi şey olursa ben kendimi tutamam vs vs en son diyeceğim ki tamam girme doğuma girme, onu istiyor resmen🤣 bulantı terleme stres mide ağrılarını görsen 🤣

Talebinizi ileticem ama kendisinin aklı yerinde olur mu bilmem 😂
Anam benim bu ikisinden çekeceğim var 😂

Canımm, hadi hayırlısı olsun, kilosu da gayet güzel, nihayet kavuşuyorsun kızına 🥰🙏 Güzel haberlerini bekliyoruz burada, dualarım seninle 🥰
En güzel hikayeler hepimize nasip olsun kuzum hepinizden şimdiden Allah razı olsun 🥰🌸

Valla mümkün değil sanırım zaten uyuyamıyordum, şimdi evde milleti yatırdım çaktırmadan bi şeylerle uğraşıyorum 🤣

İnşallah kuzum 🌸

Amin çiçeğim 🥹 cansınız hepiniz vallahi aylar geçti neler neler paylaştık burada🤗
Ne güzel baktın öyle gerçekten doğum günü oluyor değil mi 🥹 resmen doğacağını haala aşama aşama algılıyorum 😇

Kız bu herifin hamileliği benimkinden beter geçti şimdi de doğum korkusu başladı, kendimi bıraktım onu sakinleştiriyorum 🤣
Ya sana bi şey olursa ya bebeğe bi şey olursa ben kendimi tutamam vs vs en son diyeceğim ki tamam girme doğuma girme, onu istiyor resmen🤣 bulantı terleme stres mide ağrılarını görsen 🤣

En güzel hikayeler hepimize nasip olsun kuzum hepinizden şimdiden Allah razı olsun 🥰🌸

Eşinde mi gireceek. Ay bir yandan isteyip bşr yandan istemediğim konu😂

Eşinde mi gireceek. Ay bir yandan isteyip bşr yandan istemediğim konu😂
Girsin de neler çekiyoruz bebeyle birlikte bi görsün istiyorum 🤪
Ik mık tamam diyordu da baya etkilendi ciğerimin köşesi😅
Pcr testi verecekti yarına kaldı bakalım gidecek mi 😂
Senin şüphelerin neler minnoş 😂

İnşallah kuzum 🌸

Pazartesi günü enişte temsili😂

Eklentiler

• F22524D1-9AED-4929-B7F7-2D94D62A1E26.webp
    F22524D1-9AED-4929-B7F7-2D94D62A1E26.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar

Hayırlı olsun şimdiden 🧿 çok heyecanlı 🥰 sağlıklı doğumlar olsun, sağlıkla gelsin bebiş.

Girsin de neler çekiyoruz bebeyle birlikte bi görsün istiyorum 🤪
Ik mık tamam diyordu da baya etkilendi ciğerimin köşesi😅
Pcr testi verecekti yarına kaldı bakalım gidecek mi 😂
Senin şüphelerin neler minnoş 😂
Önümüzde perde var bizim görme şansımız yok eşlerimizde görmeyecekte aynı şekilde hani anlık bi hareketle görüş alanına girse o kesik kan filan ben bayılırım o anda heralde 😂😂 benim doğum şekli belli değil daha sezeryan normal internette doktorların videosunu izledim mesele normal doğumda dikiş olayları varya geneli yanlıs ıkınmadan oluyormus doktor onu anlatıyor bende eşime anlatıyorum baktım beti benzi gitti bir canlının ordan cıktıgını düşünemiyorum ben dedi 😂😂

Back
X