2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ayy kızlar kim demişti hatırlamıyorum ama çıt sesi geliyor diye.. bende duydum dün hatta birinde oğlum diğer koltuktaydı anne çıt sesini duydum dedi.. çok garipti 😊 inşAllah birşey olmuyordur yaa içim bi hoş oldu.. bugünde maşalalhı var gecede iyiydi.. doktor 10 tane hareket iyidir günlük demişti benimkinin maşallahı var.. her hafta güncellemesi farklı

Bugün grupta herkeste inanılmaz bir heyecan var. Sanki bugünden sonra arkası çorap söküğü gibi gelecek. Öyle bir his var içimde. Güzel haberleri bekliyoruz
Ya aynı şeyi hissetmişiiz çok şükür grubun yarısı 37. Haftaya giriş yapıyor artık onlardan güzel haberleri almaya başlıycaz 😍 ekim başı itibariyle de kalanımız başlayacak 37. Haftayı görmeyi inşallah 🙏🏻🙏🏻
Ayy kızlar kim demişti hatırlamıyorum ama çıt sesi geliyor diye.. bende duydum dün hatta birinde oğlum diğer koltuktaydı anne çıt sesini duydum dedi.. çok garipti 😊 inşAllah birşey olmuyordur yaa içim bi hoş oldu.. bugünde maşalalhı var gecede iyiydi.. doktor 10 tane hareket iyidir günlük demişti benimkinin maşallahı var.. her hafta güncellemesi farklı
Bendim o canıım hala ara ara duyuyoruum 😂 hatta tam hareket edip duyunca emin oluyoruum 😍😍

Valla bu konuda ben çok ümitsizdim canım. Memem çok şu an çok tuhaf bir boyuta gelse de, inan sıkıntı yapma kafanı rahat tut sütün olur. Bir de o yarar bu yarar diye herşeyi yeme bol bol su, bol bol uyku ve meme masajı. İnşallah sütün de olacak ben inanıyorum ♥️🙏

Ucundaki şeyler koptu içi görünüyo daha şimdiden lansinoha başladım bakalım iyileşir inş

Doruk da aslında nefes almakla harcayacağı enerjiyi kilo olarak depoluyor şuan efor sarfetmiyor böyle bakalım kuzum en kısa zamanda ayrılacaktır 🙏🏻
Bu arada sunshine hüseyin cengizde mi yapacaktı doğumu ya adamın instasına bile baktım doğan bişe var mı diye 😁

Canım sorduğun İçin teşekkür ederim. Allah razı olsun ♥️🙏
Oğlum hala entübe. Fakat Allah’a şükür sütle besleniyor.
Bu hafta İçin gene umutlu konuştular değerleri iyi diye belki bir umut bugün makineden çekmeyi deneyecekler. Cuma günü kuşumu iyi gördüm hareketleri entübe olmadan önceki gibiydi. Canım yavrum tam 36 gün oldu ayrıyız. Fotoğraflarını seviyorum, her gördüğüm yeni doğan bebeği o diye seviyorum. Premature annesi olmak demek daima bir yanının eksik olması demekmiş. Gerçekten çok yıprandım hele o ilk 1 ay kafası kesilmiş tavuklar gibiydim.
Her duyduğuma gördüğüme kafayı takıyordum. Bir gülüyor bir ağlıyordum.
Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyordum.
Lohusalığımın sonuna geldim öyle ya da böyle.
Prematüre bebekler 1 ileri 2 geri seklinde ilerliyor arkadasimin da prematüre doğmuştu bebişi ama rabbim zorda olsa sureç sabrini veriyor insallah 🙏 Doruk artik kendi kendine nefes almaya baslayacak annesine gülücükler sacacak dugalarim hep sizinle kuzum yanliz deilsiniz hic unutma bunu dugalarimizla biz hep yaninizdayiz

Ya bu telsizlere filan bağlanıyorlarmıs belki şehir efsanesi ama ben tırsıyorum.

Onu bende düşündüm resmen mont vs napcaz diye de artık gelen en kalın kıyafetle idare edecez canım baktık gitmiyor öyle alırız 😂😂
Sehir efsanesi ☺️🤭 Buna cok güldüm ya...telsiz gerekiyor diye düşünüyorum bakalim arastirma yapacagim . Daha bebek arabasi puset almadim . Ana kucagi alsam mi bilemedim. Yani basimda iyi olurdu.

Yine esimden giyerim de annem hirka ve sal verdiydi onlarda orgu... zaten hastaneden arabaya , arabadan eve gececegim. Sorun olmaz herhalde... onceki kiyafetlerimden de olur herhalde .. siskinlik devam etmez herhalde 😊

Bende bu şekilde anahtarlık yaptırdim sadece jelatin içine konulması kaldı.
Bu da çok güzel 🥰 jelatinleri ayrıca siz mi aldınız ama anlayamadım, yoksa onlar ayrı mı geldi? Ben de galiba magnetli açacak yaptıracağım çikolatalarla birlikte ama henüz karar veremedim 😅

Bende duyuyorum cok hareketli oldugu zamanlarda ozellikle bi 10 -15 kez duymusumdur esimde sahit oldu hatta baya baya ses geliyor diyor oda sasirdi ahahha bazen ürkutucu olmuyor degil kontrolde sorucam doktora 😂

Sehir efsanesi ☺️🤭 Buna cok güldüm ya...telsiz gerekiyor diye düşünüyorum bakalim arastirma yapacagim . Daha bebek arabasi puset almadim . Ana kucagi alsam mi bilemedim. Yani basimda iyi olurdu.

Yine esimden giyerim de annem hirka ve sal verdiydi onlarda orgu... zaten hastaneden arabaya , arabadan eve gececegim. Sorun olmaz herhalde... onceki kiyafetlerimden de olur herhalde .. siskinlik devam etmez herhalde 😊
Yavaştan eksiklerini tamamla kuzum. Puset bebişi taşımak için lazım olacak bide onun için son zamanlar gezip dolaşma

K KIR PAPATYASII kuzum sen hep beni soruyorsun ben soramıyorum 😘 nasılsın herşey yolunda mı?
Canım çok şükür biraz sıkıntılar var bebek gelişimi çok yavaş suyum sinirda tansiyondan dolayı ilk başlarda çok korktum gerildim artık Allah a havale ettim en iyisini o bilir elimden geldiğince beslenmeme dikkat ediyorum inşallah sağlıklı olsun başka problem olmasın o bana yeter

Bende catlayacam meraktan artik insallah guneşte anneside iyidir şu babalari anladim valla dogumhane kapisinda bekler gibi telefonun basinda bekliyorum resmen
Valla beklemek zor oluyor ama haklı ya şu an varya sütünü düşünüyordur bebeği düşünüyordur 🥲

Canım çok şükür biraz sıkıntılar var bebek gelişimi çok yavaş suyum sinirda tansiyondan dolayı ilk başlarda çok korktum gerildim artık Allah a havale ettim en iyisini o bilir elimden geldiğince beslenmeme dikkat ediyorum inşallah sağlıklı olsun başka problem olmasın o bana yeter
Canım kıymalı yumurtayı konuşmuş muyduk? Gelişim için kıymalı yumurta su İçin de bol bol havuç.

Kıymalı yumurta denemedim canım bu hafta ona başlayayim pek etle arasi olan biri değilim ama iyi geliyorsa onu da yiyeyim
İkisi de protein olduğu için çok faydalı canım, bir yakınıma 8. Ayda doktor bebekte gelişim geriliği var, eve gidip dinlenip kıymalı yumurta yiyorsun demiş. Gerçekten de işe yaramış.

Sonuçta kür değil çay değil kıyma ve yumurta zararı olmaz, denenebilir :)

Ben de pek haz etmiyorum etten, hatta yumurtadan da nefret geldi ama her şey bebeklerimiz için🙏

Yavaştan eksiklerini tamamla kuzum. Puset bebişi taşımak için lazım olacak bide onun için son zamanlar gezip dolaşma
Valla bende esimde cok gezen bir insan degilim :) e bebeke gider aliriz. Cunku artik yurume konusunda da agirligim var. Bebek sisti bende sistim .. bacaklar tasimiyor artik :) puset olacak araba oldugu icin de ne alacagim onu bilmiyorum iste travel harici mi alsam diyorum ama bakacagiz

İkisi de protein olduğu için çok faydalı canım, bir yakınıma 8. Ayda doktor bebekte gelişim geriliği var, eve gidip dinlenip kıymalı yumurta yiyorsun demiş. Gerçekten de işe yaramış.

Sonuçta kür değil çay değil kıyma ve yumurta zararı olmaz, denenebilir :)

Ben de pek haz etmiyorum etten, hatta yumurtadan da nefret geldi ama her şey bebeklerimiz için🙏
Evet canım aynen öyle yarın da ona başlayım en güzeli

Back
X