2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Valla beklemek zor oluyor ama haklı ya şu an varya sütünü düşünüyordur bebeği düşünüyordur 🥲
Sadece o dusunse iyi bende dusunuyorum 😂kardesim dogum yapti 2 ay once en son ozaman bu kadar sabirsizca bekledim dogudu mu diye imkanim olsa sunshinenin dogumuna girerdim vallahi 😃kizlar ben ekim sonuna kadar acaba topie girmesem mi siz bir doguruyosunuz ben evde 99 doguruyorum sizin haberinizi alinca banada yazik 😁ama meraktandan catlarim kimler kimler dogurdu acaba diye topikte herkez dogursun insallah saglicakla ama habersiz birakmasin kimseler ben buyuk heyecan yapiyorum vallahi

Sadece o dusunse iyi bende dusunuyorum 😂kardesim dogum yapti 2 ay once en son ozaman bu kadar sabirsizca bekledim dogudu mu diye imkanim olsa sunshinenin dogumuna girerdim vallahi 😃kizlar ben ekim sonuna kadar acaba topie girmesem mi siz bir doguruyosunuz ben evde 99 doguruyorum sizin haberinizi alinca banada yazik 😁ama meraktandan catlarim kimler kimler dogurdu acaba diye topikte herkez dogursun insallah saglicakla ama habersiz birakmasin kimseler ben buyuk heyecan yapiyorum vallahi
Ahahha canım ya gir gir şimdi taze annemizi darliyacagiz gelsin de 🤣 ne yaptın nasıl geçti nasıl hissediyorsun diye

Aslında bu durumun şu izahı olabilir. Senin onu besleyen damarların daralma eğilimde olabilir. Tansiyon hastası annelerin handikabı bu. Damar sıktıkça bebeğin gelişimi gerileyebiliyor. Öyle olunca da 36. Haftadan sonra alıyorlar.
Evet canım kilo almaya başladı şükür ve müjde 🥲 entübe değil oğlum artık Allah’a şükür.
Sütünü de arttırmışlar 🧿♥️
Canımm benim ne güzel bir haber verdin öyle Rabbim kucağına alıp evinize döneceğin gününde haberini vermeni nasip etsiin 🙏🏻🙏🏻♥️ İnsallah kendi kendine nefes alması sorun olmaz bu şekilde iyi olma yönünde büyür sağlıklaa 🙏🏻🙏🏻

Evet canım ona da bakıyor tansiyon hastası sayılmam tam olarak biliyor musun stresten çıkıyor tansiyon kaynaklı olabilir dedi tam teşhis de koyamadı canım ondan belirsizlik yoruyor ama bende düşünmüyorum artık
Canım tansiyon hastası dediğim, hamilelik tansiyonu zaten. Gerginlik,stres, yorgunluk br fizyolojik sebepler hepsi sebep işte bu duruma.

Yok kuzum 1 sene diyorlar ama 6-7 aydan sonra sığmıyormus bebekler 😂 bide kaldırmassın ya 3-4 aylık olunca bile puşet+bebek ağırlıgı zor oluyor 😅😅
Peki o bebek arabasini kullanacagiz demi uzun sure... oto koltugu ayri mi alayim yanj... puset yani ana kucagi da artik eve alinir 🤦‍♀️😄😊 anlayacagim birazdan ha gayret

Aslında bu durumun şu izahı olabilir. Senin onu besleyen damarların daralma eğilimde olabilir. Tansiyon hastası annelerin handikabı bu. Damar sıktıkça bebeğin gelişimi gerileyebiliyor. Öyle olunca da 36. Haftadan sonra alıyorlar.
Evet canım kilo almaya başladı şükür ve müjde 🥲 entübe değil oğlum artık Allah’a şükür.
Çok şükür çok şükür🙏 ❤ nasıl sevindim anlatamam canım yaa😍😉

Ayyyy🥹🙏🏼 Çok sevindim gözünüz aydın minik savaşçımız Doruk beye maşallah. Az kaldı annesi Allah’ın izniyle kısa süre sonra kollarında olacak yavrun🤲

Araba koltugundan bahsediyorum ... travel alirken alinan puset araba koltugu degil mi ... ah bu teceubesizlik bilmezlik :))) Eve de ana kucagi seklinde alinir sanirim dedim... kafamda deli sorular
Yok o puset sadece taşıma için belli bir süre kullanılıyor araba için ayrı alınması gerekiyor oto koltuğu diye geçiyordu sanırım o bebek arabasinin pusetini ana kucağı olarak kullanılıyor arkadaşım öyle yapıyordu bende onlardan biliyorum kendim almadım tecrubem yok ama bende travel sistem araba alıp oto koltuğu alacaktım biraz büyüyünce

Çok sevindim, gözünüz aydın 😄

Yok o puset sadece taşıma için belli bir süre kullanılıyor araba için ayrı alınması gerekiyor oto koltuğu diye geçiyordu sanırım o bebek arabasinin pusetini ana kucağı olarak kullanılıyor arkadaşım öyle yapıyordu bende onlardan biliyorum kendim almadım tecrubem yok ama bende travel sistem araba alıp oto koltuğu alacaktım biraz büyüyünce
Simdi anladim gibi o zaman travel alıp ayriyeten oto koltugu alacagim . Ayriyetten ana kucagi gerekmiyor travelinkini kullanirim o zaman. Eve cikarmak icin

Ahanda yazdi 😄 Nasil durumlar canim anlat tecrubelerini bakalim.. 😊 sut de ona kilo olarak yarayacak insallalh... anlat anlat heyecanlandim 😊
Canlarım
Bebem kucağımda
İyiyiz şuanda şükürler olsun
2410 gr doğduk ufacığız 🥹🥹🥹
İmkanınız varsa normal doğurun 😅
R

Back
X