2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Dogum gunun kutlu olsun canim🥰
Cuma da benim dogum gunum🙈🙈

Vileee benim de doğumgünüm yarın kız 🤓

Bu arada bio oil hiçbir işe yaramadı dün gece çok kaşındım sabah tarihin en büyük çatlamasıyla uyandım göbek deliği çevresi harita 😩

Herkes birbirine dua ederse kolaylıkla doğururuz zincir oluşturalım 😂 lohusalıkta da duyguların arşa çıkar o da normal içinde kalmasın zaten bol bol ağla ben çok ağlamıştım. Hatta hem bebeğimi emzirip hem ağlıyordum tekken. Kimse anlamıyor gibi geliyordu anlayamazlarmış zaten.
Aminn inşallah pazartesi günü ben bol bol edicem zaten hem kendime hem sizlere. İşte rahatlamissindir sürekli kendini sıkmakta olmaz ki

Teşekkür ederim canım. 34.haftadayım canım. Evet magnezyumu sonuna kadar içmem gerekiyormuş. Ben erken doğuma yol açar deniyor diye sordum, aksine geciktiriyor dedi.
Magnezyum tam tersi kuzum kasılmaları önlüyor burdaki erken doğum riskli arkadaslarda hastanede magnezyum serum olarak almıslardı. Toz halleri var canım eğer içemiyorsan doktorum bana ondan yazdı onuda yopurtla karıstırıp yiyorum ben
Pazartesi perinatoloji uzmanina gidiyorum. Bir de o bakip olcecekmis bebegimi.
Aslinda cok garip bu zamana kadar beni gondermemeleri😂😂
Ay varya senin enerjine hayranımm kuzum😍 bizi TR stres mi etti naptı en ufak şeyde sinirleniyoruz seni kaç haftadır ordan oraya sürüklüyorlar sakinsin hala maşallah 😅
Bizim hastane cantamız hazır kızlaaaar 🥹🥹😍😍 erteleyenler için söylüyorum lütfen son dk bırakmayın baya uğraştırıcı ve hala eksikler mevcut daha terlik vs koycam ama coğu şeyi hallettim. Sizin için koyduklarımı yazıyorum eksik gördüğünüz bir sey varsa banada söyleyebilirsiniz 😍
Anne için koyduklarım
3 adet pijama
3 adet emzirme sütyeni
6 adet loğusa pedi 6 adet uzun normal ped
6 adet göğüs pedi
Gümüş kapak
Göğüs kremi
İç çamaşırı
Çorap
Terlik
Makyaj, tarak,diş fırçası, roll on vs.
Havlu

Bebek için koyduklarım
4 takım kıyafet
1 takım cekim için ismi yazılı kıyafeti, örtüsü, nakışlı yastığı
15 20 adet bebek bezi
4 adet beyaz zıbın
Pamuk, alt açma örtüsü
Tarak
Islak mendil
Müslin bezler, omuz bezleri, ağız bezleri
Biberon, emzik, süt sağma pompası. (Emziği ve biberonu hemen kullanmayı düşünmüyorum ama her ihtimale karşı yinede koydum)
Hastane cıkışı giyeceği uyku tulumu mont
2 adet battaniye
Çorap, eldiven, şapka (her takımının içinde mevcut zaten)
Bebek yağı, bakım kremi, pişik kremi
Puset örtüsü, minderi

Hediyelik olarak
Çikolata
Kapı süsü
Kolanya bir adet büyük.
Ellerine sağlık annesii. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin bekleme moduna geçmişsin sende ♥️🤭
Kızlar selam herkese. Dün benim doğum günümdü. Bu resimler de anneciğimin bahçesinde, annem tarafından çekildi. En organiğinden yani 😁😁 Eylül ayına yakışan bir anımız oldu Asaf beyle. Sizinle de paylaşmak istedim. Ayy artık iyice heyecanım artmaya başladı. Aynı bedende son günlerimiz hepimizin. Önümüzdeki haftadan itibaren yavaş yavaş sırasıyla inşallah tüm Ekim annişleri bebeklerimizi kucaklarımıza almaya başlarız Allahın da izniyle ❤️
Nice mutlu senelerin olsun kuzum Asaf paşayla eşinle ailenle birliktee. Çok güzelsiinz anne oğul 🐣🐣😍
Günaydın gününüz güzel geçsin kızlar 🌸 dün 20lik dişi çektirdim ağrıdan uyuyamıyorum geceden beri erkenciyim bugün ben 😄🤦🏻‍♀️
Benimde hala sızlıyoor 1 hafta olmak üzere sanırım cıkacak damaktan yaramıyor heralde 😅
Kizlaar bende doğurdum 13 Eylül'de. 37+1deydik. Gece sancılarla başladı. 10 saat sonra oglende kucagimiza aldık yavrumuzu... Allah hepinizi bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebislerinizi... 💜🥲🥰😍
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmesini nasip etsiin 😍 müsait bir vaktinde doğum hikayeni yazmak istersen okumak isteriim 🤭
-Sunshine -Sunshine göremezse eğer doğdu diye yszsıın
Dün sezeryana girecek biri vardi kimdi? Durum ne acaba takip edemedim ? 1750 gr olan kuzumuz nasil?
Dün değildi kuzum o cumartesi günüydğ. Çok sükür sağlıklı sıhhatli doğdu bebiş 😍
Şaka maka ben 31. Haftaya girecegim 3 gun sonra.Benden ileri hafta olanlarin bebislerinin dogma zamani gelio ay nasil gecti herkes saglikla dogursun. Neydi o kanamalar bebisin tutunmalari ilk cinsiyet vs .😊😊😊🥰
Aynen öyle ne zamanlar gelindi valla şimdide farklı telaşlar 🤭 doğunca apayrı bir telaş Rabbim isteyen herkese nasipmetsin bizlerede sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😍

Kizlaar bende doğurdum 13 Eylül'de. 37+1deydik. Gece sancılarla başladı. 10 saat sonra oglende kucagimiza aldık yavrumuzu... Allah hepinizi bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebislerinizi... 💜🥲🥰😍
Ay canım benim hayırlısı olsun yaaa 🥲😍 şaşırdım bi an okuyunca gözün aydın güzel kızçenle sanaa😍😍💜

Evet azcık daha var annesi ama sen sabrın selametini bilen bir anne olarak bekliyorsun 😍 amaaan hele ilk deneyimde ne umrunda oluyo ki insanın. Bana terlikle git deselerdi onu bile yapardım 😀
:))) inan hastane yemeklerinden sonra köfteye saldırmıştım 🤦🏻‍♀️ Gözüm pijamalı olduğumu bile görmemiş 😂🤭 yemekten kalkınca şöyle bir üstüme bakıp şoka girdim 😂 ben naptım Diye 😂😋
Bekleyeceğiz ama kendimi alıştırdım bu duruma premature anneliği böyle bişeymiş.

Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun bebeğin 🙏♥️

Bu arada bio oil hiçbir işe yaramadı dün gece çok kaşındım sabah tarihin en büyük çatlamasıyla uyandım göbek deliği çevresi harita 😩
Aaa demek birden kaşınma ve çatlama şehir efsanesi değilmiş 🤦🏻‍♀️

:))) inan hastane yemeklerinden sonra köfteye saldırmıştım 🤦🏻‍♀️ Gözüm pijamalı olduğumu bile görmemiş 😂🤭 yemekten kalkınca şöyle bir üstüme bakıp şoka girdim 😂 ben naptım Diye 😂😋
Bekleyeceğiz ama kendimi alıştırdım bu duruma premature anneliği böyle bişeymiş.

Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun bebeğin 🙏♥️

Aaa demek birden kaşınma ve çatlama şehir efsanesi değilmiş 🤦🏻‍♀️

36yı doldurdum ve bi gecede çatladı dün video çekmiştim bakıyorum az varmış hayret bişe

Magnezyum tam tersi kuzum kasılmaları önlüyor burdaki erken doğum riskli arkadaslarda hastanede magnezyum serum olarak almıslardı. Toz halleri var canım eğer içemiyorsan doktorum bana ondan yazdı onuda yopurtla karıstırıp yiyorum ben

Ay varya senin enerjine hayranımm kuzum😍 bizi TR stres mi etti naptı en ufak şeyde sinirleniyoruz seni kaç haftadır ordan oraya sürüklüyorlar sakinsin hala maşallah 😅

Ellerine sağlık annesii. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin bekleme moduna geçmişsin sende ♥️🤭

Nice mutlu senelerin olsun kuzum Asaf paşayla eşinle ailenle birliktee. Çok güzelsiinz anne oğul 🐣🐣😍

Benimde hala sızlıyoor 1 hafta olmak üzere sanırım cıkacak damaktan yaramıyor heralde 😅

Hayırlı uğurlu olsun Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmesini nasip etsiin 😍 müsait bir vaktinde doğum hikayeni yazmak istersen okumak isteriim 🤭
-Sunshine -Sunshine göremezse eğer doğdu diye yszsıın

Dün değildi kuzum o cumartesi günüydğ. Çok sükür sağlıklı sıhhatli doğdu bebiş 😍

Aynen öyle ne zamanlar gelindi valla şimdide farklı telaşlar 🤭 doğunca apayrı bir telaş Rabbim isteyen herkese nasipmetsin bizlerede sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😍
Benim hepsi çıkmıştı bı sol alt hafif gömük de cerrahi müdahale ile alınacak dendi. Sağ üst dişim de çok ağrı yapıyordu hamileleikte dolayı oldu sanırım çürük vardı zaten iyice ilerlemiş muayene etti bu dış gitmiş kesin alinmasi lazım dedi çok da ağrı yapıyordu artık tatlı birşey yemeyi ozlemistim hem dolgularin altında sızlama oluyordu hem 20 lik diş geceleri uyutmuyordu ağrıdan dişlerimi fircalayamaz olmuştum fircaladikca ağzımı calkaladikca beynim zonkluyordu🤦🏻‍♀️ bunu alcaz dediler de aldırdım dün işte ağrısı baya var ama bunu da cekicem kurtulcam daha da agrimayacak diye kendimi avutuyorum 😄 1 haftada 3 dolgu 1 çekim yaptık geriye 1 tane dolgu kaldı o da önemli değil çok ne zaman istersen gel dedi bir an önce bitse de kurtulsam dişçi fobim var 😂🤦🏻‍♀️
36yı doldurdum ve bi gecede çatladı dün video çekmiştim bakıyorum az varmış hayret bişe
Doğumdan sonra da çok fena catliyorsunuz bende fazla karnım büyümedigi için çatlak vs yoktu bı tek göğüsler hafif catlamisti bir de kalcalarimda vardı. Doğum yaptım aboo bı gün aynada bir gördüm kendimi kalçalarım çok kötü kıpkırmızı çatlak dedim noluyor ne ara oldu bunlar hele goguslerimi saymıyorum doğumdan sonra süt doldu baya normalde 85 tanıyordum hamilelikte 90 a çıkmıştı doğumdan sonra 95 olanlar bile olmuyordu ayriyetten mastit olmuştum sütü geri gönderdik şimdi balon gibi söndüler çatlak icindeler ve 75 taksam anca olacak 😱😱😱😔😔

Çok teşekkür ederim, benim normal tansiyonum 10/7. Ama dün geceki gibi çıktığında 13/9 a sabitleniyor. Kafam ve midem aynı anda patlayacak gibi oluyor. Doktor bu tansiyonun normal olduğunu söylüyor. Aslında bana göre fazla. Benim doktor da bol su ve istirahat ile geçeceğini söylüyor, ben de hemen su içmeye başlıyorum. Ama açıkçası su değil de su içince de kustuğum için düşüyor. Kustuktan hemen sonra ölçüyorum 10/7 çıkıyor. Dün gece çıkaramadığım için hiç düşmedi tansiyonum, sabah 13/8 ile gittim doktora. Sizin dediğiniz gibi bebek hareket ediyorsa korkma dedi. 14 ü görürsen hemen gel dedi. Evde kendim takip ediyorum. Size de çok geçmiş olsun. Normal tansiyonunuz kaçtı gebelikten önce?
Gebelik öncesi 12/7
Gebelikte 6. Ay bitimine kadar 10/6 çıkıyordu sonra yavaş yavaş arttı. Kontrolde bir kez 14/8 çıktı ona panik oldular ama bence ölçüm yanlış oldu. Normalde 15dk dinlenip ölçmek gerekiyor benim dinlenmemi beklemeden ölçtüler. Sıcak, kalabalık, maske hepsi etkiliyor tabi. Dinlenip ölçünce 12/8 çıktı kendisi düştüğü için müdahale etmeden gönderdiler. Anlık durumunuza göre değişir mutlaka. Rahatsız hissedip ölçtükten sonra dinlenip tekrar ölçmek daha doğru bir ölçüm sağlıyor.

Ay masallah tam zamaninda gelmis ay darisi bize kac kilo dogdu? Gozun aydin nasildi dogumum normal miydi kolay miydi.Allah jm benim ilki zordu nolur 2.si kolay dogsun :)))
3250 doğdu canım. Normal doğum oldu dikişsiz doğurdum çok şükür. Kolaydi diyemem ama sancım bir ara gitti suni sancı verdiler mecbur. 6 7 cmde kaldı sancım gidince. Sonra herşey çok hızlı gelişti çok şükür sağlıkla geldi 🥹

Sağol canim benimki baya zorladı ya yarım saatten fazla uğraştı karmaşık köklü ve kemik tutuyor dedi acı hissi yoktu ama o çatır çatır sesler içimi tuhaf yaptı 🤦🏻‍♀️ kemik tuttuğu için kemik bile gelebilir biraz dedi baya bı abandi arkadaşım olduğu için de kusura bakma biraz sert davranıyorum ama mecburum diyor 😄 dudağım falan yara oldu cekistirmekten yanağım da şişti kızardı sanırım moraracak buz verdiler işlem çok zor geçtiği için buz koy morarip sişmesin dedi buz koyduğum halde biraz şişme oldu tabi. Enfeksiyon kapmamasi için de bugünden itibaren bı gargara ismi verdi onu al 4-5 gün yap dedi ilk gün tukurmemek agizi calkalamamak çok önemliymiş yara yerinde pıhtı oluşması için o yüzden dün biraz zorlandım 🙄😄 ağrılar başlayınca da ağrı kesiciye dayandım hemen😄
Ayy valla zorlu geçmiş kuzum ya tekrardan geçmiş olsun 🥺
Biliyorum ablaminda biri zorlamış herhalde sonradan da enfeksiyon oldu aman sen dikkat et ona gargara falan veren olmamış tabi. Bir de onun kanaması durmadı nedense 2 diş ayri bir diş ayri çekildi hele 20likler hiç durmadı anlamadık bizde. Kendisi gazlı bez koydu da baya onunla durmuştu. Apranax sanırım o iyi geliyordu diş agrisina gelmiş geçmiş olsun canım insallah hemencecik geçer 🙏🏻

3250 doğdu canım. Normal doğum oldu dikişsiz doğurdum çok şükür. Kolaydi diyemem ama sancım bir ara gitti suni sancı verdiler mecbur. 6 7 cmde kaldı sancım gidince. Sonra herşey çok hızlı gelişti çok şükür sağlıkla geldi 🥹
🧿 Hayırlı olsun analı babalı büyüsün bebiş.🥰 Normal ve dikişsiz doğum çok şanslısınız. Darısı başımıza 🍀🤩 Ekim anneleri Eylüle transfer oluyor bizden ilk doğuran doğumhaneye ayağını sürtüp girdi galiba. Sağlıkla gelsin bebişler...

Dogum gunun kutlu olsun canim🥰
Cuma da benim dogum gunum🙈🙈
Teşekkür ederimm 😍 Ayy başak burcu anneleriyiz ikimizde desene. Belkim oğlan da yetişir Eylül ayına hatta benimle aynı gün doğar dedim ama beyefendinin keyfi pek yerinde sanırım gününü beklyecek 😂😂
Amiinn canım benim cook teşekkür ederimm 🙏🏻 evet geldi çattı darısı bekleyen herkesin başına inşallah 😍
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ayyy çok heyecanlı yaa..😍😍 Amin inşallah Diloşum. Bizim kontrol vardı yine bugün. Doktorumuz izinden dönmedi hala. Haftaya dönecek inşallah. Bugün yerine bakan doktor da dedi. Normal doğuma çok müsait, ameliyat olma gününü bekle dedi ama bakalım. Bende alerji belirdi kollarım falan hep kıpkırmızı 1 haftadır. Gebelik kolestazı olabilir tahlil isteyelim dedi. Bakalım öğleden sonra sonuçları almaya gidicem. İnşallah kötü bi durum yoktur🙄
Nice senelere benimde karnm senin gibi top gibi 😀 ay ne zmaan incek bunlar 40ı görücez heralde
Teşekkür ederim canım benim 😍 Evet aynı bildiğin top çok dikkat çekmeye başladı😂 görenler tebessüm etmeye başlıyor yolda falan tanımadığım teyzeler hatta el sallayanlar bile var :D Valla bende 40 ı geçirecek diye düşünüyorum artık. Çünkü doğması için hiç bir alamet yok ortada :D Sağlıklı doğsunlar da Allahın izniyle onların keyfi ne zaman isterse o zaman gelecekler, inşallah en hayırlı zamanda 😍
Doğum günün kutlu olsun güzel anne 😍
Sırayla doğuracagiz artık Allah izin verirse 😍🙏🏻 rabbim hepimizin doğumunu kolaylastirsin inşallah 🙏🏻😍
Teşekkür ederim Diloşum çok sağol 😍😍 Aminn inşallah, sağlıklı ve güzel bir şekilde Rabbim zamanında nasip etsin her birimize inşallah 🥰

Yaa benn ya bennn 😥😥 Daha iki hafta öncesine kadar bi tane çatlak yoktu ne kadar şanslıyım allahım derken. Gözlerime inanamadım bir anda tüm alt karnımı sardılar. Bu konuda bende çok mutsuzum 😒😒
Teşekkür ederiz teyzesi 🥰🥰 Çok sağol aminn inşallahh 😍😍 Hepimiz nice nice mutlu sağlıklı günler görelim sevdiklerimizle ❤

Ay ne guzel. Peki bu kilo son muayenende soylenenle ayni miydi

Back
X