Az kaldı çıkarcaz üniformalarımızı üstümüzden

geçen benimde kardeşim dedi abla sıkılmadın mı bunlardan diye bende resmen süslenip püslenip giyinmeyi özledim ya böyle yüz şiş burun şiş makyaj zaten tam yapılmıyor ten makyajı vs kendimi bakımlı görmek istiyorum artık
Az kaldı kurtulmaya

bilmek beni daha cok geriyoor. Ben hamile kalmadan önce rahim filmi çektirdim kadın dedi anestezi almayın boştan yere çok kısa bir işlem karar sizin diye bende cahil cesareti tamam dedim ama rahim filmi ne nasıldır bilmiyorum tabi gece oturdum internetin başına okuyorum milletin yorumlarını ama sabah kliniğe eşim zorla götürdü anesteziliye çevirir vs o ara sigarada içiyorum yarım pakete yakın stresten bitirdim internette yorumlar korkunc çünkü kadın adımı seslendi ben kapıdan kaçmaya calıstım

öyle bi yazmıs insanlar yattım masaya işte kadın beni sakinleştirmeye calısıyor işleme başladık o ara yaşımı işimi vs soruyor iğne batması gibi bir acı hissedeceksin dedi dediği gibi hissettim ekranı çevirdi ilacın ilerleyişini gösteri rahimlerde sıkıntı yok dedi aparatı çıkardı bitti dedi ama ben yataktan kalktım hala titriyorum

başkası belki bunu acılı yaşamıştır o yüzden bilmek beni daha cok geriyor cahil cesareti en güzeli