- 31 Ekim 2019
- 1.406
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.851
- 133
evet öyle kullandım düzeldi şuan hiçbir şey kullanmıyorum bile alışıyor zatenBen de e bebeğinkini alayım diyorum. Kremle aynı anda mı kullanıyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet öyle kullandım düzeldi şuan hiçbir şey kullanmıyorum bile alışıyor zatenBen de e bebeğinkini alayım diyorum. Kremle aynı anda mı kullanıyorsun?
canım benim kızın 5 6 gündür burnu tıkalı sürekli temizliyoruz ayrıyetten gün içinde öksürüp hapşırıyor ara ara. biz de korktuk sağlık ocağına götürdük. doktor baktı ciğerlerinde bi şey yok burnu tıkalı olduğu için öyle oluyor dedi. olduğu odayı havalandırın bir de kalorifer üstüne su koyun dedi. odayı da çok sıcak yapmamak lazım.Kızlar bebeği oksüren var mı günde 3 4 kere oksürüyo ve buda benim moralimi bozmaya yetiyo üşüttü mü ne yaptı çocuğu başta kaynanam lahana gibi kat kat örttü bişey desen alınıyo isilik yaptı çocuğu şimdide ev çok sıczk bu kadar örtmeyin diyo amz çocuk sıcağa alıştı üstünü ince tutunca hıçkırık hapşırık başlıyo
Uyuyor uyanmıyor genelde çok zorlanıyorum, 10 dakika anca emiyordur kucağımdaUyandırmaya çalıstıgında devam ediyor mu emmeye. Çok cabuk uykuya dalıyorlar sürekli cenesine dokunuyorum ben. Ağlayıp ortalıgı ayağa kaldıran çocuk memeye gelip zorla kavramaya calısıyor onda da ağzını iki emer givi yapıp uykuya dalıyor sürekli dürtüp duruyoruz işte
Vay canına uyuyan bir bebek hadun arkadasim bir aylik bebegi ile yemege geldiler bize. esim diyorki “ ne guze hep uyuyor “ bende dedim “ bu ilk ay ondansen bir ay sonra gor bakalim uyuyacak mi
” inanamadi
saniyor ki cocuk dogar dogmaz soz dinliyor ya
![]()
Başkasında olsa dert etme bu normal der geçerim de bu bebe de her şeyi sorgular oldum bi felsefeci bu kadar sorgu yapmazKuzum bi kısmı yeni düzleşti
Ne zaman tamamen gömülmeli bilmiyorum açıkçası hala biraz bi kısmı çıkık duruyor
Sağlıklıca vakitlice kavuşunYa canımtam süt sağmaya kalkmıştım ki mesajımı gördüm duygulandım.
Doruk Abinin terhisi bugün belli olacak, kan testi bekliyorum. İnşallah Salı günü taburcu olacakŞafak şu an kaç bilmiyorum ama olumlama yaparak 1 diyorum
Allah hepimizin evlatlarını bize bağışlasın.çok teşekkür ederim
![]()
Önümüzdeki pazartesi gidecektik sarılığınu tekrar kontrol edecek
Ne kaldı şunun şurasında o kadar gün bekledin birkaç güncük daha beklersin yolun sonu aydınlık güçlü annemiz
Bu hastanede herşey rötarlıcuma ya da pazartesi test yapılacak dendi. Sonra taburculuk dendi. Bugün baktım test yok, şimdi telefonda testin yarına taburculuğun perşembeye kaldığı söylendi. Bakalım… geç olsun güç olmasın.
Güzel günler çok yakın inşAllah sağlıklıca vakitlice kavuşacaksınızBu hastanede herşey rötarlıcuma ya da pazartesi test yapılacak dendi. Sonra taburculuk dendi. Bugün baktım test yok, şimdi telefonda testin yarına taburculuğun perşembeye kaldığı söylendi. Bakalım… geç olsun güç olmasın.
Bizimde göbek çıkık normal diyorlar ilk iki ay içinBugün eşim izni bitti, kızlar okulda ve iki bebekle ilk günüm tek başıma. Allah yardimcim olsun. 9 günlük olduk ama gobegimiz düşmedi. Ilk kez bir çocuğum bu kadar gece kaldı. Göbeği de dışa çıkık gibi ben mi pimpiriklendim yoksa normal mi kızlar?
Kizlar uyumadan bir yazayim dedim uyanica cevap veririm. Bebek bezi sleepynin haznesi az . Ben bir bez daha aldim ne oldugunu hatirlamiyirum esim aldi. Hastanede yetmedi 10 tane çünkü. Bir gun kuvezde mama yedi malum ondan dolayi. Slepy 2 mi alsam 3 mu. 3 daha mantikli da yine tecrubelilere sormak istedim. Benim abrek'imin kilos 4 biraz tombik 1 de oluyir suan gerci ama hazne bakimdan kucuk. Bir de ne kadar alayim 150 mi 200 ustu mu fazla gelmez demi .. malum.buyuypr
Ay bende de daha açılmadık 3 tane 40 lı molfix 1 numara var elimde patlıcak diye korkuyorum bol bol bez değiştiricem bakalım çünkü iz yapmaya başladığı gibi bir üst numaraya geçiyorum ben. Kızı sıkmaktansa kalsın napiim. Oğlumda da koca bir paket prima kalmıştı doğum yapacak bir akrabamıza bermiştim. Şimdi doğurcak kimse de yok2 numara geçiş numarası kuzum coğu kişi 2 kullanmadan 3 geçiş yapıyor. Numara konusunda deneyimim yok ama stok işi riskli ya sıpaların büyüme atak dönemleri oluyor bir bakmıssın büyümüş bir anda
2 numara geçiş numarası kuzum coğu kişi 2 kullanmadan 3 geçiş yapıyor. Numara konusunda deneyimim yok ama stok işi riskli ya sıpaların büyüme atak dönemleri oluyor bir bakmıssın büyümüş bir
50 tane falan alayım o zaman o bize fazla mı bilmiyorum da önceden bir tane almak istiyorum paket hastaneden çıktı çıkalı 200 gram almış kaç günde 5 günde2 numara geçiş numarası kuzum coğu kişi 2 kullanmadan 3 geçiş yapıyor. Numara konusunda deneyimim yok ama stok işi riskli ya sıpaların büyüme atak dönemleri oluyor bir bakmıssın büyümüş bir anda
Bende öyle hastaneden geldik geleli yakıyoruz hasta etmeyelimde çocugu kücükken hasta ettin mi yapısıp kalıyor cocuga vallaHeh bak atak haftası şimdi size de güncelleme gelir
Benimki de cok zorladı gündüzler biraz daha toparladı çığlıklar kesildi en azından ama geceler hafif zorluklarla devam ediyor
Dün geldik ev buz 45 derece sabaha kadar yandı şimdi yine 39 derece2 haftayı geçti yakıyoruz soğukkkk
![]()
Oy maşallah50 tane falan alayım o zaman o bize fazla mı bilmiyorum da önceden bir tane almak istiyorum paket hastaneden çıktı çıkalı 200 gram almış kaç günde 5 günde![]()
daha da büyüyor annesi sen buarada güç topla, inşallah güzel olacak. ama muhakak cıkınca epikrizini iste ne işlemler yapılmıs diye.Bu hastanede herşey rötarlıcuma ya da pazartesi test yapılacak dendi. Sonra taburculuk dendi. Bugün baktım test yok, şimdi telefonda testin yarına taburculuğun perşembeye kaldığı söylendi. Bakalım… geç olsun güç olmasın.