Bende de mochi'yi koyduğumda 20-30 CC falan çıkıyor en fazla. Daha fazla çıkmadı hiç. Bugün çıktı bi 30 cc, dolapta bekliyor onu vereceğim muhtemelen akşama. Canım benimki hiç uyumuyor gündüz. 2 saatte bir olayını yapamıyorum her an istiyor çünkü. Ya doymuyor istiyor ya da ağrısı sızısı var memeyle avutmaya çalışıyor kendini. Bu bilinmezlik beni strese sokuyor iyice, nesi var anlamıyor. Benimki 16 günlük oldu bugün ve kilo alımının yetersiz olduğunu söyledi geçen ptesi gittiğimizde doktor. 2900 doğmuştu, 2700 hastane çıkış kilosu. Aslında ilk haftanın sonunda 2910 olmuştu 7 günde bulmuştu doğum kilosunu ama sonraki 7 gün anca 80 gram falan almış, sağlık ocağındaki ebe günde alması gerekeni haftada almış neredeyse gibi bi şey dedi

ama mamaya gerek yok henüz dedi, anne sütüyle devam dedi. Her an emzir, dedi. Gece 3 saatte bir çok geç 2 saatte bir en geç emzir dedi ama gittiğim çocuk doktoru da uykudan uyandırma bırak uyusun dedi, kafam kazan gibi doğrusu ne bilmiyorum, gerçekten çok gerginim, çocuğum zaten uyumuyor, sancısı var sürekli ve sürekli emzirmeye çalışmaktan göğüslerim inanılmaz acıyor. Az önce bir mucize eseri uyudu, 2 saati buldu ce şimdi uyandırmalı mıyım bilmiyorum, uyandırsam zaten emmeyecek, uyuyacak 2 dakika sonra biliyorum. Çok çıkmazdayım, süt sağamıyorum, çıkmıyor. Zaten sürekli onları sterilize edecek vaktim de yok, çocuğu bırakamıyor çünkü

Allah hepimize yardım etsin, ben sandığımdan çok zorlandım bu süreçte.
Hayır canım yok. Şırınga ile sağmayı da bilmiyorum, sanırım hiçbir şey bilmiyorum ben

mochi aldım sadece ama o bile göğsümde durmuyor kaç kez farklı yöntemini denedim.
Yaramadı canım, zaten çok uzun süre kalamıyor kremler bende bebek hep meme istiyor çünkü. Boşaltamıyor memeyi sürekli kesik kesik emmek istiyor.