Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağız mendilleri niye mikrop kapmasın ağzı diye mikız yok kıyafetleri değil bebeği normal suyla yıkıyorum. yoksa o kusmaya zıcmaya sumu dayanırbni gaza getrdınız inşallah utuyu bırakırım ama ağız mendillerinden korkuyorum
![]()
Kuzum ben aktif olarak mama kullanmıyorum su anda. Akşamları vereyim dedim dinlenebilmek için çünkü süt içince çok çabuk uyanıyor gece ayaktayız. Sütüm de azalıyor dinlenemedim diyeEvet nemlenince bana da iyi geliyor ama nemli bırakma da demişlerdi o yüzden şaşırmıştım ben de canım
Tamam canım temizlerimBu arada mamayı günde toplam kaç cc veriyorsun canım? Her emzirme sonrası mı veriyorsun mamayı yoksa günde birkaç kez şeklinde mi oluyor??
Arada bi alt değişiminde aiiğaaa diye tiz bir ses çıkarıyor. Normalde cok gülüyor ama bize değil. Babasını görünce onla konuşunca 2 kere güldü. Bana gülmedi o gülerken kadraja girdim sadecedün tam gaz konusunda zirveydik@-Sunshine beben napıo suanda ne durumdasınız? bzmki baya baya dınlıo ağzında laf var bizleri görüyor gülücük bşr kere yakaladık ama anlamlı anlamsız farkedemedım
![]()
Şuan cok normal canım çok erken de başlayabilirdi endişelenecek bir şey değilMerhabalar umarım sizler ve bebittolarınız iyidir . 32 haftalık hamileyim ara sıra sütümsü bir şeyler geliyor göğsümden sizde de yaşayan olmuş muydu acaba
O elleri bi savuruşu varKizlar sizin bebeleriniz de uykusunda heyecanlanip sicriyor mu kiyamam ya korkuyor sanki
Taze kan mı çıkmış nolmuş orada canımKızlar normal mi bu ... duserse gobek bagi nasil temizlim.hemen kapanir mi bu.. acikta kalacak demi
Onceden cikmis kurumus canim. Ara ara cok az çıkıyorduTaze kan mı çıkmış nolmuş orada canım
Yakışıklı oğluşum benim güzellik yaaaa resmen81 gün sonunda bazı yavrular annelerine kavuşur
![]()
eveeet hoşgeldi 2. LohusalıkEvdeki misafirler gitmiyor imdat![]()
Şükürler olsun minnoşumm, hep birlikte kavuştuk topiğimizin ilk göz ağrısına.81 gün sonunda bazı yavrular annelerine kavuşur
![]()

Çok şükür canım beniim o güzel gün geldi mii81 gün sonunda bazı yavrular annelerine kavuşur
![]()
Ayyy çok sevindimm kavuşmanıza81 gün sonunda bazı yavrular annelerine kavuşur
![]()
Bende fito kullanıyorum canım harika toparladı lansinoh işe yaramadı bendeCanım, teşekkür ederim, Lansinoh kullanmıştım işe yaramamıştı pek, gamastanı da kullanayım. Ya zaten memeler fora, evde neredeyse çıplak geziyorum her an emzirdiğim içinsüt sürüp havalandırıyorum biraz, ama şu silikon iyi geldi baktım hafiflemiş gibi biraz açık yara. En azından iyileşene kadar kullanayım gamastanı da.
Hala anne karnında hissettikleri için yapıyorlarmıs. Uyanıkkende mesela bakıyorum böylr aynı ultrasonda gördüğümüz gibi hareket ettiği ediyor ayakları elleriKizlar sizin bebeleriniz de uykusunda heyecanlanip sicriyor mu kiyamam ya korkuyor sanki
Nemli mi kaldı ki acabaOnceden cikmis kurumus canim. Ara ara cok az çıkıyordu
Amannn sonundaaa çok sevindim Hayyalcim sabrın sonu selamet oldu Allah a şükür ağlattın beni81 gün sonunda bazı yavrular annelerine kavuşur
![]()
Nasıl değdirmicez acaba YouTube de bir tane video var ama burda bulamadım maalesef bir kere bile kullanamadmCanım, göğüs ucunun pompaya değmemesi lazımmış, değdiğinde benimki de çok acıyor. Ben de daha tam öğrenemedim kullanmayı ama yavaş yavaş farklı şekillerde deniyorum, oluyor. Buradaki bir arkadaş 4 farklı tutturma yönteminin videosunu paylaşmıştı sağ olsun, bana faydası dokundu netten aratıp bakabilirsin istersen sen de
Allah bilir kaçıncı çocuktur canım çocuk sayısı arttıca doğum kolay olur diye duymuştumAy ben suni sancı ile uğrasırken içeri bir kadın girdi Suriyeliydi içeri girmesiyle cocugun sesini duymam 20 dk sürdüiçeriye girdi doktor bağırdı zaten tam açıklık çatala alın diye
doğurma mekanizması çok farklı bişey
![]()