Bugün doktora götürdüm canım kaka tahlili yapalım önce dedi. Bİ kap aldık ama bebem kaka yapmadı

yarım saat içinde götürmemiz gerekiyormuş.
Kalça usg de vardı bugün. O yüzden Şimdi Florya MedicalPark a geldik halleşelim dönüşe denk gelirse bırakacağız.
Gizli kan bakılacak ve Tahlilde bakteri gibi vs çıkmazsa diyet deneyeceğiz dedi. Çocuklarda Salgın da var dedi.
Bana eşim dün senin bitti ama benim lohusalığım ne zaman bitiyor dedi
İçeriğini bilmiyorum ama inanırım yaa bakabilirim
Bu arada Eylül analarına yazmıştın
Küvezde kalan bebek ile annenin konuşması ile alakalı. Bundan hayal e de bahsetsene ben konuyu bilmiyorum ama onun işine yarayacak bir şeyse eğer
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim
Öyle yenge bana D a lazımdı ah ah. Şu lohusalığı ağız tadıyla yaşayamadan bitti ya yanarım ona yanarım

Banyo olayı cok sorun bizde su anda. Eşimi beklediğim için tüm şartlar uygun olcak da bebeği yıkayacağız ohooo durumu oluyor. Acil tek yıkamam lazım. Filenin üzerinde sırt üstü yıkamak cok rahat ama elime alış sırtını yıkamaya kalkınca işler cok zorlaşıyor

bi de iyice güç uygulayıp dikelmeye başladı kendini atıyor elimdeyken
Benim özellikle eğildiğimde gerildiğimde filan aniden kırmızı pembe kan boşalıyor hala. yoksa normalde gelmiyor gibi bi şey
Gamastan sonrası emzireceğinde yıkaman lazım canım
Sana şöyle söyleyeyim güneş mama da 90 zor içti. Anne sütünde içse içse tek öğünde 120 içsin hadi. Bu bebe suan 45 günlük. Kafana takma bence onu
Aaa aralıksız kaç saat uyuyor su anda ve kaç cc mama veriyorsun bebitoooo