masallah sizede kuzum

sut guzel geliyor emiyorda ama geceleri tam yeterli gelmiyor. gene duruma gore 20-30 ml mama veriyoruz. isimede geliyor cunku mama yediginde cok cabuk uykuya daliyor

bakalim dr ne dicek yarin. duzenli cis kaka yapiyor, uyaniyor da. uyanikda kaliyor gun icin de bir kac saat. saniyorumki oyle agir bir sariligi yok.
benim annemde kiyafetleri ayarlarken cocugun yorgani nerde onuda yikayalim dedi. bende dedim yok

sok oldu nasil yani fln

arkadasim vermisti bir tane ama oda hic kullanmadi yeni oaketinde duruyor
muslin gene hava aliyor. bende gun icinde salonda yanimizda fln oturttugum da muslin ortuyorum uyuyakalmissa fln. her seferinde derin uyku tulumuna sokmuorm tabi cocugu
ay benm su agrilarim gecsin bende gezicem.
hatta cuma bir yerde depo indirimi var cantalarda , gidemeyecegim icin cok uzgunum
vallahi kuzum eger bebegin zaten ayak uyduruyorsa boyle devam edin. nasil alistirirsan oyle devam eder
anomm masallah

puf puf giyinmis

ya ne bilim ya

herkes dedi sizin bebeginiz buyuk olur. bizde kalipli insanlariz neden olmasin dedik ve olmadi

hersey varda bazi sacmaliklar yok degil

bir kadin dogum yapmis, kocasi da diger 4 yasindaki cocuga bakicak kimseleri yok almis hastaneye getirmis gece kalicaklar birlikte. yok efendm neymis cocugun asisi yokmus, ona yatak yokmus kalamazmis hastanede. ee napicak adam cocugu sokaga mi aticak yoksa yeni dogum yapmis esinimi yalniz birakicak . sacma yani.
dogumhanede 2 kisi yanimda , bekleme odasinda da iki kisiye izin vardi. bizimkiler tabi durur mu , aksam 5 is cikisindan sonra herkes ordaydi

8-9 kisi vardi fazladan , gelip bizi uyardilar fln sonra en son gelen isten gelirken calisanalra da pizza aldi. daha da kimse donup bakmadi kac kisi var icerde diye

valla bizde su veriyoruz 0.25 ml iki gundur.
zaten burda direk emzirceksin gozuyle bakmiuorlar. nasil besliceksin diyorlar. toz mamalarada su konuluyor ya onlari fln anlatiyorlar eger emzirme taraftari degilsen. oyle yada boyle cocuk su aliyor yani.