Canım bizim kız anca memede uyuyor öyle uykuya dalıyor yüksek oranda. bir de zaten emmesi zayıf olduğu için 15 dakikada doymuyor, şu an bile emziriyorum, uyuyor ama 5 dakika sonra uyumamış gibi dinç gözlerle bakıyor sağa sola. Kaşık biberonla süt verdikten sonra gazını çıkarıyorum hemen, yine emme gibi şanslıysam çıkıyor. Bulgur yemiştim acaba o mu gaz yaptıBizde biberonu bırakma yolunda ilerliyoruz resmen bqğımlı olmus bir yanda da mama azaltmamız var tabi çişli bez sayımız azaldı haliyle ama ağlamıyor böyle aç olsa ağlar değil mi. Mamayı azaltınca kusmasıda azaldı. O fışkırtarak kusma yada su gibi kusma yarı yarıya azaldı. Ama reflüsü olan bebeklerde az az sık sık besleyin diyorlardı. Ben artık hemen hemen her emzirme sonra süt sağıyorum az da cıksa onuda veriyorum aç kalmasın diye. Perşembe tartı günümğz bakalım 1 hafta nasıl gelecek minik kuşuma bu aşamalar. Allah yardıcımız olsun oydu buydu derken ilk 3-4 ay çok zorlayacakmıs yarıladık sayılır
Amin kuzum benim seninde yardımcın olsun. Kusma problemi çok yoruyor zaten çocuğun içi boşaldıkca acıkıyor yedikce kusuyor çok zor bir döngü inşallah sıkıntısız atlatırsınız canım benim
Emzirmeyi uzun süre tutmamayı denesene bi canım: 15 dakika emsin yeter. Cocuk memede cok duruncada gazlanma olur. İster istemez havada yuttugu zaman gaz problemi oluyor. Yediklerini gözden geçir ne yediğin gün gaz problemi artıyor onu azalt. Kimyon çayı içiyorsan yemeklerin ardına iç hmen. Sen kaşık biberon deniyodun kaşık biberonda gazı arttıyormus hava yuttugu için bebek