• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim gündüz göz yummadı haliyle iş yapamadım babası geldi bi yattı dört saat uyudu adama gel de inandır hani durmuyodu diyo şimdi de kalkmış 12de başlıyo bizim krizler kolik mi anlamıyorum ki tam saatinde başlıyo bi de garip şekilde ağlarken alt pijamasını çıkarınca susuyo ne mana yani
Hep aynı saatteyse muhtemelen koliktir kuzum bizimde hep abisi yatar kız kalkar. Altını açınca benim kızım da rahatlıyor hatta bugün açıp masaj yapayım dedim kız dünden berii kaka yapmamıştı bir 💩 yaptı ki fışkırarak çarşaf benim üstüm komple gitti 🤣 -Sunshine -Sunshine iyi bilir 🙈

Canım benimki sağı emip solu bırakmıştı. Neticede sol meme ucum içine doğru kaçtı ve silikon meme ucu kullanmak durumunda kaldım bir süre ve süt azaldı sağın yarısı kadardi. Ama bu durum iki haftalıkken falan oldu. Şimdi daha kuvvetli çeneleri meme ucuna falan gerek kalmaz sanırım. Farklı pozisyonlarda vermeye çalış ama bırakma birkaç gün sürmez emer yine. Arada ayarları bozuluyor bu bebelerin. Bazen biberonu daha çok istiyo benimki. O zaman panik oluyorum ya bırakacak mi diye. Bazen de biberonla doysa bile illa meme de istiyor rahatlıyorum. Henüz hicbirseylerinin düzeni yokki
Dillerini cozene kadar olan bize olacak sanirim. Iki memeyi yiyir şükür ama bir anda emmiyor cene kuvvetli eskisi gibi degil ama 20dk 30 dk emmekle doymaz diye düşünüyorum

Hep aynı saatteyse muhtemelen koliktir kuzum bizimde hep abisi yatar kız kalkar. Altını açınca benim kızım da rahatlıyor hatta bugün açıp masaj yapayım dedim kız dünden berii kaka yapmamıştı bir 💩 yaptı ki fışkırarak çarşaf benim üstüm komple gitti 🤣 -Sunshine -Sunshine iyi bilir 🙈
:d gardrop kapağından 💩 temizlediğimi biliyorum ya 😁

Arkadaş bu 2. Ay aşıları neymiş, çocuğun ateşi çıkıyor sürekli.
Uyku uyuyamadım. İlacı da içmiyor zorla içirirken defalarca genzine kaçıyor
Nefes alamıyor öksürüyor köpük köpük kusuyor
😩
Ah güneşim 😢 ah bu aşılar. ☹️ Normal miymiş bu kadar yan etki?

Bebeklerinizin gelisimini / hangi aktivitilerin yapilcagini vs takip ettiginiz bir uygulama var mi kizlar ?
Valla bende sorucaktım benim doktorum söylüyor mesela 3. Ayda oyun halısı dönence hışırtılı kitap dedi 2. Aydada zeka kartları hepsini yapıyorum Nil kuş tam bir dönence aşığı😂

Valla bende sorucaktım benim doktorum söylüyor mesela 3. Ayda oyun halısı dönence hışırtılı kitap dedi 2. Aydada zeka kartları hepsini yapıyorum Nil kuş tam bir dönence aşığı😂
bana simdilik bir tek tummy time soylediler o kadar ama ne zaman boyle tutup cekme fln gbi seyleri yapmak lazm bilmiyorum

Kizlar sorulariniza cevap bulabildiniz mi bilmiyorum mesajlari ara ara okurken gordum mesajlarinizi.
Benim kizim baya hasta suan bir virus kapmis zaten hastanedeyiz 3 gundur hala daha iyilesmis degil.
Bizim hastaligimiz ufak tefek oksurukle basladi. Bir kere öhö diyip susuyordu. Sonra öhö öhö olmaya basladi. Sonra sirtindan ses gelmeye basladi sonra da burnu tikandi. Doktor goturdum cigerleri temiz ama her gun getir kontrol edeyim cok hizli ilerlerler dedi. Henuz cok kucuk oldugundan ilac veremem buhar makinesiyle ventolin ver yatirmamiz gerekebilir duruma gore dedi. 3 gun goturdum gayet iyiydi keyfi de yerindeydi 4. gun yogundum goturemedim 5. gun bebegim nerdeyse baygin gibiydi gozundeki parlaklik gitmisti bebegimin goturdum doktor cigerleri cok kotu durumda hemen yatirmamiz lazim dedi. Yatirdik 3 gundur hastanedeyiz ve burada 20 gunluk bebekler bile var.
Demem o ki sakin hafife almayin gidin en azindan saglik ocaginda dinletin cigerini. Bizim 1 gunde ilerledi ve mahvolduk diyebilirim.
Niyetim buradakileri korkutmak asla degil sadece benim yasadigimi hicbir anne yasasin istemem.
Dün doktora gittik, ciğerleri dinledi hızlıca doktor iyi dedi, burnunu açtı. Doktordan çıkıp aşı sırasına girdik, hırıltı yeniden başladı. Geçen gece bu hırıltı yüzünden korkup acile gitmiştik burnu tıkalı demişti. Doktor burnunu açtı dün hırıltı devam ediyor. Kaç doktora götüreceğim daha ya 😞 doktorlara da güvenim sarsılıyor artık

Kızlar güvenli bağlanma ile ilgili video vs izlediniz mi bilgisi olan önerebileceğiniz bir yer var mı ?
Şimdi gün boyu benimle bebeğim emzirme bakımı vs babası ile yapıyoruz arada anneanne babanne oluyor onlara gidince bu onu etkiler mi acaba birde yatarken beşiğine koyuyorum kucağımda uyutmuyorum yani ama emzirme seanslarında uzun uzun kucak kucağayız iyi mi yapıyorum acaba kötü mü ? Geceleri artık gece lambası kullanıyoruz karanlık oluyor oda alışsın diye
Yatağında kendi kendine uyuyor mu 😍 nasıl başardın canım nolur akıl ver

Dün doktora gittik, ciğerleri dinledi hızlıca doktor iyi dedi, burnunu açtı. Doktordan çıkıp aşı sırasına girdik, hırıltı yeniden başladı. Geçen gece bu hırıltı yüzünden korkup acile gitmiştik burnu tıkalı demişti. Doktor burnunu açtı dün hırıltı devam ediyor. Kaç doktora götüreceğim daha ya 😞 doktorlara da güvenim sarsılıyor artık
Cnm serum fizyolojik aspiratörle günde 15 kere yaptığıma rağmen 1 haftada geçti bizim

51864D85-D754-4005-8BC4-3FD15FB6174E.webp
Kızlar bu ne 😭😭 doktordan gelir gelmez her şey çıktı maşallah

Cnm tutup çekme için erken bizimki bile yapmıyor daha sen zeka kartları al 10 dk bile baktırsan yeter
simdi prima nin ayni marka ama adi pampers diye geciyor burda onun uygulamasini indirdimde , orada yaziyor ay ay neler yapilabilir die .

benim beklentim cok bu bebeklerden anlasilan😂😂

Yatağında kendi kendine uyuyor mu 😍 nasıl başardın canım nolur akıl ver
Benim yatak yanı beşiğim canım emzirirken uyuyor beşiğini ısıtıp yatırıyorum bir elimle başını okşuyorum diğer elimle pışlıyorum uykuya dalıyor tekrar uyanmaya çalışırsa geceleri yine pışlıyorum

Back
X