• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizim geceleri hic boyle uyumamazlik yapmazdi bazen zorlasa da bir sekilde kucagimda ya da omzumda uykuya dalardi. Annem ve teyzem bizdeler haftasonuna kadar, kızımı ayaklarinda sallıyorlar yapmayin desem de. Ve şimdi alisti mi ne oldu bugece kac saattir uyutamadim cok sinirliyim ve üzgünüm. Resmen rutinimiz bozuldu. Tamam faydaları cok sag olsunlar da ayakta sallamak icin erken degil mi yaa icim içimi yedi.
Bence alışkanlık geliştirmek için çok erken dönemdeler. Güneş anakucağında da sallanarak uyuyor, gündüzleri çoğu zaman.
Akşamları ben hafif sallayıp uyutuyorum ama sallamadığımda da sadece ninni ile uyuduğu çok oldu.
Bir de hızlı sallıyorlarsa uyarabilirsin sağlıklı değil çünkü.

Ve 8. Hafta ayağına girmiş olabilirsiniz şu an, biraz zor geçiyor 10 gün sürer muhtemelen.
ya benim kizin allahtan agzi, burnu ,yanaklari ve gidisi bana benziyor 😂😂yoksa kocama cok bilenirdim 😂😂
😁😁😁
bizimki de sürekli tip değiştiriyor sanki
takip etmeyi bıraktım sonucu merakla bekliyorum 😅
Eşinin Lohusalığı nasıl gidiyor 😝

😘😘😘

Bence alışkanlık geliştirmek için çok erken dönemdeler. Güneş anakucağında da sallanarak uyuyor, gündüzleri çoğu zaman.
Akşamları ben hafif sallayıp uyutuyorum ama sallamadığımda da sadece ninni ile uyuduğu çok oldu.
Bir de hızlı sallıyorlarsa uyarabilirsin sağlıklı değil çünkü.

Ve 8. Hafta ayağına girmiş olabilirsiniz şu an, biraz zor geçiyor 10 gün sürer muhtemelen.

😁😁😁
bizimki de sürekli tip değiştiriyor sanki
takip etmeyi bıraktım sonucu merakla bekliyorum 😅
Eşinin Lohusalığı nasıl gidiyor 😝

😘😘😘
esim lohusaliga giremedi ya😂 iki iş yaptigi icin yoruluyor baya birde dogum da o kadar korktu ki hic gıkı cikmiyor 🙈

gece zorda kalmazsam uyandirmiyorum ama kendi uyaniyor yardim ediyor fln bende bisi demiyorum :)

dun hatta erken yataga gitti , bende kizi emzirdikden sonra gittim, baktim uyuyor , yanagindan optum , megersem uyanikmis🙈 cok hosuna gitti , haftalar sonra ilk defa temas ettim adama😂😂

esim lohusaliga giremedi ya😂 iki iş yaptigi icin yoruluyor baya birde dogum da o kadar korktu ki hic gıkı cikmiyor 🙈

gece zorda kalmazsam uyandirmiyorum ama kendi uyaniyor yardim ediyor fln bende bisi demiyorum :)

dun hatta erken yataga gitti , bende kizi emzirdikden sonra gittim, baktim uyuyor , yanagindan optum , megersem uyanikmis🙈 cok hosuna gitti , haftalar sonra ilk defa temas ettim adama😂😂
Maşallah de her yerde anlatma 😂😂

Hele dünürlerimin tatlılığına yaa.😍😂

Benim de uyurken görünce bir osmanlı tokatı patlatasım geliyor.😂😂

Kizim geceleri hic boyle uyumamazlik yapmazdi bazen zorlasa da bir sekilde kucagimda ya da omzumda uykuya dalardi. Annem ve teyzem bizdeler haftasonuna kadar, kızımı ayaklarinda sallıyorlar yapmayin desem de. Ve şimdi alisti mi ne oldu bugece kac saattir uyutamadim cok sinirliyim ve üzgünüm. Resmen rutinimiz bozuldu. Tamam faydaları cok sag olsunlar da ayakta sallamak icin erken degil mi yaa icim içimi yedi.
Benimkinide sallıyorlar tüm büyükler allahtan bizimki aramıyorum aynı düzeninde uyuyor sancısız ise bebekler çabuk düzene alışıyor çabuk unutuyorlarmış tekrar kendi düzenine alışabilir canım üzülme

Kızlar günaydın. Bugün 2. Ay aşımız vardı lakin olamadık haftaya kaldı. 5.5 kilo olmuşuz boyumuz 57 cm. Kafa ölçümü 38.5. Doktor kucağına almıştı bir bakışı var doktora kaşları çatıp sanarsin dalacak. Rota aşını yüzde yüz öneriyoruz dedi. Kafa muayenesi d vitamini ile alakaliymis bilmiyordum. Kafada konak başladı. Zeytinyağı na başlamıştım banyo öncesi. İçine karbonat da koyup banyodan 45 dk önce surmemi banyo öncesi yumuşak fırça yada elimle taramami söyledi. Karbonat kabartirmis kızlar bilginiz olsun

Kızlar günaydın. Bugün 2. Ay aşımız vardı lakin olamadık haftaya kaldı. 5.5 kilo olmuşuz boyumuz 57 cm. Kafa ölçümü 38.5. Doktor kucağına almıştı bir bakışı var doktora kaşları çatıp sanarsin dalacak. Rota aşını yüzde yüz öneriyoruz dedi. Kafa muayenesi d vitamini ile alakaliymis bilmiyordum. Kafada konak başladı. Zeytinyağı na başlamıştım banyo öncesi. İçine karbonat da koyup banyodan 45 dk önce surmemi banyo öncesi yumuşak fırça yada elimle taramami söyledi. Karbonat kabartirmis kızlar bilginiz olsun

Ara ara kuru kuruda tara canım azaltıyormus

Valla kuzu iyi bi çocuk doktoru bulmak kadın doğumcu bulmaktan çok daha zormuş.
O normal bu normal vs
Rota için gün verdi, dedim ki alerjileri var ağır gelmesin yapacak mıyız aşıyı, evet evet salgın vs bir şey olmaz diyor. Çok ishali var diyorum kilo alımı çok dengesiz biraz toparlanabilseydi ? ama yok ezbere cümleler
Her bebeğin ayrı değerlendirilmesi lazım yaa

Hangi şarkıymış o hemen ezberleyeyim 😝
Heeeh işte aynen senle konuşmuştuk benim için de görevden çıkıp iletişim kurabildikçe daha huzurlu ve mutlu bi bebek oldu sanki.
Hem önce hemen kucağa almak yerine bu şekilde sakinleşmesi hoşuma gidiyor.
Çok daha iyi hissetmene çok sevindim canım benim 😘

Deme ya 😪 özel aşıları yaptırmamayı düşüneceğim kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi😪
Ya gerçekten bu doktorlar beni deli edicek. Onlar günde 50 bebek görüyo ama bizim için durumun böyle olmadığını anlamıyorlar. Araştır kuzum bulursun dişine göre bir doktor inşallah 🙏
ya benim kizin allahtan agzi, burnu ,yanaklari ve gidisi bana benziyor 😂😂yoksa kocama cok bilenirdim 😂😂
Ahahahhahaah kız benim oğlum babasının kopyası kızım da kaynanama benziyor şuan ben napayım 😀

Günaydın herkese bebeğim bugün 56 günlük oldu dün akşam birden bana biraz sıcak geldi ateşi koltuk altında ölçtüm 37.6 geldi hemen soydum. 1 saat sonra 36.8 e geri döndü. Dünden beri iki kere öksürdu ve burnu tıkalı gibi gece ateşi ara,37.2 filan çıktı. Bende dün iki çay kaşığı ıhlamur verdim. Gece 1 kere öksürdu. Şimdi hirliyor gibi. Burnunu 3 saate bir temizliyorum. Serum fizyolojik ile. Ama genel olarak huzursuz da değil şuan. Doktora gitsem mi

Back
X