Canım yazamadım bu saate kaldı kusura bakma lütfen, Zeynep kamile gideceğiz hem nöroloji hem gastroentroloji aynı gün randevu aldık.
Bu çok doğru canım, insanın kalbindeki o korkuyu silip atması çok zor. Açıkçası birlikte 1 ay geçti ama benim için çok daha uzundu.
Anksiyete geçirecek gibiyim bazı günler. Mesela bazen Doruk saatlerce uyur, onu kaldırmak öyle zordu beslemek için. Hipoglisemi var dedim bir dönem kendi kendime. Her gün ayrı sıkıntı. Hatta 81 gün ben nasıl ayrı kalmışım ondan diye kendimi sorguluyorum. Psikolojim gerçekten darmadağın olmuş, farkında değilmişim.
İyi yapmışlar, o sorumluluk ve korkular birleşince kafayı kırmamak çok zor. Beni de haftasonları eşim çıkarmak istiyor kafamın dağılması için. Her gün Doruku anneme bırakıp, yarım saat yürüyüş yapıyorum öyle rahatlıyorum.
Yaşayan bilir, zor şeyler… şu an durumuma karşıdan bakınca daha zormuş. Senin de keza öyle. Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler.
İnanmıyorum

gerçekten büyük bir sınav. Allah yardımcın olsun gerçekten. İnşallah düzelir ayağı. Daha iyi olursunuz. Zavallı yavrum, her hafta bu sıkıntıyı yaşamanıza üzüldüm. İnşallah geçecek canım, sen sabırlı kullardansın.

Kuzum sen söyledikten sonra kafam rahatladı biraz, yarın zaten duyacağız gerçeği hayırlısıyla. Evet prematüreler farklı her bakımdan, geçen gittiğimiz doktor da açıklığı fazla bulunca hemşire de öyle deyince canım sıkıldı ama inşallah geçebilen bişeydir, normaldir inşallah.

ay canım alemsin tabii ki aklına gelmiyor. Yüz defa söylesem de gelmiyor sonunda ben yapıyorum ve en sonunda saçma sapan yorumlar yapıp beni çileden çıkarıyor

bekleme al internetten gitsin

geldi mi almadan merak ettim.
Maalesef geneli böyle canım kafaları tek tip çalışıyor