- 8 Ocak 2021
- 796
- 1.762
- 63
Merhaba kızlar gebelikte tiroid hapına başlayanlar varmı doğumdan sonra ne yapicaz ben doktora gittim tahlil sonuçlarını bekliyorum da gebelik sonrası hatta bir ömür kullanmak gerekiyor gibi şeyler okudum inşallah öyle bı durum yoktur benim tsh değerim normal sınırlar içindeydi bu arada sadece gebelikte önemli kullan demişti doktorum ondan kullandim
Bana da kullanmaya devam et demişti biraz kullandım bıraktım aklıma gelmiyo bu telaş içinde gidip kan vermek lazım
Neyse bir benimki değilmiş sorunlu benimki bide bakabiliyorda mamasını yediriyor gazını çıkarıyor pişpişleyip uyutuyor ondan gece duymuyorum ağlamasını dediğinde bir şey diyemiyorum çünkü akşam 21.00 de yatıyor o saattte kadar hep ilgili ama benimkide yapmıyordu ben birzz uyucam diyip bıraka bıraka alıştı. Bir şeyler araştırma alma konusunda aman almasın bir kıyafete 400 tl veriyor ben indirimde 8 takım alıyorum kıza nerde en pahalı şey o orda kızına gelince asla acımıyor
Benimki akşam 6da geliyo sağ olsun çok yardımcı oluyo kızı tutması bile yetiyo geceye kadar onda çünkü ben taşımaktan yoruluyorum ona bırakıp oğlanla dışarı da çıkcam arada kendimize böyle anlar yaratmak lazım babaya bırakıp tek çıkmak b kuaföre gtmek gibi
arkadaşlar bebişlerin yüzüne hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz kızımda çok sivilce çıktı yağda gözenekleri kapattığı için önerilmiyormuş cildiyeye gidicez ama sorayım dedm sizede
Karbonatlı suyla sil demişti isilik için dr