• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
bn piskolojik olark hazir degilm galiba korktm bian titremeye basldm plansiz seylere uymam zor oluyor biraz
2 sezeryanm olmasına ragmn napıcm nasil gecicek diye strese girdm cok
Bikaç gün daha beklerse minik kuş annesi de kendini hazırlamış olacak inşallah. Hepimizde var korkular bi şekilde atlatıcaz 🥹 Allah yardımcımız olsun. Tansiyonun düştü ama demi

Bikaç gün daha beklerse minik kuş annesi de kendini hazırlamış olacak inşallah. Hepimizde var korkular bi şekilde atlatıcaz 🥹 Allah yardımcımız olsun. Tansiyonun düştü ama demi
insallah canim insallah
herkezi teselli ederken iyidi sıra gelince terledim
tansiyonum da 17 yukseldi sonra 14 dustu yani yuksek ilerliyor varis corabi verdiler pıhtı atmasın diye onlem almak icin
surekli nst serum takılıyorz hastanede

kanka o kasılmalar grupta çoğu arkadaşta oluyor, magnezyum alıyor musun sen?
Evet bebeğim kullanıyorum magnezyum. O şekil değiştirince biten kasılmalar falan alıştım onlara yalancı olduğunu anlıyorum da ilk 32de miydim neydim o sıra bi ağrılı gelmişti ilk nst acildeydi orda 86 62 falan düzensiz sancılar çıkmıştı sonra da doktorum biraz korkutmuştu beni ondan pinpiriklendim bugünkü kasılma gibi değil de baya reglin ilk günü gibi bi ağrı son yarım saattir bişeyim yok geçti gibi şu an artık zaten korkcak bişey kalmadı demişti yeni doktorum o yüzden daha sakinim artmadıkça gitmem

O bende bir aydır var bu iyi bişey demekki vücudun normal doğuma hazırlanıyor onlar rahim kaslarını falan gevşetiyor
Evet doktorum da serviks yumuşarken ya da kısalma gösterirken böyle vajina ağrıları olur demişti bana bide başı bastırmaya başlamış kanala girme çalışmaları falan demişti ama bu oluyo diye hemen yarın doğurucam diye düşünmemek lazımmış çünkü kiminde bu hazırlık 38-39da başlıyomuş kiminde 34-35 ben de ona yoruyorum şu an 🥲

insallah canim insallah
herkezi teselli ederken iyidi sıra gelince terledim
tansiyonum da 17 yukseldi sonra 14 dustu yani yuksek ilerliyor varis corabi verdiler pıhtı atmasın diye onlem almak icin
surekli nst serum takılıyorz hastanede
Hastanede olman ve her türlü önlemi almaları en önemlisi canım, varis çorabına kadar önlem alınmış. Sağlıkla bikaç gün daha böyle geçer inşallah 🙏

Ben valla Giyilebilir aldım burda kızların çoğu ondan alınca🥲

kanka oda çekilecek bir şey değil 😆🤣 ya iki kişide yiyecek ya ayrı yatılacak o gece😂

tüm dualarımız seninle aşkoo😍 inşallah saati bellimi? 😌

yürü beee😆🤣 arkandayız

Bence bu tamamen genetik kanka 🥲 bende araştırmıştım öyle bir şey yokmuş 😂

Ben ikeadan almıştım kokusu yoktu ama yinede sirkeli karbonatlı suya bezle sildim

ikisi farklı işlem görmüyor mu 😬

Banada aldırdın 🫢😂

Vayy Alphan çok havalı😍😍

çok geçmiş olsun canım 🙁🙁

pusete koyacaz canım 😌 kemerinide bağlıcaz çünkü en çok yenidoğan kazası kemer bağlamayıp düşmez dedikleri için yaşanıyormuş

bende bayıldım ayıldım😍😍😍😍

bu gün aklımdan geçtin nerdesin diye yazacaktım😂😂
Birilerinin benden önce araştırmış olmasına bayılıyoruum :KK9:🩷

evet canim Adnan hoca doktorum
bnada gelse sorun yok dedi ultrasona gore kilo iyidi 2 doz ciger gelistiricide vurdular zaten
gun ileri atmaya calisiyoruz iste suan 35+5
Anladımm canım sağlıkla zamanında gelsin inşallah 🙏 ben senin doktorunu çok seviyor ve güveniyorum canlı yayınlarında filan çok açıklayıcı konuşuyor için rahat olsun gayet tecrübeli bir doktorun var 🙏
Ay klasik acaba doğuruyo muyum perilerim geldi kanka bildiğin regl olcakmışım gibi bir ağrı çekiyorum hem kasıklarda hem vajinada bi sakinliyo sonra tekrar başlıyo kız da aşırı hareketli toplandığı yeri kasıyo dokunsam acıyo sonra bi gevşetiyo doğursam anlamıcam gibi gelmeye başladı 🥹😂😂😂😂
Evet doktorum da serviks yumuşarken ya da kısalma gösterirken böyle vajina ağrıları olur demişti bana bide başı bastırmaya başlamış kanala girme çalışmaları falan demişti ama bu oluyo diye hemen yarın doğurucam diye düşünmemek lazımmış çünkü kiminde bu hazırlık 38-39da başlıyomuş kiminde 34-35 ben de ona yoruyorum şu an 🥲
Seninle birebir aynı şeyleri yaşıyorum ama benim regl ağrısı gibi olan ağrılarım genelde gecenin köründe oluyor 🤣 rahim hazırlanıyor çok normal 🤩

Ben sadece göğüs kalkanı aldım canım o da iki işlevli hem yara olduğunda onarıyor hemde sütü topluyor. Silikon uçları her bebekte kabul etmiyor.kalkan almadysan önceliğin o olsun bence avent aldım ben
emzirirken yara olur diye korkmaya basladim simdiden.kalkan kesin alayim o zaman herkes öneriyor. bu aslinda ihtiyaca gore alinir da,uygunken ve ablam yanima geliyorken siparis vereyim diye dusundum
İlkinde kullandim bunlardan ama markası neydi hatırlamıyorum wee baby olabilir, göğüs ucum yok gibiydi, bebek tutamıyordu, sonra bunu kullanarak emmeye başladı, biraz alışınca bunsuz tuttu
tesekkur ederim yanitin icin, gogus ucum belirgin olmaya basladi son aylarda.normalde belirgin degildi. hem bebege kolaylik olur belki hem de benim meme ucum hassaslasirsa alayim diye dusundum

Bizim doğum yarın olacak Allahın izniyle 🙏🥹
Çok duygusal ve çok heyecanlıyım 🥹 sağlıkla kolaylıkla geçsin doğumumuz bebişimizi kucağımıza alıp gelelim 🙏
Dualarınızı bekleriz.

Canım sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
iyi olacaksınız, güzel dualarımız seninle 🙏🏻🤗 bize haber vermeyi unutma lütfen 🙏🏻 🥰
Selam kızlar, öncelikle doğum yapan bütün arkadaşlarımı kutluyorum allahım analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin🌺 çok şükür grubumuzda erken doğum olsa bile bebişlerimiz sağlıklı ve çok büyük problemlerle karşılaşmadılar. Bazı arkadaşlarımızın bebişleri bir süre yoğun bakım süreci gördü ve çoğu sağlıkla evine döndü. Darısı biz doğurmayı bekleyenlere inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız 🙏🏻
Benim küçük bir sorum var çekmece içi organizer alan arkadaşlarım organizerleri nasıl temizlediniz bugün geldi kargodan fakat bi kötü kokuyorlar makineye atsam atamam içinde karton var sert dursun diye koymuşlar bezle falan mı silmem lazım temizleyenler nasıl temizledi acaba?

Ben sirkeli, karbonatlı suyla sildim canım 🌷👍🏻
Kapı süsü ve hediyeliklerimiz geldiiiii 😍😍😍 ayy bayıldım bayıldımmm 🥰 instagramda baykuşcrafta yaptırdım çok memnun kaldım 🥹

Harika görünüyorlar canım😍 Güle güle kullansın Topraktoşun hediyeliklerini herkes 🥰
evet canim Adnan hoca doktorum
bnada gelse sorun yok dedi ultrasona gore kilo iyidi 2 doz ciger gelistiricide vurdular zaten
gun ileri atmaya calisiyoruz iste suan 35+5

Stres yapma canım, kaçıncı doğum olursa olsun insan korkabilir, bu çok normal, aniden gelişeceği için sen korkuyorsun, planlı sezeryan diyorlar ama planlı olmayınca böyle korkular tetiklenebilir ki ama sen aslında hazırsın bak ciğer geliştirici yapılmış, maşallah kilosu da iyi bebeğinin 🙏🏻 geçmiş olsun, inşallah gönlünden geçtiği gibi 1 hafta daha dayanır 🌷
Evet bebeğim kullanıyorum magnezyum. O şekil değiştirince biten kasılmalar falan alıştım onlara yalancı olduğunu anlıyorum da ilk 32de miydim neydim o sıra bi ağrılı gelmişti ilk nst acildeydi orda 86 62 falan düzensiz sancılar çıkmıştı sonra da doktorum biraz korkutmuştu beni ondan pinpiriklendim bugünkü kasılma gibi değil de baya reglin ilk günü gibi bi ağrı son yarım saattir bişeyim yok geçti gibi şu an artık zaten korkcak bişey kalmadı demişti yeni doktorum o yüzden daha sakinim artmadıkça gitmem

Canım benim de kasılmam oluyor, hatta dün nst de bir iki daha 70 leri gördü, doktorum çok normal sorun yok dedi, bizim seninle günümüz yakın, normal kasılma olması yani, zaten sen de artık her hafta kontrole gideceksindir takip eder doktorun 🌸

Hastanede olman ve her türlü önlemi almaları en önemlisi canım, varis çorabına kadar önlem alınmış. Sağlıkla bikaç gün daha böyle geçer inşallah 🙏
evet canm onlemler alındı beklemedeyiz konusmak iyi geldi😍
Anladımm canım sağlıkla zamanında gelsin inşallah 🙏 ben senin doktorunu çok seviyor ve güveniyorum canlı yayınlarında filan çok açıklayıcı konuşuyor için rahat olsun gayet tecrübeli bir doktorun var 🙏

Seninle birebir aynı şeyleri yaşıyorum ama benim regl ağrısı gibi olan ağrılarım genelde gecenin köründe oluyor 🤣 rahim hazırlanıyor çok normal 🤩
sagol canim
aa izliyormusn canli yayinlri cok rahat bi doktor guven veriyor icim rahat

Bizim doğum yarın olacak Allahın izniyle 🙏🥹
Çok duygusal ve çok heyecanlıyım 🥹 sağlıkla kolaylıkla geçsin doğumumuz bebişimizi kucağımıza alıp gelelim 🙏
Dualarınızı bekleriz.
Canımm dualarımız seninle inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini 🙏🏻 🌸

iyi olacaksınız, güzel dualarımız seninle 🙏🏻🤗 bize haber vermeyi unutma lütfen 🙏🏻 🥰

Harika görünüyorlar canım😍 Güle güle kullansın Topraktoşun hediyeliklerini herkes 🥰

Stres yapma canım, kaçıncı doğum olursa olsun insan korkabilir, bu çok normal, aniden gelişeceği için sen korkuyorsun, planlı sezeryan diyorlar ama planlı olmayınca böyle korkular tetiklenebilir ki ama sen aslında hazırsın bak ciğer geliştirici yapılmış, maşallah kilosu da iyi bebeğinin 🙏🏻 geçmiş olsun, inşallah gönlünden geçtiği gibi 1 hafta daha dayanır 🌷

Canım benim de kasılmam oluyor, hatta dün nst de bir iki daha 70 leri gördü, doktorum çok normal sorun yok dedi, bizim seninle günümüz yakın, normal kasılma olması yani, zaten sen de artık her hafta kontrole gideceksindir takip eder doktorun 🌸
iyi dileklrn icin cok sagol canm evet bu haftalarda beklemedgim icin plansz ilerliyoruz

Gece seviyosa demek 😂😂 doğurunca anlarız be bacım napalım 😂

Doktorum izinde 🥲 haftaya cuma gitcem nasipse 🤷‍♀️ şu an sakinledi zaten bi dakika aralığı olmadıkça artık gitmem boşa heyecan yaratmaya gerek yok 😂

Hiç meme reddi yapmıyormuş gibi çek annea dedi

Eklentiler

• 806D762A-541C-4BFD-ADE2-2E51AD53C5FE.webp
    806D762A-541C-4BFD-ADE2-2E51AD53C5FE.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 37

Teşekkür ederizz difem teyzesiii 🥰🥰 artık herşeyi hazır gelebilir 😅
evet canm onlemler alındı beklemedeyiz konusmak iyi geldi😍

sagol canim
aa izliyormusn canli yayinlri cok rahat bi doktor guven veriyor icim rahat
Evet izliyorum çoğu zaman kuzu çok güzel ayrıntılı cevaplar veriyor 🤗

Back
X