Bursa canım
İyi dedin armuta da bi bakayım
İnşallah çiçeğim
Ya bak o kadar sinirlendim ki şu duruma. Yakın Çevrede araştırma hastanesi olsa gitmek istiyordum aslında ama. Düz devlet hastanesi olsa ve şu tavrı takınan doktor olsa eşim kavga eder. Hani fazla bir şey de istememişsiniz ki standart rutin kontrol.
Her meslek dalında böylesi var ülke komple ahlaki çöküş içinde. İnsanlardan hakkıyla mesleğinin gerekliliğini yapmasını beklemek hayal oldu.
Kadın doğumcu bulmak zor sanırdım çocuk doktoru bulmak daha zormuş.
Şu arkadaki bıngıldak elime üçgen kemik geliyo ortası hafif yumuşak ama sanki dolu dolu bi yumuşaklık. İnş sorun yoktur ne diyim endişenmek istemiyorum artık. Üst bıngıldak hala büyükçe gibi.
Şimdi bi de Bursa’nın ilçesine gideceğim orada da doktor sıkıntısı var te Bursa merkezden doktor bulacağım bi de
Minnoşum paşamız sünnet olmuş hayırlı olsun
hmmm valla kuzucum hassasiyet gibi de olabilir bak bi makale atıcam bakarsın.
Kilonuz topluyordu sizin, kilo alımı iyiyse ve kakada kan yoksa belirtiler bu kadarsa diyete pek gerek görülmüyor sadece yeme sıklığını azaltabilirsin belki. Kusma da vardı sizde güneşte 2. Aya girmeden alerji belirtileri arşa çıkınca hafif kusmalar başlamıştı diyetle kesilmişti. Şimdi dana kıyma deneyince yeniden kusma başlamıştı hatta bir kere fışkırdı. 1 hafta geçti normale döndü son günlerde. Kusmuyor artık.
Sen aynı gün içinde aşırı tüketme istersen yine de
Oy oy oy çabucak iyileşin inşallah
Su bebeler hasta olmasın kıyamıyorum hiç