Parça parça atıyorum 30-40-30 gibi beslemeyi denemiş miydin canım. Reflü açısından
Ben size çok iyi geleceğine inanıyorum bebişler de büyüyor sakin ortamda bebişler de sakin oluyor

karışan eden olmayınca geleni gideni sınırlayınca çocuğun da bi düzeni olabiliyor canım
2 gün annemlerde kalmıştım iyi gelmişti ama insna 1-2 değil ki evde 6 kişiyiz birini sustursan diğerinden ses geliyo, diğeri çat çut kapı kapatıyo

çocuk bi uyanıyo bi daha dalamıyo düzen olmuyordu.
Evde bi eşime söz geçirmeye çalışıyorum o da başta zorlanıyordu ama şimdilerde alıştı bebeğin düzenine
Senin zaten başına üşüşen malum insanlar olmayacak mis gibi
Ayakta emzirmeyi deneyebilirsin bi de çanta tutuşu yaparsan sağ memeyi emer gibi sol memeyi emebilir.
Bu ara güneş de memeyle dertli, sol memede hele bazen kıyamet koparıyor. Ara ara başından beri sol memede problem çıkarır.
Ayakta da önce biraz cebelleşiyor ama tutunca uzun uzun emiyo. Bıraksam aç aç uyuyacak
Biz aynı yatağı bir tek reflü yatağı ile paylaştık, zaten reflü yataksız hiç yatmadı gibi bi şey

yeni yeni yatırıyorum 5.300 oldu ele geliyor artık çok şükür

Yatarak meme çok zor ya memem düşüyo , uyumamam lazım

Gerçekten o içgüdü var insan yattığı gibi kalkıyor

size de maşallah

Ya Allahım sırıtışa bak
Evde bi tane de bende olmasına rağmen içim gitti

yicem hepinizin bebeleri
Damadımın güzelliği de bi başka be

Forumun yalancısıyım

inşallah olmaz ya çeşit çeşit red ile cebelleşiyoruz zaten

Ben o 2 fırtlardan bizi emzik yerine koydukları anlamını çıkarıyorum

bazen süt geldiğine sinirleniyor gibi

Ya o meme ısırılmasından çok korkuyorum ben
Kuzucum normalde alerji olmasa keçi sütlü holle ya da golden goat önerirdim, ama rapor çıkartsa aslında doktor, direkt alerji maması kullansanız ? Kesin çözüm olur
Ben bu Aşırı kusma durumlarında hep alerjiden şüphe ediyorum valla
inek sütüne alerji ya da duyarlılık varsa Keçi sütlü mamalarda rahatsızlık veriyo
Bir de popüler markalarda alerjen mamalar var biraz tuzlu ama, burada da paylaşılmıştı bi tanesi
Online satış sitelerinde de satılıyorlar bi bakarım istersen
Uzamadan ateşsiz kolayca atlatın inşallah canım
İşte o iyi doktorları bulana kadar biraz gezmek gerekiyor galiba

Oy oy oy iyice koca bebek olmuştur
Güncellemeler beni bitiriyor sonunda tüm çekilenlere değdi diyorum

Ayna karşısında bi sohbetlerimiz bi gülüşlermiz var bizim de şükürler olsun

Abişi yerime öpüyosunn
Ay erken gelmiş senin canım.
Hormonlar düzene erken biniyor herhalde Benim de içime bu ay gelecek gibi doğuyor ama inşallah olmaz
Bu arada saç dökülmesi var mı sende?