Doğduğundan beri hepimizi başına dikmeyi başarıyor vallahi. Mızmız bizimki. Geçenlerde kucağıma alırken parmağı sürtüldü kazağıma bir görsen yarım saat parmağına bakıp bakıp mızıkldı

Gaz sorunumuz pek olmadı şükür.
Özel sektörde maalesef doğum öncesi ve sonrsı toplam 4 ay iznin oluyor Diloşum. Bende iki ayı doğumdan önce kullandım o yüzden böyle oldu. Sabahları bebişle ilgileniyorum öğleden sonraları annem gelip bakıyor, yarım gün çalışıyorum Allahtan.
Çok geçmiş olsun canım yaa kıyamam. Süt alerjisi mi varmış çok şaşırdım. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah

Maşallah size nasıl zor oluyor mu sünnet olayı? bizde yaptırıcaz da ben cesaret edemiyorum yaa. Bizimki yarım sünnetli doğdu. Doktor halk arasında peygamber sünneti derler buna dedi. Geciktirme yaptır biran önce dedi ama, bizim kalça ultrasonunda bir bacağında sorun çıktı. Şimdi çift bez kullanıyoruz. Bir ay sonra yine kontrol var. İnşallah normale döner de sonra sünnet işini halletmek istiyoruz bakalım. Kalçasına çok canım sıkılıyor. Bizde de durumlar böyle işte.