Kakadaki bu durum antibiyotikten önce de vardı dimi ? Antibiyotik de bozuyor bağırsakları maalesef.
Doktorunuz antibiyotik ile birlikte probiyotik de başlatmaydıysa mutlaka isteyin. Antibiyotik tedavisi sonrası bağırsaklar için 3 ay probiyotik öneriyorlar
uzamış sarılığa neden olabileceğini bilmiyordum hiç inşallah geçer hemen
Bu arada idrar enfeksiyonu kaynaklı aşırı ağlama huzursuzluk vs var mı? Yani anlayabiliyor muydun bi sıkıntı olduğunu?
Kızım inanılmaz huy değiştirdi 4. Ay da huy mu değiştiriyor yoksa başka bi sıkıntı mı var anlayamıyorum artık.
İnşallah canım. Ya ne demek çok üzülüyorum bi şekilde hastalıktan huzursuzluktan çok zor geçiyor hepimizin günü. Şöyle bi problemsiz günler geçirebilenimiz yok sanırım.
tıkanıklığın açılması için yapılabilecek bir şey yok mu ki? Nebülizatör filan çare etmez mi acaba
Kuzum belki üşümek de sebep olabilir hapşırmaya ama güneş üşümese de defalarca hapşırıyor. İçtiği genzine geliyo bazen de temizlemek için öksürüyor.
bi sıkıntı olsa süreklilik halinde seyreder bence.. beni de annem görüntülü konuşurken darlıyo alışacağız inşallah

Çok sevindim adınıza ya şifa olsun paşaya
Böyle güzelce devam eder umarım
Of ben de sana yazacaktım. 4. Aya girmekle birlikte değişen şeyler var mı?
Güneş ÇIL DIR DI..
Aşırı huzursuzluk ve gırtlak yırtarcasına ağlıyor. Başka bi sorunumu var çok endişeleniyorum.
Uykuya geçerken çok zorlanıyoruz artık.
4. Ay uyku gerilemesi ve meme reddi diyorlardı iliklerime kadar yaşıyorum hepsini.
Dediklerine gelince hepsi var ama ce eee ye beklediğim kadar ilgi göstermiyor

Oyun halısında artık elleri hep açık. Arada yalandan halkayı tutar gibi yapıyo ama tutuyor diyemem ben.
Ayna karşısında birlikte konuşur gülerdik son günlerde çok huzursuz orada da ağlıyor.
Sese dönüp bakıyor mu beben ya? Bizimki duyuyo orası kesin, gülüyo ben öteden konuşurken. Ama kafasını çevirip bakmıyor.
Bugün çıngırağa kafasını hafif çevirir gibi oldu ama emin de değilim.

ama aldırmıyorum 10 gün önce coğu şeyi yapmıyordu
Kötü kokuyordu midesi kalkıyor insanın
İlaç kokusu gibi değil canım