2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar Asaf çok hasta geçen Cuma gecesinden bu yana ateşini düşüremedik. Ben işteyken eve misafir gelmiş annem de geri çevirirsem ayıp olur diyerek kabul etmiş. Kadının çocuğu da gripmiş bizim oğlana bulaştırdı hastalığı. Çok üzgün ve sinirliyim. Sen küçücük bebeği görmeye geliyorsun çocuğun hasta hangi akla hizmet benim bebeğime bunu yapıyorsun. Anneme de çok kızdım niye kış günü eve misafir alıyorsun darılan darılsın dedim, ama olan oldu. Şimdi çocuğa 3 tane antibiyotik iğne yazıldı bugün sonuncusunu yaptırıcaz calpol şurup kullanıyoruz, fakat çocuğun ateşi asla düşmüyor. 37,5 - 38 derece arasında geziyor. Daha ek gıdaya geçemeden, boğazından birsürü ilaç geçti. Ne yapsam bilemedim. Cuma günü kontrolümüz var yine. Bir tavsiye verecek olan var mı ? :KK43:
çok geçmiş olşsun canım benim şükür bende hasta olanlar gelmedi de gelmek isteyenlere de deim iyileş de gelin diye... bu dönemde hastalıklar fazla zaten.

Kıyamam geçmiş olsun çalışmaktan değil bından korkuyorum ya 😒
Çok sağol vallahi ben evde olsam asla eve almazdım. Anneme dedim annesi eve misafir kabul etmiyor de diye tembihledim. İnsanlarımız maalesef pandemiyi çabuk unuttular 😤
cok gecmis olsun canim🙏🏼
Sağolasın canım 🥰
Sağ ol canım benim size de çok geçmiş olsun. Ben bol bol emzirdim ve üstünü açtım canım. Ekstra bir şey vermedim. Çok dengesizdi ateşi o yüzden acile gittim hemen
Çok sağol Vallahi bizim ne acil kaldı ne devlet doktoru ne özel doktoru hiç biri çare bulamadı. Yarın da inmezse ateşi kan tahlili yapalım dedi özeldeki doktoru. Bakalım bugün ilaçlarının etki etmesi lazımmış. Yarına bişeyi kalmaz inşallah bizde bebekte çok yoruldu günlerdir
Çok büyük geçmiş olsun canım. Bol bol emzirip eklem yerlerine ılık bezler sermekten başka bir şey gelmedi aklıma 😔
Çok teşekkür ederim. Emziriyorum sürekli Allahtan emmeyi seviyor. Bez falan da koyuyorum ama çok kısa süre sonra eski ateş geri geliyor. Nasıl birşey anlamadım. Bugün doktorumuz söyledi ınfluenza salgını var çok dikkat edin diyorlar

çok geçmiş olşsun canım benim şükür bende hasta olanlar gelmedi de gelmek isteyenlere de deim iyileş de gelin diye... bu dönemde hastalıklar fazla zaten.
Sağolasın canım vallahi annem bilsem eve sokarmıydım diyo ama artık iş işten geçti. insanlarımız çok bilinçsiz. El kadar bebeği görmeye hasta çocuğuyla gelecek kadar bilinçsizler işte. Ben hasta olsun olmasın kimseyi kabul etmiyorum. Mevlüdünü de yaza yapıcam Allah nasip ederse. Kaç gündür heba oldu çocuğum 😔

Yastık destekli bu şekilde
Canım sizinde kalça ultrasonunda sorun çıktı galiba çift bez mi kullanıyorsunuz. Asafın da öyle çift bez takıyoruz ama huzursuzlanıyo çocuk çok inşallah geçerde kurtuluruz. Benimde kafama çok takılıyor ahh annelik hem çok güzel hem de çok zormuş

Canım sizinde kalça ultrasonunda sorun çıktı galiba çift bez mi kullanıyorsunuz. Asafın da öyle çift bez takıyoruz ama huzursuzlanıyo çocuk çok inşallah geçerde kurtuluruz. Benimde kafama çok takılıyor ahh annelik hem çok güzel hem de çok zormuş
Evet canım maalesef. Gelişim geriliği cikti.Üç bez takıyorum bir tane de en usttekinin arasına katlayıp koyuyorum. Obsesif davranıyoruz biraz. Hem de 6 numara bezler. Alt değiştirme 20 dk. Huzursuzluğu sorma hem çok bunaliyor hem de altı ıslakken daha da rahatsız oluyo. İnşallah başka birşeye gerek kalmaz. Asafin değerleri kaç çıkmıştı USG de

Sağolasın canım vallahi annem bilsem eve sokarmıydım diyo ama artık iş işten geçti. insanlarımız çok bilinçsiz. El kadar bebeği görmeye hasta çocuğuyla gelecek kadar bilinçsizler işte. Ben hasta olsun olmasın kimseyi kabul etmiyorum. Mevlüdünü de yaza yapıcam Allah nasip ederse. Kaç gündür heba oldu çocuğum 😔
Mevludu ben koyde yapmayı düşünüyorum o yuzden . Hem kalabalık olur hem de acik hava mis gibi🥰 Ah bu insanlarimiz bilinçli görünüp üste cikmaya calisiyorlar ama bildikleri hicbir sey yok

canlar yarın 2. ay aşılarını olacağız da bana banyo da yaptır demişti. yaptırma sebebi ne ki. çocuk sızdı yaptıramadım. birazdan emmesi için kalkarsa da uyur yine ... uyku saati malum
Ben de şimdi bunu sormak için geldim, bizim de yarın aşılarımız var, bana da banyo yaptır dedi gelmeden, sanırım aşıdan sonra banyo olmadığı için. Ama öyle güzel uyudu ki kıyamıyorum. Aşıdan sonra kaç gün banyo yok acaba?

Ben de şimdi bunu sormak için geldim, bizim de yarın aşılarımız var, bana da banyo yaptır dedi gelmeden, sanırım aşıdan sonra banyo olmadığı için. Ama öyle güzel uyudu ki kıyamıyorum. Aşıdan sonra kaç gün banyo yok acaba?
Vallahi canım şimdi uyandı Şimdi yemiyor ev haliyle bizde de uyku var Uyuyacak mı O da belli değil Allah kerim beş buçuk saat üstüne Uyan sıpa bir arkadaş cevap verdi canım 3 gün banyo yapılmıyormuş O da dayanılır yani Köye gidecektim bu hafta sonu Zaten orada da yapamazdım Yarın perşembe cuma cumartesi pazar yapılmazsa pazartesi yapılır mı banyo

Bu ışıltılı hayatı Lina seçmedi 🙈
Ben her ne kadsr paspal paspal gezsem de kizim her zamanki gibi şık😂😂

Eklentiler

• B9FDDB40-3373-407E-9D66-5C59B35C6F21.webp
    B9FDDB40-3373-407E-9D66-5C59B35C6F21.webp
    69,8 KB · Görüntüleme: 76
Canoö verem aşısı biraz ağır ve ateş yapan bi aşı hemşire banada aynısını dedi bi gün öncesinden banyo yaptır aşıdan sonra 3 gün yaptıramıycaksın koluna dokunurkende dikkat edin dedi

Canoö verem aşısı biraz ağır ve ateş yapan bi aşı hemşire banada aynısını dedi bi gün öncesinden banyo yaptır aşıdan sonra 3 gün yaptıramıycaksın koluna dokunurkende dikkat edin dedi
Acıkıp uyanınca yıkadım hemen canım. Zaten dün fitil atılmıştı, sırtına kadar kaka yapmıştı hastanede yıkayamamıştım. İyi oldu bugün yıkadığım. Siz de karma ile veremi beraber mi vurulacaksınız?

Çok sağol vallahi ben evde olsam asla eve almazdım. Anneme dedim annesi eve misafir kabul etmiyor de diye tembihledim. İnsanlarımız maalesef pandemiyi çabuk unuttular 😤

Sağolasın canım 🥰

Çok sağol Vallahi bizim ne acil kaldı ne devlet doktoru ne özel doktoru hiç biri çare bulamadı. Yarın da inmezse ateşi kan tahlili yapalım dedi özeldeki doktoru. Bakalım bugün ilaçlarının etki etmesi lazımmış. Yarına bişeyi kalmaz inşallah bizde bebekte çok yoruldu günlerdir

Çok teşekkür ederim. Emziriyorum sürekli Allahtan emmeyi seviyor. Bez falan da koyuyorum ama çok kısa süre sonra eski ateş geri geliyor. Nasıl birşey anlamadım. Bugün doktorumuz söyledi ınfluenza salgını var çok dikkat edin diyorlar
Oh, çok güzel emmeyi seviyorsa atlatır inşallah kuzum. Sabaha güzel haberler bekliyoruz inşallah düşer bebişin ateşi ilaçsız tahlilsiz vs atlatır. Tahlil çok kötü oluyor benim kızım çok ağladı kan alınırken 😔

Acıkıp uyanınca yıkadım hemen canım. Zaten dün fitil atılmıştı, sırtına kadar kaka yapmıştı hastanede yıkayamamıştım. İyi oldu bugün yıkadığım. Siz de karma ile veremi beraber mi vurulacaksınız?
Evet hepsi beraber çarşamba günü vurulacak biraz geç oldu bizim o gün 2.5 aylık oluyo ama ancak toparlayabilmişler herkesi

Birde aklınızda bulunsun verem aşısının yeri kızarıp kabuklanıyo 4. Aya kadar falan oyle kalıyo eger kızarıp kabuklanmazsa vucuda etkisi olmsmış diye aşıyı tekrarlıyorlar

Birde aklınızda bulunsun verem aşısının yeri kızarıp kabuklanıyo 4. Aya kadar falan oyle kalıyo eger kızarıp kabuklanmazsa vucuda etkisi olmsmış diye aşıyı tekrarlıyorlar
Bize böyle bir şey söylenmedi canım nerden duydun

Back
X