- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
Pohpohum fotoğraf alıntıydı. Doruk’un dudak başı vardı 2 gün önce küçük bir operasyon ile kesildi. Şu aralar oldukça huysuz.cnm o fotoğrafı sen mi çektın dil bağı çnkü

Senin takımını yesinler minnoş kuşş![]()

Bu veletler bizi fena parmaklarında oynatıyorTepkisizi gülme acısından yazmıştım. Maşallah bunlar bize yapıyor benimkide benle babasına aşırı gülmez teyze hala dede vs konussun güler cevap verir. Bence onlar her gün bizden sıkıldısesinin tonunu değiştir kuzum severken müzik söyler gibi namelii seslen. Burda yazıyla nasıl anlatılırda canım değilde caanımm canımm filan diye şarkı söyler gibi gözlerinin içine bakıp öyle konusunca tepkileri artıyor

Canım çıktı sistemden aldık istersen 182i ara. Belki öyle daha kolay çıkar. Bir de yılbaşı sonrasını dene istersen doktorlar hep izinli vs yurtdışına filan gidenler de çok.Hayyal cnm siz çocuk nörolojısıne nasıl randevu aldınız, sürekli giriyorum randevu yok diyor.
Merhaba canım. Genelde sütle beslenen çocuklarda 10-15 gün bile kaka yapmaması normal sayılıyormuş. Mamayı azalttım demişsin. Demek ki olması gereken rutine geldi yapacaktır zorlama bence.Bizimde bugün 7. günümüz daha yapmadı
Yarın 3.ay kontrolü var doktoruna diyeceğim.Mamayi azalttigimdan beri hep böyle geç yaptı.Biz derecenin ucuna zeytinyağı sürüp makatini uyardık ondan sonra yaptı
Ama nereye kadar böyle olacak
Alışkanlık haline gelir diye korkuyorum
Ay şunun tatlılığıBu ışıltılı hayatı Lina seçmedi
Ben her ne kadsr paspal paspal gezsem de kizim her zamanki gibi şık![]()