2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
cnm o fotoğrafı sen mi çektın dil bağı çnkü
Pohpohum fotoğraf alıntıydı. Doruk’un dudak başı vardı 2 gün önce küçük bir operasyon ile kesildi. Şu aralar oldukça huysuz. :(
Senin takımını yesinler minnoş kuşş😍
☘️🐣🧿🙏 teşekkürler teyzesi.
Tepkisizi gülme acısından yazmıştım. Maşallah bunlar bize yapıyor benimkide benle babasına aşırı gülmez teyze hala dede vs konussun güler cevap verir. Bence onlar her gün bizden sıkıldı 😂 sesinin tonunu değiştir kuzum severken müzik söyler gibi namelii seslen. Burda yazıyla nasıl anlatılırda canım değilde caanımm canımm filan diye şarkı söyler gibi gözlerinin içine bakıp öyle konusunca tepkileri artıyor
Bu veletler bizi fena parmaklarında oynatıyor ☺️ bizden sıkılmak şöyle dursun, en büyü kurbanları biziz bence 🤣
Hayyal Hayyal cnm siz çocuk nörolojısıne nasıl randevu aldınız, sürekli giriyorum randevu yok diyor.
Canım çıktı sistemden aldık istersen 182i ara. Belki öyle daha kolay çıkar. Bir de yılbaşı sonrasını dene istersen doktorlar hep izinli vs yurtdışına filan gidenler de çok.
Bizimde bugün 7. günümüz daha yapmadı 😔
Yarın 3.ay kontrolü var doktoruna diyeceğim.Mamayi azalttigimdan beri hep böyle geç yaptı.Biz derecenin ucuna zeytinyağı sürüp makatini uyardık ondan sonra yaptı
Ama nereye kadar böyle olacak
Alışkanlık haline gelir diye korkuyorum
Merhaba canım. Genelde sütle beslenen çocuklarda 10-15 gün bile kaka yapmaması normal sayılıyormuş. Mamayı azalttım demişsin. Demek ki olması gereken rutine geldi yapacaktır zorlama bence.
Bu ışıltılı hayatı Lina seçmedi 🙈
Ben her ne kadsr paspal paspal gezsem de kizim her zamanki gibi şık😂😂
Ay şunun tatlılığı 🥰💋💓 lina çok süslüsün kızım 🥲 Birbasak Birbasak oğluşun şanslı 🤣

Bize böyle bir şey söylenmedi canım nerden duydun
Canım banada ilk kozkmda soylenmedi annemden duydun o zaman sormuştum kolu hiç iyileşmiyo kabuk diye oyle olması gerekiyo kabuk olmazsa aşı tutmamış demektir diye bi akrabamızın kızında oyle olmuş geçen sene kız 1. Sınıfa giderken tekrat yaptılar aşısını bizzat teyzesinden duydun o zaman kabuklanma kızarma olmamış yeniden yaptılar 6 yaşında diye

Bizimde bugün 7. günümüz daha yapmadı 😔
Yarın 3.ay kontrolü var doktoruna diyeceğim.Mamayi azalttigimdan beri hep böyle geç yaptı.Biz derecenin ucuna zeytinyağı sürüp makatini uyardık ondan sonra yaptı
Ama nereye kadar böyle olacak
Alışkanlık haline gelir diye korkuyorum
Doktora kaka olayını sordunuz mu? Söylediğini benimle de paylaşır mısınız

Yastık destekli bu şekilde
♥️🧿ay maşallah sana küçük kuş 🤭🫶🏻
uyku durumu nasıl canım benim ki de dengesiz bu hafta geceleri uzun uyumaya başladı. 7 8 saat arası uyuyor . Bazen hiç emmiyor bazen 5 saat sonra emiyor değişiyo. dün gündüz uzun uyudu mesela gece 1e kadar uyumadı. Bugün de velet misafirliğe gitti. arabada uyudu. misafirliğe de gitti uyudu derken 5 saat uyudu. eve geldik. biraz evde dolandık. sonra eşime yemek hazırlarken pusette uyuya kaldı. o yatış 3 saattir uyuyor 5. saate doğru gidiyor. emmedi daha :) Bu gece uyumayacak diye korkuyorum :S o değil de pusette kaldı ya. sığmıyor zaten aga gibi yatıyor. gittikçe aşağıya indi :KK70:
Neriscim o kadar saat uyuması çok değil mi? Maksimum 3 saat uyutun diyorlar beslenmesiz.
Sağolasın canım vallahi annem bilsem eve sokarmıydım diyo ama artık iş işten geçti. insanlarımız çok bilinçsiz. El kadar bebeği görmeye hasta çocuğuyla gelecek kadar bilinçsizler işte. Ben hasta olsun olmasın kimseyi kabul etmiyorum. Mevlüdünü de yaza yapıcam Allah nasip ederse. Kaç gündür heba oldu çocuğum 😔
Çok geçmiş olsun :( inanamıyorum hasta çocuğu ne diye getiriyorlar… çok büyük anlayışsızlık :(

Merhabalar kizlarr, bebis yuzunden pek giremiyordum buralara bir sey soruyorum sagolun cevap veriyorsunuz ama ben vakit bulup cevaplayamiyorum kusura bakmayin🌸

Aslinda bizim gibi hasta olan var mi diye bakmak icin girmistim, hasta olmayan daha az sanirim. Cocuklar perisan oldu ya cok uzuluyorum. Bir de dun asi olduk asiri huysuzlasti benimki surekli mizliyor uykusunda bile mizlar mi ya insan😂

Pohpohum fotoğraf alıntıydı. Doruk’un dudak başı vardı 2 gün önce küçük bir operasyon ile kesildi. Şu aralar oldukça huysuz. :KK43:

☘️🐣🧿🙏 teşekkürler teyzesi.

Bu veletler bizi fena parmaklarında oynatıyor ☺️ bizden sıkılmak şöyle dursun, en büyü kurbanları biziz bence 🤣

Canım çıktı sistemden aldık istersen 182i ara. Belki öyle daha kolay çıkar. Bir de yılbaşı sonrasını dene istersen doktorlar hep izinli vs yurtdışına filan gidenler de çok.

Merhaba canım. Genelde sütle beslenen çocuklarda 10-15 gün bile kaka yapmaması normal sayılıyormuş. Mamayı azalttım demişsin. Demek ki olması gereken rutine geldi yapacaktır zorlama bence.

Ay şunun tatlılığı 🥰💋💓 lina çok süslüsün kızım 🥲 Birbasak Birbasak oğluşun şanslı 🤣
Geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim yağmurcum. Meme reddine ramak kalmıştı bu çözüm olacak inşallah. Sizin emme olaylarında gelişme var mı?
Benimki biberona alıştı maalesef. Memeye gelince ağlıyor artık 😢😢😢. Hata bende zayıf davrandım. İnşallah size faydası olur canım

Neriscim o kadar saat uyuması çok değil mi? Maksimum 3 saat uyutun diyorlar beslenmesiz.
Cocuk normalde canim 2 saatte istedigi zamanda oluyor ama bazen 2 saatte emdigi 5 dakikayi bile kusuyor. Fazla geliyor. Sabah 6 da emdi 12de emip yatti. 5 dakika emdi . Yetti. Sonra 8 de emdi 15dk . Fazla geldi kustu.. Degisiyor yani . Iki gündür uykusu garip sekilde fazla ama biraz da dengesiz. Bu atak mi oluyor bilmiyorum gerci. 4ten sonra cok kipir kipirdi ondan. Uyuyani uyandirma isi bitti bizde canim. 4 5 saate kadar dayaniyor zaten. Gece 7 saat ustune emdigi de oldu hatta. Kilosu bugun 6200 cikti mesela. Cocuk her ay 1 kilo alıyor 😀

Benimki biberona alıştı maalesef. Memeye gelince ağlıyor artık 😢😢😢. Hata bende zayıf davrandım. İnşallah size faydası olur canım
Canim hergun belli saatlerde dene .. alisir bir muddet sonra ya. Memede sut varsa israrci ol derim

Evet canım maalesef. Gelişim geriliği cikti.Üç bez takıyorum bir tane de en usttekinin arasına katlayıp koyuyorum. Obsesif davranıyoruz biraz. Hem de 6 numara bezler. Alt değiştirme 20 dk. Huzursuzluğu sorma hem çok bunaliyor hem de altı ıslakken daha da rahatsız oluyo. İnşallah başka birşeye gerek kalmaz. Asafin değerleri kaç çıkmıştı USG de
Oyy kıyamam ben ona inşallah Allah tez zamanda şifasını verir yavrucakların. Bizim sağ kalça normal sol kalça da sıkıntı çıktı. Sağ kalça alfa:67 beta :51 sol kalça: alfa 56 beta:55 çıktı. Birde okumuşsundur belki ateş başımıza bela oldu bizim. Çift bez takınca ateşi daha çok yükseliyor diye çok takamadık. Bakalım ne olacak kontrolde

Oyy kıyamam ben ona inşallah Allah tez zamanda şifasını verir yavrucakların. Bizim sağ kalça normal sol kalça da sıkıntı çıktı. Sağ kalça alfa:67 beta :51 sol kalça: alfa 56 beta:55 çıktı. Birde okumuşsundur belki ateş başımıza bela oldu bizim. Çift bez takınca ateşi daha çok yükseliyor diye çok takamadık. Bakalım ne olacak kontrolde
Canım çok geçmiş olsun. Bizim alfa de 57 çıktı. Canım takamasan bile en azından yatarken bacaklarının arasına yastık birşey koy. Ayır bacaklarını ve kurbağa bacağı gibi dizinden bükerek yatır. Kalça kemiğini böyle böyle sararmış o alan.

Back
X