2022 Eylül Anneleri

Kızlar dayanamym bn sabah doktora gidecm yzdim 10.45 de gel dedi nolur dua edin Allah rızası için bebeğim oluşmuş kalbi atiyo olan herşey yolunda gidiyo olsun nolur dulariniza ihtiyacım var çok kötüyüm
Amin canım inşallah kendini bu kadar sıkıntıya sokma lütfen bnce kayıp yaşadım korkuyorum ama günleri kendine eziyet etme

Kızlar dayanamym bn sabah doktora gidecm yzdim 10.45 de gel dedi nolur dua edin Allah rızası için bebeğim oluşmuş kalbi atiyo olan herşey yolunda gidiyo olsun nolur dulariniza ihtiyacım var çok kötüyüm
Kimsenin garantisi yok bu hayatta dua et dualarla içini ferahlat

Amin canım inşallah kendini bu kadar sıkıntıya sokma lütfen bnce kayıp yaşadım korkuyorum ama günleri kendine eziyet etme
Elimde deil inan ki ben ister mym uzulmeyi günlerimin böyle geçip gitmesini aynı şeyler olacak korkusu beni yiyip bitiriyo insAllah herşey yolunda gider sizleri korkutmk deil niyetim hakkınızı helal edin

Duadan başka çare yok ztn Allah herşeyin en iyisini en hayırlısını nasip etsin
Dpktora bnde bu korkuyla gittim kolumdan tutup benm yarına cıkıcagımın garntisi varmı diye sordu yok degince o zaman kendini bosuna strese sokma dedi.çok şükğr kesemizi gördük bebegimizide görücez

Dpktora bnde bu korkuyla gittim kolumdan tutup benm yarına cıkıcagımın garntisi varmı diye sordu yok degince o zaman kendini bosuna strese sokma dedi.çok şükğr kesemizi gördük bebegimizide görücez
insAllah görürüz Allah a emanet ol un kizlar sabah insAllah güzel haberle gelmeyi nasip eder Rabbim iyi geceler

Seni okadar iyi anlıyorum ki....iki dış gebelik bir düşük yaşayan biri olarak konuşuyorum yiyecek ekmeği warsa öyle gelecekki waryaaa.....biz istemesek bile gelecek.....

Seni okadar iyi anlıyorum ki....iki dış gebelik bir düşük yaşayan biri olarak konuşuyorum yiyecek ekmeği warsa öyle gelecekki waryaaa.....biz istemesek bile gelecek.....

İns hayırlı güzel haberlerle donecen ....içime doğdu biiznillah.bu arada aramisda bir gün War....benim son adet tarihim 27kasim....bebislerimiz dip dibe olacak biiznillah.

Bugün doktor 4000dozluk iğne werdi...sizinki kaç dozluk kizlar.en küçüğü kaç acaba

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun sizede bende tahmini 1 Eylül görünüyor doğumun aynı şekilde birbirimize buradan destek olabiliriz diye düşünüyorum İnşAllah hamileliklerimiz sorunsuz geçer ve mutlu sonlarımızı da paylaşmış oluruz

Kızlar çok şükür bebeğim oluşmuş kalp atımıni da duydum şuan 6+2 günlük

Merhaba kaç haftalık bebek ? Maşallah her şey böyle güzel devam etsin inşallah arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…