2022 Eylül Anneleri

Merhaba hanımlar bende nasip olursa Eylül annesi olacağım iki gün önce öğrendim hamile olduğumu kızım 4 yaşında ikinci çocuğum kısmetse

herkese merhaba bende 4 eylülde inşallah8+2 olduk bugün. Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip etsin. 12 yıl önce üyr olmuştum buraya 2009 eylül annelerinde çok güzel paylaşımlar yaptık buluştuk arkadaş dost olduk hala iletişimdeyiz. Burası güzel bir platform.

Merhabaa diger konumuza gelin orda eklesinlerr sizi orası aktiff.sag salim kucagınıza alın inşallah

merhabalar kızlar... hepimize hayırlı sağlıklı hamilelik ve evlatlar olsun... ben de 6+3. Gündeyim. Bugün kalp atışını duyduk çok şükür.

Merhaba hanımlar Allah hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin
Ara ara kasiklarda batma oluyor size de oluyor mu acaba normal mi bilemedim

merhabalar kızlar... hepimize hayırlı sağlıklı hamilelik ve evlatlar olsun... ben de 6+3. Gündeyim. Bugün kalp atışını duyduk çok şükür.
Merhaba, hayırlı olsun. Ben de 6+4.gündeyim. Bugün belim ve karnımda ara ara hafif ağrılar oluyor, sizde de oluyor mu? Normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…