- 15 Kasım 2021
- 404
- 467
- 23
- Konu Sahibi ZeynepBetulll
-
Sanırım aynıyız. Sizin de mi son adetin ilk günü 7 aralık6+2 günlük şuan amin canım Allah razı olsun darısı sizlere insAllah
Sanırım aynıyız. Sizin de mi son adetin ilk günü 7 aralık
Yok 26 Kasım son adet tarihim ama geç döllenme oldu benimkisiSanırım aynıyız. Sizin de mi son adetin ilk günü 7 aralık
Arkadaşlar merhaba İstanbul da Gaziosmanpasa civarı Avrupa yakası önerebileceğiniz kadın doğum dr varmı?Amin canım inşallahkendini bu kadar sıkıntıya sokma lütfen bnce kayıp yaşadım korkuyorum ama günleri kendine eziyet etme
Hayırlı olsunMerhaba hanımlar bende nasip olursa Eylül annesi olacağım iki gün önce öğrendim hamile olduğumu kızım 4 yaşında ikinci çocuğum kısmetse
Hoş geldin canımMerhaba hanımlar bende nasip olursa Eylül annesi olacağım iki gün önce öğrendim hamile olduğumu kızım 4 yaşında ikinci çocuğum kısmetse
Merhabaa diger konumuza gelin orda eklesinlerr sizi orası aktiff.sag salim kucagınıza alın inşallahherkese merhaba bende 4 eylülde inşallah8+2 olduk bugün. Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip etsin. 12 yıl önce üyr olmuştum buraya 2009 eylül annelerinde çok güzel paylaşımlar yaptık buluştuk arkadaş dost olduk hala iletişimdeyiz. Burası güzel bir platform.
herkese merhaba bende 4 eylülde inşallah8+2 olduk bugün. Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip etsin. 12 yıl önce üyr olmuştum buraya 2009 eylül annelerinde çok güzel paylaşımlar yaptık buluştuk arkadaş dost olduk hala iletişimdeyiz. Burası güzel bir platform.
Gözünüz aydın olsunKızlar çok şükür bebeğim oluşmuş kalp atımıni da duydum şuan 6+2 günlük
Saol canım olmuştu evet kan testi verdiktn iki gün snra hafif pembe lekelenme oldu yerleşme kanaması oldu sanirimGözünüz aydın olsun
Hiç lekelenme vs. Oldu mu sizlerde ?
Merhaba bende de oldu. Dr yerleşme kanaması dedi.hafif kahvemsi 2 gün sürdüGözünüz aydın olsun
Hiç lekelenme vs. Oldu mu sizlerde ?
Ne zaman oldu benimki 6 haftalıkMerhaba bende de oldu. Dr yerleşme kanaması dedi.hafif kahvemsi 2 gün sürdü
Benim bı gün sadece lekelenme oldu anında bitti pembeydi inşAllah güzelce yerleşmiştir bebeklerimizMerhaba bende de oldu. Dr yerleşme kanaması dedi.hafif kahvemsi 2 gün sürdü
Benimki ilk başlarda oldu adetim 13 gün geçmişti o anNe zaman oldu benimki 6 haftalık
Merhaba sıklıkla oluyor bendeMerhaba hanımlar Allah hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin
Ara ara kasiklarda batma oluyor size de oluyor mu acaba normal mi bilemedim
Merhaba, hayırlı olsunmerhabalar kızlar... hepimize hayırlı sağlıklı hamilelik ve evlatlar olsun... ben de 6+3. Gündeyim. Bugün kalp atışını duyduk çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?