- 3 Kasım 2021
- 262
- 251
- 18
- 33
- Konu Sahibi ZeynepBetulll
-
Adetin başladığı ilk gün canımKızlar son adet tarihinde adetin başladığı tarihi mi bittiği tarihi mi söylüyoruz kusura bakmayın hiçbir bilgim yok bu konuda
Merhaba. Ben de 31 Aralık transfer oldum. 9. Gün 196 12. Gün 364 çıktı. İlk deneme kimyasal olmuştu. O yüzden tedirginim. 1000 üzerine çıktığı zaman doktor randevu verecekmiş. Sizde durumlar nasıl umarım sağlıkla devam eder :)selam, ben de dün öğrendim betahcg 334 cikti,transferin 11.günü idi. Tüp beybi embriyo transferim 30 Aralik idi. Ben de Eylül annesi sayilir miyim bilemedim ama geldim :)
Hayırlı olsunHerkes sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alır inşallahben de bu kulvara katıldım , gelişmeleri burdan paylaşırız , ben pozitif çıktım ama pazartesi kan tahlili yaptıracağım . Umarım o da pozitif çıkar En önemlisi de kalp atışı,benim ikinci hamileliğim ama hatırlayamadım yedinci haftada mı kalp atışı için hastaneye gidiyorduk ,bilgisi olan var mı
Selamlar, 13.gun de 770 cikmisti.Dr 25ocaga randevu verdi.Baska kan testi istemedi.Estrofem, lutinus ve prenatal kullaniyorum.Sizin nasil gidiyor?Merhaba. Ben de 31 Aralık transfer oldum. 9. Gün 196 12. Gün 364 çıktı. İlk deneme kimyasal olmuştu. O yüzden tedirginim. 1000 üzerine çıktığı zaman doktor randevu verecekmiş. Sizde durumlar nasıl umarım sağlıkla devam eder :)
Son adet tarihim 1 Aralık benim hesabıma göre 6haftalık ama doktorunkine göre suan daha 5e girdim.Son adet tarihiniz ne zamandı acaba.benm adet tarihime göre 5+3 ama doktorum dün 4+4 dedi.merak ettim
Herkez böyle sanırım bugün 5+6 yazıyor ama 5+1 bnmdeSon adet tarihim 1 Aralık benim hesabıma göre 6haftalık ama doktorunkine göre suan daha 5e girdim.
Onlar daha iyi bilir diyerek güvenmek istiyorum. Zaten yapacak bişeyimiz yok. Önemli olan sağlıkla ilerlemesi.Herkez böyle sanırım bugün 5+6 yazıyor ama 5+1 bnmde
Öyle tabikiOnlar daha iyi bilir diyerek güvenmek istiyorum. Zaten yapacak bişeyimiz yok. Önemli olan sağlıkla ilerlemesi.
Kalp atışı demedi henüz bebeği de görmedik ama perşembe gitmiştim 10gün sonra gel dedi 24ünde gidicem tekrar belki hem bebeği hem kalbini duyarızÖyle tabikikalp atışı için ne zaman cagırdı doktor
4+4de keseyi gördük.3 hafta sonra gel hem bebek görücez hem kalp atışını duyucaz inşallah dedi.ayın 2snde gidicem.nasıl geçer zaman bilmiyorumKalp atışı demedi henüz bebeği de görmedik ama perşembe gitmiştim 10gün sonra gel dedi 24ünde gidicem tekrar belki hem bebeği hem kalbini duyarız
Sen gördün mü canım bebeği
Evet zor geçiyor biraz günler, birde benim kanamam var bu ara. En son muayenede kese düzgün kanama alanı da görünmüyor deyip ilaç başladı düşük ihtimaline karşı. Uzan dedi 4gündür yatıyorum full patlıycam artık :)4+4de keseyi gördük.3 hafta sonra gel hem bebek görücez hem kalp atışını duyucaz inşallah dedi.ayın 2snde gidicem.nasıl geçer zaman bilmiyorum
Birde kesenin boyutu neydi söyledi mi hemen hemen aynıyız bi karşılaştırma yaparız4+4de keseyi gördük.3 hafta sonra gel hem bebek görücez hem kalp atışını duyucaz inşallah dedi.ayın 2snde gidicem.nasıl geçer zaman bilmiyorum
Bnde kan pıhtılaşması var hergün igne yapıyorum kendim birde troid ilscı verdi kanama yok bnde ama az akıntım var.kanama nasıl kahverengimi.boyutu söylemedi ama resimde yazıyormudur acabaBirde kesenin boyutu neydi söyledi mi hemen hemen aynıyız bi karşılaştırma yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?