- 7 Ağustos 2016
- 100
- 33
- 98
- 30
- Konu Sahibi ZeynepBetulll
-
Coraspin nasıl kullanıyorsunuz aç tok ?Benimki 6+1de duyuldu benimde kan pıhtılaşması War we coraspirin kullanıyorum...doktor sana tam olarak ne dedi acaba
Oksapar kan sulandırıcı iğne coraspin ve progeston verdi normlde bu hafta içi giderdim bn ama doktor daha sağlam olsun haftaya gel dedi gözün aydın insAllah benimde duyulur dua edin nolurBenimki 6+1de duyuldu benimde kan pıhtılaşması War we coraspirin kullanıyorum...doktor sana tam olarak ne dedi acaba
Bna diyorsan 1 hafta geriden geliyo cnku geç dollnme dedi bu yuzdn evet ilaçları kullanıyorum pıhtılaşma olduğunu da söyledimGeç döllenme olduğunu nerden biliyosun we iğne weya ilaca başladı mı ...doktora kan pıhtılaşma dan bahsettinmi
Bidahaki randevun ne zmn o zmn görebilirsin blkiSelamm kızlarr
Sat 5 aralık 7 ocakta keseyi gördüm bebeği ne zaman görebilirim bilgisi olan var mıı
O yüzden mi ölüyo yaniCoraspirin tok kullanıyorum....bugün doktor pıhtılaşması olma bebekler geriden gelir dedi....yani günü geriden gelenler biraz dikkat etsinler....benim geçen seneki bebegim gün geçtikçe geriden geldi önce gün farkı sonra hafta farkı geriledi we sonra kalbi durdu...pıhtılaşma olduğunu bilmiyordum...bugün ignede istedim doktordan bakalım ignede baslicam ins
Efendim
Senin iki kayıp sebebin arastirildimiNisa pihtilasman warmi senin son adet tarihin ne....şimdi doktora gidiyorum ignede isticem....coraspin zaten kullanıyorum progestanda başlarım ...biz gerekeni yapacaz gerisi takdir ALLAHin
Nisa eğer pihtilasman warsa hemen doktora şöyle we iğne ilaç başla....ben hiç pihtilasmadan habersizdim doktor her şeye rağmen biz coraspin kullanalım dedi...faydası War zararı yokNisa pihtilasman warmi senin son adet tarihin ne....şimdi doktora gidiyorum ignede isticem....coraspin zaten kullanıyorum progestanda başlarım ...biz gerekeni yapacaz gerisi takdir ALLAHin
Evet maalesef var son adet tarihm 26 Kasım bn de elimden geleni yapıyorum insAllah Rabbim nasip eder bu defaNisa pihtilasman warmi senin son adet tarihin ne....şimdi doktora gidiyorum ignede isticem....coraspin zaten kullanıyorum progestanda başlarım ...biz gerekeni yapacaz gerisi takdir ALLAHin
Canım kullniyorum ztn iğne ilaç progeston hepsini kullanıyorum yaniNisa eğer pihtilasman warsa hemen doktora şöyle we iğne ilaç başla....ben hiç pihtilasmadan habersizdim doktor her şeye rağmen biz coraspin kullanalım dedi...faydası War zararı yok
Araştırıldı ilkinde işte pıhtılaşma ckti heterezigot benimkisi ikincisi de neymiş iğnenin dozu duskmus de ondan ölmüş doktorlara bile guvenemez oldm tek çarem Allah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllahSenin iki kayıp sebebin arastirildimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?