Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

çok geçmiş olsun hamilelik halsizliği de ekleniyodur üstüne muhtemelen

ilaç da alamıyoruz bu dönemde inşallah çabucak toparlarsın miden kaldırıyosa kuvvetlendirecek şeyler ye meyveni de eksik etme serin serin mide bulantılarına da iyi gelir

Selam kızlar hala kanamam olmadı dün tekrar HCG yaptırdım 82 çıktı değer böyle bir şey yaşayan oldu mu? Doktorum geç döllenme olabilir dedi.
Ben geçen ay adet geçince 26-29-8 çıktı iki gün arayla kimyasaldı. Ama senin değerin güzel artmış bence geç yumurtlamış olabilirsin canım takip et inşallah bebişin tutunur

Kızlar günaydın doktorum dün vajinadan muayeneyle kesemi gördü ama şimdiye kadar ne bi ağrı ne bi belirti hiç bişeyim yoktu dünden beri adet sancısı gibi sancı geliyor gidiyor çok canım sıkıldı neden böyle oldu

Bende de vajinal muayene sonrası oluyor öyle canım.

Gizemm0 nasılsın canım?
Benim dün sadece ağrı vardı.
Gece yatmadan önce geçti.
Şimdi sabah kalkınca kırmızıya yakın leke gördüm.
Randevum yarın 12:00.
Doktor progestan iğne yaptır hemen, devam ederse gel dedi.
Çok korkuyorum.

Hiç korkma kırmızı ve yoğun olmadığı sürece sıkıntı olmaz git iğneni yaptır eve git uzan dinlen. 6 aya kadar leke göreni bile duydum korkulacak bisey yoktur inşallah canm.

Kızlar maalesef bebeğimin kalp atışı duyulmadı, alttan da baktı duymadı. Bu boyutlarda duyulması gerekti, ama yine de haftaya tekrar gel, fakat gelişmeyecek gibi duruyor dedi. Çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok maalesef. Nasip diyorum..

Kızlar keseyi gördüm ben bugün
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşaallah kaçıncı haftada gördünüz keseyi?
Selam kızlar hala kanamam olmadı dün tekrar HCG yaptırdım 82 çıktı değer böyle bir şey yaşayan oldu mu? Doktorum geç döllenme olabilir dedi.
Benimde yavaş ilerliyor gibi dün kan verdim tekrar bakalım bugün ne çıkacak inşaallah iki kat artış vardır. İnsanın içi rahat etmiyor kese bebek görseydik inşaallah bir an önce

Hiç korkma kırmızı ve yoğun olmadığı sürece sıkıntı olmaz git iğneni yaptır eve git uzan dinlen. 6 aya kadar leke göreni bile duydum korkulacak bisey yoktur inşallah canm.
Kıpkırmızı değildi ama kırmızıya yakındı biraz.
Hani ilk adet başlarken gelir ya böyle tam kan değil ama turuncu kırmızı arası renkli bir şey.
Az önce yine baktım, bir şey yoktu.
Uffffffff, inşallah bebeğim benimledir.

Allah büyüktür canm belki bi mucize olur ya. İnşallah nazlaniyordur bebeğin

Stres yapma bebeğin etkilenmesin canm durduysa sorun yok. Benimde 1 hafta boyunca lekelerim oldu çok şükür şuan yolunda gidiyor, kalp atışını da duysaydık içimiz rahatlardi artık

Merbahalar bugun 4+3 gündeyim hamilelikte. Hamileliğin basından beri kahverengi hafif lekelenmem vardı. Bu sabah kahverengi lekelenmeyle birlikte kucuk parcalı biseyler geldi acaba, yasayanlar var mı boyle, daha önce bir düşüğüm var cok korkuyorum tekrar aynı şey olacak diye. Parcalı kanaması(kırmızı değil kahverengi) olup bebeği saglıklı olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…