• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    222
arkadaslar cevaplariniz için tesekkur ederim, soyledikleriniz gibi ilerliyorum suan..Sebzelerdeyim henuz.. Sonra yoğurta gececegim. Jersey sütle yapacagim.. ilk kez yogurt yapicam insallah katı kivamli olur 😂 Yapamazsan yogurt makinesi alacagim galiba önce kendim deneyim firinda falan yapanlar var videolarini izliyorum bakalim 🥲 Birde Osman gönül hoca 4. ay itibari ile destekli oturtun diyor ama
benim kendi doktorum 6. aydan önce oturtma diyor. Suan anakucaginda veriyorum tadimlari baya zor oluyor. Mama sandalyeside almistim oysaki
6. Ay ek gıdaya geçiş kriterlerinde oturuyor olabilmesi lazım. Destekli oturtun zamanla gelişiyor kasları. Dr unuz bunu söyleyen tek kişi heralde.

Kızlar nasılsınız?
Ben 3,4 gündür kızıma artık nasıl mama içireceğim onu düşünüyorum. Açmıyor ağzını içmek istemiyor demin biraz zorladım tüm içtiğini kustu mama hep aynı aptamil. Acaba sevmiyor mu dedim hipp keçi sütlü organik aldım Geçen onu da verdim acaba o mu bozdu çocuğu geri döndüm aptamile. Ama yok yani bunu da içmiyor su an içerse kusuyor hastalandı mı acaba doktora yazdım ateşi yok diye çok önemli bişey olduğunu düşünmüyorum dedi sizler yaşadınız mı bunu ? Kaç saattir aç cocuk

Kızlar nasılsınız?
Ben 3,4 gündür kızıma artık nasıl mama içireceğim onu düşünüyorum. Açmıyor ağzını içmek istemiyor demin biraz zorladım tüm içtiğini kustu mama hep aynı aptamil. Acaba sevmiyor mu dedim hipp keçi sütlü organik aldım Geçen onu da verdim acaba o mu bozdu çocuğu geri döndüm aptamile. Ama yok yani bunu da içmiyor su an içerse kusuyor hastalandı mı acaba doktora yazdım ateşi yok diye çok önemli bişey olduğunu düşünmüyorum dedi sizler yaşadınız mı bunu ? Kaç saattir aç cocuk
İştahsızlık meme biberon reddi ve kusma büyüme ataklarında var. Bende yaşadım. Emzik verip oyalayıp sonrasında az az içirdiğim oldu. Acıkınca illaki biraz da olsa içer. Tadları ayırt etmeye başladıkları için mama tadını beğenmeme de olabilir. Tek tek alıp denemeniz lazım bunda da.taddan dolayı ise kan şekeri düşmesin sabaha kadar.

Back
X