Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar çorba ve haşlama icin ekstra tencere aldimizmi bende minik sahan seti tencere seti var ama kullandim epey yenisini alayimmi bilemedim ..

Kuzum ilk başta güzel oturuyordu. Şimdi ayaklarıyla sürekli oynuyor ağzına götürüyor. Onu yaptığından beri eğiliyor hemen

Bizimkide geçen ayaklarını inceleyip ağzına sokmaya çalışıyordu
Benimde bugün dikkatimi çekti oturuyorum kafa aşağıda ama.kucakta otururken dik tutuyor

Bebelere biseyler alirken ben de kendime kucuk minik bişey sıkıştirayim dedim araya sweatshirtler bu sene 1000 kayme olmuş

Gecen sefer 1100 harcadim bu ay 600 u gecti kendime ilk kez şişme yelek aldım uzun bir aradan sonra çok istiyordum al lenndedim

Bebelere biseyler alirken ben de kendime kucuk minik bişey sıkıştirayim dedim araya sweatshirtler bu sene 1000 kayme olmuş
Kız o nasıl bi sweat
Arayıp diyor bizimkide ört diye tulumu yorganı diyorum ama gel görki ikna olmuş değil köyde büyük oğlana 2 kat eşortman giydiriyor oğlanla bi kapışma yaşıyorlar
Ahahah aynı annem yeğenimin burnundan getiriyor
Bende dalınca bırakıyorum
Kotu olmuş csnim ya bizimki hala ağlayarak uyuyor
Valla durup durup huy çıkarıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…