Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 dak içinde bişey çıkmadı bıraktım testi mama yaptım vs derken bi baktım böyle. bende öyle olmasını umuyorum ne maddi ne manevi hiç hazır deilim böyle bişeye, Allahım olmayana nasip etsin ben hiç düşünmüyorum artık
Konuştuk kuzum şubat ayı boyunca benim evde olduğum günlerde vakit geçirecekler
Son hafta her gün gelecek
Vakit geçirirken sen ortadan kayboldunmu onuda dene mutlaka denemediysen
İyi kuzum süper o zaman. Evet evet öyle yaptık ben evde olmuyorum hiç ablayla oğlum birlikte oluyor. Zaten komşum olduğundan normalde birlikte gitmişliğimiz var o yüzden bakım işi olunca yanlarında olmuyorum
Etrafımdaki 10 bebekten 8i böyle ya yada benim fazla hareketli yapım var bana çekmiste olabilir hoş şuan salsalar 3 gün yerimden kalkmam o kıvama getirdi bu bebe beni
İyi kuzum süper o zaman. Evet evet öyle yaptık ben evde olmuyorum hiç ablayla oğlum birlikte oluyor. Zaten komşum olduğundan normalde birlikte gitmişliğimiz var o yüzden bakım işi olunca yanlarında olmuyorum
Etrafımdaki 10 bebekten 8i böyle ya yada benim fazla hareketli yapım var bana çekmiste olabilir hoş şuan salsalar 3 gün yerimden kalkmam o kıvama getirdi bu bebe beni