• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Olur kuzumm gaz yapıyomuş ama sanırım kabukları cıkıyorsa nohutun gaz yapmıyomuş ben yedirdim dün birşey olmadı

Zaten kurubaklagillere geçebilir
Aynen o yuzden yediresim var köy nohutu bide son kaldiydi yesin bundan

• Beğen
Reactions: Jou
Konsept ne canım bi de fiyatlar nasıl
Daha karar veremedim ama Kahve tonlarinda dusunuyorum begendigim bi kaç konsept var fiyat almadim çünkü icerisinde pasta ve misafirler icin masa sandalyede dusunuyorum bide sekerlemeler fanlan oluyor ya sekilli sukullu 😅🤣 hepsini toparlayip fiyat istiycem

Ara öğün balkabaklı tatlı
20230310_171215.webp

Hahahahahaha burda 3 kisi bakamadılar vallahaa 😁😁😁
Aklima ne geldi ilk dogum yaptigimda ablamla yengem geldi benimki zırıl zırıl agliyor gece 11 de sokaga cikardik susar diye yasli bi teyze vardi komsu sesten uyuyamamis 3 karı bi bebege bakamadinizmi pühh size dedi 🤣🤣 sonra onun gazi mazi yok nazar nazar getirin okuyam ben dedi okudu sustu cocuk 😂😍 bazen cidden kac kisi olursa olsun bakilmio ya 😶

Aklima ne geldi ilk dogum yaptigimda ablamla yengem geldi benimki zırıl zırıl agliyor gece 11 de sokaga cikardik susar diye yasli bi teyze vardi komsu sesten uyuyamamis 3 karı bi bebege bakamadinizmi pühh size dedi 🤣🤣 sonra onun gazi mazi yok nazar nazar getirin okuyam ben dedi okudu sustu cocuk 😂😍 bazen cidden kac kisi olursa olsun bakilmio ya 😶
Hahahahahaha karıyaa bakk iyice bide tükürdü😁😁😁😁😁

Karı uyuyo rahatsızz etmeyin🤫🤫

Vallahi annem teyzem eniştem bakıyodu ama genede bakamadılar yanii elcoo nasıl bakıyo buna saşırdılar😁😁 3kişi bakamadık diyolar

Back
X