• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
8aydan sonra veriliyor diye biliyorum kuzum öyle başladım ne zaman gittinde verme dedi acep benim doktorda der onu verme bunu ver 8ay geldi vermeye başladım internetede öyle diyo
Dün gittim 9 ay kontrolü için siparişte vermiştim büyük bir zevkle tahin verebilirim dimi dedim birde 🤣

Kadın olmak gerçekten zor her yük anaların omuzlarında zaten Allah güç kuvvetten düşürmesin 🙏
Amin canımm amiinn hepte biz güçlü kalmaya çalışıyoruz zaten adamla otur kalk ye ic uzan tamam kocamda yardım eder şükürr de genede bizim gibi kesilmiyolar 😀😀😀

susam alerjisi yoksa verilirr ama ben hergün veriyorum birşey olmadı sen vermeye başla azcıktan kuzum bide üzüm pekmezi veriyorum
Üzüm pekmezi verdiğim tek pekmez zaten 🙈 1 hafta sonra vermeye başlayayım tahini de.. Ay pazartesi Ankara daki doktora yazayım bakalım ne diyecek 😁

• Komik
Reactions: Jou
Tahin siparişimde tam dün akşam geldi 🤣 Tariflere bakıyorum +8 diyor tahine.. Hevesimi kırdı 🙈
Kız benim aldığım karadut bozuk çıktı bugün açtım kapak attı hemen üstüde köpüklenmiş küflenmiş. Hemen iade oluşturdum. Dünkü indirimden aldım geri😂

Kizlar ya benim oglan ileri geri sallanmaya basladi 3 4 gündür ozellikle babasinin kucaginda ve yerde otururken cok yapiyor bendeykende yelteniyor ben hemen dikkatini dagitiyorum ritimmi tutuyor kendi kendine oyun gibi yada allah korusun baska birseymi cozemedim ya 😏
Benim kızda sağa sola yapıyor ellerinin üstüne gelip. Takılma 😘

Back
X