Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Benim oğlana versem bunu kabuklariyla birlikte yer nerde böyle soycakta kabugunu kutuya aticak vallahi bu kadinin egitimine hayranim

Herzamanki gibi anneler aç zatenn benimkide öylee ama uyuyo şuan uyanınca yapacağum birşeyler
Ama hep anneler kilo alıyor
Bgn öğlen kıymalı pide verdim yedi
İkindide de pepeçura verdim yarım kase yedi.
Akşam da tarhana çorbası ve makarna yogurt insallah yer. İkindi fazla oldu biraz

Ama hep anneler kilo alıyor
Bgn öğlen kıymalı pide verdim yedi
İkindide de pepeçura verdim yarım kase yedi.
Akşam da tarhana çorbası ve makarna yogurt insallah yer. İkindi fazla oldu biraz
Tarhana çorbası bende etcektim dedim nohut yemeği pilav edeyim dedim bizim yediğimizi yesin semizotu salatası veririm bide yediği kadar

Evet hepte analar alır kilo emziriyoruz çok acıkıyoruzz

Tarhana çorbası bende etcektim dedim nohut yemeği pilav edeyim dedim bizim yediğimizi yesin semizotu salatası veririm bide yediği kadar

Evet hepte analar alır kilo emziriyoruz çok acıkıyoruzz
Ben bir kere dondurucuya attığım semizotundan yemek yaptım verdim. Hiç sindirememiş, kakasindan olduğu gibi çıktı semizotları

Ben bir kere dondurucuya attığım semizotundan yemek yaptım verdim. Hiç sindirememiş, kakasindan olduğu gibi çıktı semizotları
Ayy evett benimkide sebze yediği anda cikarıyo temizlemekten helak oldumm vallahii bide durmuyo zaten ayakları zor temizliyorum çıldırtıyor benii
Semizotu yemeği kendimede etmiştim hamile degildim ozaman
Bizimle yesin bakalum bugün

Ay kıyamam ya ins hemen biter ya

Ooyyy yedimii havuç suyu sabahları mantıklı yaa kahvaltıya bende edeyim öyle
Meyve suyunu cok seviyor kuzum bunu ara ogun olarak verdim sabah elma armut mandalin sıkmıştım hepsini bitiriyor

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…