- 25 Ağustos 2019
- 62.871
- 121.231
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #10.901
Haha uykum var kızzAynı yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha uykum var kızzAynı yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın![]()
Çok şükür canım.Kızlaarr nasılsınızz herşey yolunda inşaallahhh![]()
Ooyyy canm biraz benek benek leke gelfi bugün amaa kahve sonuçta oyüzden çok şey yapmıyorumÇok şükür canım.
Sabahtan beri midem bulanıyo, hamdolsun halimize.
Geçtiğimiz 2 günü düşününce bu bulantı hiçbir şey.
Öldürmüyo ama süründürüyo.
Sürekli dalgalanma şeklinde.
Sen nasılsın bakalım?![]()
Çok şükür canım, aman kahve olsun da...Ooyyy canm biraz benek benek leke gelfi bugün amaa kahve sonuçta oyüzden çok şey yapmıyorum
Benim gitti gibi ya sadece buzdolabı açınca değişik kokular alıyorum bide mutfak eziyet gibi bana![]()
Ooyyyy canım benimm geçecekk elbettÇok şükür canım, aman kahve olsun da...
Benim kokularla derdim yok henüz.
Açken ve tokken mide dalgalanıyo.
Bir şey yerken süper.
Onun için mütemadiyen bir şeyler yiyorum.![]()
Benim de bugun kahve lékem geldi böyle akıntıya beraber çamur gibi. Yarında devam ederse gideyim diyorum neden oluyor biraz sıktı canımı. Daha önce olmamıştı hiçOoyyy canm biraz benek benek leke gelfi bugün amaa kahve sonuçta oyüzden çok şey yapmıyorum
Benim gitti gibi ya sadece buzdolabı açınca değişik kokular alıyorum bide mutfak eziyet gibi bana![]()
Benimde dun oyleydiii ama bundan sebepmiş canımm demekkii normal hepimizde buzaman geldiğine göre kese büyüyoorr dahada iyice oturuyorr çünkü oyuzden geliyorr kırmızı ve pembe gelinfe tabii koş doktora ama kahveyse agrında yoksa normaldirBenim de bugun kahve lékem geldi böyle akıntıya beraber çamur gibi. Yarında devam ederse gideyim diyorum neden oluyor biraz sıktı canımı. Daha önce olmamıştı hiç
Inşallah öyledir devam etmez endişelendim birazBenimde dun oyleydiii ama bundan sebepmiş canımm demekkii normal hepimizde buzaman geldiğine göre kese büyüyoorr dahada iyice oturuyorr çünkü oyuzden geliyorr kırmızı ve pembe gelinfe tabii koş doktora ama kahveyse agrında yoksa normaldir
Hatta bende dün sorduğumda biri yollamıştı burda hatirlayadım nickini
Eki Görüntüle 2956209
Dun bende birden görünce ödüm koptu bugünde sürseydi giderdim dr aInşallah öyledir devam etmez endişelendim biraz
Kara üzüm pekmezi de al yavrum doğalından bulursan kan yapar. Bende bugün dışarı çıktım bebek reyonunun önünde baktım baktım hep erkek bebek kıyafetleri beni benden aldı , kız bebek olanlara da gidip baktım hiç içimden gelmedi allahalla neden böle oldum acaba. Nasıl güzeldi erkek bebek kıyafetleri ya nasıl cezbetti.Çok halsiz düştüm bugün. Kansızlık olunca 5 değerine düşmüş cnku.simdi eve geldim dinlenecegim. Temizlik yapmam lazım ev berbat durumda fakat hiç halim yok yan gelip yatmak daha keyifli geliyor gözüme![]()
Uyu uyuHaha uykum var kızz![]()
Iyi oluyor valla vücut dinleniyorBende arada uyuyorum ya nasıl hoşuma gidiyor![]()
Benimde dun oyleydiii ama bundan sebepmiş canımm demekkii normal hepimizde buzaman geldiğine göre kese büyüyoorr dahada iyice oturuyorr çünkü oyuzden geliyorr kırmızı ve pembe gelinfe tabii koş doktora ama kahveyse agrında yoksa normaldir
Hatta bende dün sorduğumda biri yollamıştı burda hatirlayadım nickini
Eki Görüntüle 2956209
Ayyyy uyumuşummmUyu uyuBende akşam üstü bi uyudum birazcık
Bugün mutfağa girdim ama yok bi daha girmeyim mümkünse
![]()
Aklımaydında acaba omu dedim hep doğru tahmin etmişimm.ben aratmıştım internette sen siyaha yakın kahve gibi geldi deyince
bir kaç yerde de eskiden olmuş kanlar diye yazıyordu yine internette, onlar gelebilirmiş
Ayyyy uyumuşummmeşim arayinca uyandımm
![]()
Aklımaydında acaba omu dedim hep doğru tahmin etmişimm.bakalımm neler olcakk
Oturdumm evetttahahaa dün gece o kadar oturursan gelir tabi uykun![]()